Καλησπέρα σας. Όπως έγραψα και παραπάνω, το άρθρο του Mindreader είναι εξαιρετικό. Όλες οι γυναίκες θέλουν μία περίοδο της ζωής τους να σχετιστούνμε έναν τύπο ο οποίος θα είναι "περιθωριακός" ή διαφορετικός από το κλασσικό προφίλ του ιδανικού άντρα. Και αν κάποιος άντρας επιλέξει