Νέα

Η πρώτη φορά που πήδηξα γυναικείο κώλο.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.463
Κριτικές
53
Like
9.234
Πόντοι
25.786
Ακόμη δεν έτυχε αλλά σε 2 χρόνια που θα κλείσω τα 90 σκέφτομαι να το κάνω δώρο στον εαυτό μου για πρώτη φορα
 

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Μηνύματα
97
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
0
Είχα γνωρίσει ένα κοριτσάκι (τότε) 24 ετών. Χωρισμένη με παιδί. Δεν είχε ιδέα από γαμήσι. Ο άντρας την έδερνε και τη γαμούσε χωρίς να νοιάζεται για τη δική της ευχαρίστηση. Τη περιποιήθηκα σωστά και με ερωτεύτηκε. Μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας της πρότεινα να την γαμήσω από τον κώλο, αλλά το φοβόταν. Της έγλειψα μουνί και κώλο, της έβαλα δάχτυλα την τρυπούλα της που σιγά-σιγά άρχισε να ανοίγει, ενώ εκείνη έβγαζε φωνούλες καύλας. Δεν δυσκολεύτηκα να τον χώσω, αργά αλλά σταθερά, με λίπανση σάλιου. Μπήκε όλος μέσα κι εκείνη τον ένοιωθε με πρωτόγνωρη συγκίνηση. Δεν άργησε να μου χύσει με κραυγές και τότε έχυσα κι εγώ ένα μικρό ποταμάκι. Από τότε που ανακάλυψε το γαμήσι από τον κώλο μου το ζητούσε κάθε φορά που γαμιόμαστε. Είχε γίει αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας.
 

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Μηνύματα
2.556
Κριτικές
5
Like
2.530
Πόντοι
736
Τη δεκαετία του 70, στα μπουρδελα η εκδιδόμενη συνήθως έδινε κώλο ακάποτο και μουνί με καπότα. Ο κώλος ήταν μονόδρομος για τους μεγαλύτερους για να αποφύγουν το πλαστικό! Οι καπότες δεν ήταν βελτιωμένες σαν τις σημερινές και στους παπούδες που η κάβλα δεν ήταν δυνατή, η πούτσα έπεφτε με τη διαδικασία να βάλουν την καπότα! Από την άλλη οι πιτσιρικαρία γαμαγε κώλο σε πούστηδες και στο μπουρδέλο πήγαινε για να γαμησει επιτέλους μουνι!
Σε αυτό το περιβάλλον στα πρώτα μου γαμησια στο Μεταξι πηγαινα σταθερα για μουνί με καπότα! Ημουν 13-14 χρονών όταν ένα βραδυ σε μπουρδελοτσαρκα «κόλλησα» σε μια παρέα με χαμάληδες και όλοι μαζί μπηκαμε να παρουμε νουμεράδα μια πουτάνα σε μπουρδέλο της Κεραμικού. Η χαμαλίκα της εποχής ήταν εργάτες που φορτωναν-ξεφόρτωναν φορτηγά στην αγορά και ήταν διαφορων ηλικιών, 15 έως 30 χρονών συνήθως.
Τότε, υπήρχε μια σειρά από ισόγεια/ημιυπόγεια μπουρδέλα επί της Κεραμικου, προς τη συμβολή της με Ζήνωνος. Σε ένα από αυτά μπήκαμε, μετα-μεσονυκτίως. Θυμάμαι η εκδιδόμενη μου φάνηκε μεγάλης ηλικίας, δεν έχω καμια εικόνα στο μυαλό για το πώς ήταν, εκτός ότι είδα τα πεσμένα της μαστάρια που κατέβαιναν κάτω από τον αφαλό και ότι ήταν αυτό που λέγαμε κωλού. Σαλοναριστηκε με ένα σεντονι τυλιγμενο γυρω από τη μεση της και έξω τα βυζια. Με το που συμφωνησε να περασουμε νουμεραδα, πηγε σε ένα δωματιο, στηθηκε ακουμπώντας τους αγκώνες στο κρεβάτι και ένας-ένας τη γαμαγανε πισωκολητό ακουμπώντας μονο την τεράστια περιφέρεια της με τα ψωμάκια και τα τροφαντά της ολόλευκα κωλομέρια.
Αν και έβλεπα ότι δε βαζανε καπότα, στην αρχή δεν είχα συνηδητοποιησει ότι τη γαμαγανε από τον κώλο. Σκεφτείτε ότι ο φωτισμός ήταν ανυπαρκτος, κάθε φορά μεσα στο δωματιο ήταν αυτός που γαμαγε και ο επόμενος ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω του. Οι υπόλοιποι 4-5 ήμασταν στο διάδρομο σε σειρά, με μισοανοιχτή την πόρτα του δωματίου! Όλοι ήμασταν με τα ρούχα μας, ανοιχτό το φερμουαρ του παντελονιου και έξω η πουτσα, την οποια πέζαμε ενώ περιμέναμε τη σειρά μας! Ημουν προς το τέλος, ίσως προτελευταίος.
Όταν έφτασε η σειρά μου, κάποιος μου φωναξε «χώστης τον στο τριαντάφυλλο!». Τότε κατάλαβα. Η φόδρα του κολλάντερού της είχε βγει και ο λεγόμενος κώλος-τριαντάφυλλο ήταν μπροστά μου! Είχα ξαναδει σε πούστηδες να ανοίγει η ροδέλα αλλά να βγαίνει το κωλάντερο έτσι δεν μου’χε ξανατύχει.
Όπως πλησίασα, στο κεντρο της ροζέτας είδα να ξερνάνε αφρισμένα ζουμια και ψωλοχύματα. Εκεί έσπρωξα το καβλί μου. Καμία αντίσταση! Μπήκα όλος μέσα και έριχνα καρφώματα ενώ σχεδόν δεν τραβιομουνα έξω, καθόλου. Αυτό που με έφτιαχνε ήταν η φαση της συμμετοχής, οι χυδαιολογίες των χαμάληδων και το βελούδινο δέρμα της κωλάρα της που χούφτωνα μανιωδώς! Η όλη φάση ολοκληρώθηκε σε κανα λεπτό ολο κι'όλο, και εννοείτε της τ’άδειασα μέσα, όπως είχα δει να κανουν και οι προηγούμενοι!

Πρέπει το Μπου να συγκεντρώσει τα καλύτερα κείμενα που έχουν γραφτεί ποτέ (σαν το παραπάνω) και να φτιάξει ένα Μουσείο για τις επόμενες γενιές. Εκτός από απόλυτα αηδιαστικό είναι και ανατριχιαστικά αληθινό
 

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Μηνύματα
585
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ήταν μάγκες πριν 8 χρόνια και είχα γνωρίσει μια Κύπρια φοιτήτρια του ΤΕΙ Αθηνας που έμενε Αιγάλεω πιστόλι μεγάλο.Νταρντάνα με βυζάρες,απίστευτο κώλο και έκφυλη..Μόνη της όπως την είχα πισωκολλητό τον βγάζει και τον βάζει στον κώλο..Είχε γράψει χιλιόμετρα πολλά παρά τα 20 της και είχε ανοιχτό μουνί αλλά και ο κώλος δουλεμένος ήταν..5 μήνες μαζί της και έριξα τρελα γαμήσια..Να ναι καλά το κορίτσι
 

The1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.261
Κριτικές
7
Like
3.389
Πόντοι
736
Οταν βγενεις off-road θα φας και λασπη ...

Καπιο καλο αντισηπτικο για τον πουτσο υπαρχει για μετα το σκαψιμο ...?
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Εγω πρώτη φορά ξεκωλιασα μια Πολωνεζα το 2003 στην παραλία.Ηταν σκοτεινά και έγινε περίπου κατά λάθος.
 

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
638
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
26
με γκόμενα, με την οποία μάλιστα είχα 6 χρόνια σχέση
 

THE VISITOR

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Μηνύματα
64
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
0
η πρώτη φορά που πήρα κώλο ήταν με κοπέλα που ήμουν σε σχέση....αρκετά κλασσική περίπτωση....αυτή βασικά ήθελε περισσότερο να δοκιμάσει....δεν τη ταλαιπώρησα όμως με σφυροκόπημα γιατί ήμουν αγαπούλης...αυτή που θυμάμαι όμως ήταν με μια γκόμενα  που τη γνωρίζω και πάω σπίτι της να την πάρω να βγούμε για καφέ στο δεύτερο ραντεβού αφού είχε γίνει ένα μικρό φάσωμα και μου λέει έλα πάνω λίγο να ετοιμαστώ....ανέβηκα και βγήκα μετα από 6 ώρες όπου τη ξέσκισα στο πούτσο....μετά τον πρώτο γύρο είχε ξαπλώσει μπρούμυτα και ανέβηκα από πάνω να της κάνω μασάζ που μου ζήτησε...σιγά σιγά λοιπόν τον έτριβα εκεί κοντά και σε κάποια φάση που είχε γίνει πάλι κάγκελο μου λέει βάλε προφυλακτικό....στην αρχή δεν κατάλαβα ότι μπήκα κώλο....είχαμε κλειστά τα φώτα...δεν είπε όμως κάτι και το δέχτηκε....για την ακριβεια είχα αμφιβολίες και μου το επιβεβαίωσε εκείνη μετά που τη ρώτησα και καλά αν την πόνεσα....μετά εν τω μεταξύ ενώ έδειχνε να γουστάρει τη φάση έφυγε για διακοπές και όταν γύρισε ήταν άλλος άνθρωπος....λες και της είχα κάνει κάτι κακό και δεν συνεχίσαμε....μου έμεινε όμως η εμπειρία να πάρω κώλο με την πρώτη....επίσης και με μια τουρκάλα που είχα σχέση εκεί έδινε μόνο κώλο γιατι ήθελε να παντρευτεί για να δώσει μουνί...και δεν το πήρα ποτέ αν και προσπάθησα πολύ....αλλά κώλο αβέρτα και γούσταρε πολύ....το κορυφαίο ήταν που την είχα πηδήξει μέσα σε ένα hostel απέναντι από το γερμανικό νοσοκομείο στη Κωνσταντινούπολη την ώρα που ακουγόντουσαν αμανέδες από τα μεγάφωνα για την απογευματινή προσευχή τους....εγώ σε θέση προσευχής την είχα πάντως....
 

DayStalker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Μηνύματα
2.289
Like
4.981
Πόντοι
456
Δευτερη σχέση , στα 19 μου με 17χρονη αρσακειαδα κορασίδα. Καλοκαιράκι , τέτοια εποχή περίπου , ενα μήνα μετά το ξεπαρθενιασμα και τα επομενα 40-50 γαμησια που ακολουθησαν. Προχωρησαμε στην πρωκτική παραβίαση με δικη της προτροπή και πρωτοβουλία. Ήθελε να κάνει κάτι πιο hardcore για να ξεχωρίζει απο τις συμμαθητριες της και να χει κάτι να λεει στις σχολικες της παρεες.
Πολλή προετοιμασία παραληλλα με το ξεμουνιασμα (βαζελίνη + δαχτυλα ) και λίγη πράξη γιατί φοβόμουνα μην την πονέσω και φροντισα να χύσω στο 5λεπτο. Ακαποτο εννοειται και ο πουτσος να βρισκει στο σκατο. Συναισθήματα...Χμμμ...Ικανοποιητική αλλά όχι σουπερ απολαυση γιατι το ειχα παρακανει με την προετοιμασια και ειχε υπερβολικη λιπανση , αηδία οταν ειδα τον πουτσο μου πασαλειμμένο με μερεντα και ψυχολογικη απογειωση γιατι ενιωθα οτι εσπασα ενα απαγορευμενο ταμπου που ελαχιστοι μπορουσαν να σπασουν (κουνια που με κουναγε , το καταλαβα μεγαλωνοντας , μαθαινοντας κι εχοντας γαμησει ολους τους κωλους απο τις γκομενες που εμπλεκα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια και συνηθως με δικη τους πρωτοβουλια).
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636
Η πρώτη φορά που πηδήξατε γυναικείο κώλο.

Το κάνατε με επαγγελματία ή ερασιτέχνισσα;

Συναισθήματα κι εντυπώσεις...
η πρώτη φορά που γαμησα γυναικείο κωλο ήταν το 2010 με ένα πουτανακι που είχα κάνει σχέση .. το έκανα πάνω στην καβλα χωρίς σάλιο καν !!! Αλλά δεν άντεξε πολύ η κοπέλα εσπρωξα 20 φορές αργά και μετά τραβήχτηκε δυστηχος ( έχω ποκυ χοντρό κεφάλι )!! Η αίσθηση όσο γαμαγα ήταν απίστευτη σφιχτή ένιωθα το βάθος καθώς έμπαινε το καβλι μου .. φοβερή αίσθηση όλο το θέμα είναι μέχρι να μπει και να σε αφηση η γυναίκα να πράξεις πρώτα με την κολοτρυπηδα της ..... τέλειος ξερά να μπει είναι επικυνδινο και για σένα και για εκείνη !!!!
 

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Μηνύματα
138
Like
74
Πόντοι
1
Η πρώτη μου σχέση ούτε να ακούσει. Τη δεύτερη κοπέλα μου την έπεισα με πολύ παρακάλι κι από τότε μου το ζητούσε εκείνη συνέχεια. Όταν μπήκα πρώτη φορά από πίσω έλιωσα. Πρέπει να τελείωσα πιο γρήγορα από κάθε φορά.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.652
Κριτικές
61
Like
39.950
Πόντοι
22.785
Τη δεκαετία του 70, στα μπουρδελα η εκδιδόμενη συνήθως έδινε κώλο ακάποτο και μουνί με καπότα. Ο κώλος ήταν μονόδρομος για τους μεγαλύτερους για να αποφύγουν το πλαστικό! Οι καπότες δεν ήταν βελτιωμένες σαν τις σημερινές και στους παπούδες που η κάβλα δεν ήταν δυνατή, η πούτσα έπεφτε με τη διαδικασία να βάλουν την καπότα! Από την άλλη οι πιτσιρικαρία γαμαγε κώλο σε πούστηδες και στο μπουρδέλο πήγαινε για να γαμησει επιτέλους μουνι!
Σε αυτό το περιβάλλον στα πρώτα μου γαμησια στο Μεταξι πηγαινα σταθερα για μουνί με καπότα! Ημουν 13-14 χρονών όταν ένα βραδυ σε μπουρδελοτσαρκα «κόλλησα» σε μια παρέα με χαμάληδες και όλοι μαζί μπηκαμε να παρουμε νουμεράδα μια πουτάνα σε μπουρδέλο της Κεραμικού. Η χαμαλίκα της εποχής ήταν εργάτες που φορτωναν-ξεφόρτωναν φορτηγά στην αγορά και ήταν διαφορων ηλικιών, 15 έως 30 χρονών συνήθως.
Τότε, υπήρχε μια σειρά από ισόγεια/ημιυπόγεια μπουρδέλα επί της Κεραμικου, προς τη συμβολή της με Ζήνωνος. Σε ένα από αυτά μπήκαμε, μετα-μεσονυκτίως. Θυμάμαι η εκδιδόμενη μου φάνηκε μεγάλης ηλικίας, δεν έχω καμια εικόνα στο μυαλό για το πώς ήταν, εκτός ότι είδα τα πεσμένα της μαστάρια που κατέβαιναν κάτω από τον αφαλό και ότι ήταν αυτό που λέγαμε κωλού. Σαλοναριστηκε με ένα σεντονι τυλιγμενο γυρω από τη μεση της και έξω τα βυζια. Με το που συμφωνησε να περασουμε νουμεραδα, πηγε σε ένα δωματιο, στηθηκε ακουμπώντας τους αγκώνες στο κρεβάτι και ένας-ένας τη γαμαγανε πισωκολητό ακουμπώντας μονο την τεράστια περιφέρεια της με τα ψωμάκια και τα τροφαντά της ολόλευκα κωλομέρια.
Αν και έβλεπα ότι δε βαζανε καπότα, στην αρχή δεν είχα συνηδητοποιησει ότι τη γαμαγανε από τον κώλο. Σκεφτείτε ότι ο φωτισμός ήταν ανυπαρκτος, κάθε φορά μεσα στο δωματιο ήταν αυτός που γαμαγε και ο επόμενος ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω του. Οι υπόλοιποι 4-5 ήμασταν στο διάδρομο σε σειρά, με μισοανοιχτή την πόρτα του δωματίου! Όλοι ήμασταν με τα ρούχα μας, ανοιχτό το φερμουαρ του παντελονιου και έξω η πουτσα, την οποια πέζαμε ενώ περιμέναμε τη σειρά μας! Ημουν προς το τέλος, ίσως προτελευταίος.
Όταν έφτασε η σειρά μου, κάποιος μου φωναξε «χώστης τον στο τριαντάφυλλο!». Τότε κατάλαβα. Η φόδρα του κολλάντερού της είχε βγει και ο λεγόμενος κώλος-τριαντάφυλλο ήταν μπροστά μου! Είχα ξαναδει σε πούστηδες να ανοίγει η ροδέλα αλλά να βγαίνει το κωλάντερο έτσι δεν μου’χε ξανατύχει.
Όπως πλησίασα, στο κεντρο της ροζέτας είδα να ξερνάνε αφρισμένα ζουμια και ψωλοχύματα. Εκεί έσπρωξα το καβλί μου. Καμία αντίσταση! Μπήκα όλος μέσα και έριχνα καρφώματα ενώ σχεδόν δεν τραβιομουνα έξω, καθόλου. Αυτό που με έφτιαχνε ήταν η φαση της συμμετοχής, οι χυδαιολογίες των χαμάληδων και το βελούδινο δέρμα της κωλάρα της που χούφτωνα μανιωδώς! Η όλη φάση ολοκληρώθηκε σε κανα λεπτό ολο κι'όλο, και εννοείτε της τ’άδειασα μέσα, όπως είχα δει να κανουν και οι προηγούμενοι!
ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.... Καποιος να ειδοποιήση άπό δίπλα τόν φίλο μου τόν
ΒΡΥΚΌΛΑΚΑ ΝΆ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΑΥΤΌ τό πόστ.......

Έγραψες φίλε μου..έγραψες......
Υ.Γ. Δέν εχω λογαριασμό στούς δίπλα.... όποιος έχει άς στείλη ένα μην
στόν Βρυκόλακα.....
 

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Μηνύματα
114
Like
37
Πόντοι
1
σιγά σιγά λοιπόν τον έτριβα εκεί κοντά και σε κάποια φάση που είχε γίνει πάλι κάγκελο μου λέει βάλε προφυλακτικό....στην αρχή δεν κατάλαβα ότι μπήκα κώλο....είχαμε κλειστά τα φώτα...δεν είπε όμως κάτι και το δέχτηκε....για την ακριβεια είχα αμφιβολίες και μου το επιβεβαίωσε εκείνη μετά που τη ρώτησα και καλά αν την πόνεσα....μετά εν τω μεταξύ ενώ έδειχνε να γουστάρει τη φάση έφυγε για διακοπές και όταν γύρισε ήταν άλλος άνθρωπος....λες και της είχα κάνει κάτι κακό και δεν συνεχίσαμε....μου έμεινε όμως η εμπειρία να πάρω κώλο με την πρώτη....
Ήταν έμπειρη Χοανίτα η κυρία και τον δούλευε απο πριν κανονικά, τώρα μετά τις διακοπές κάτι άλλο θα βρήκε και έπαιξε τον ρόλο της..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom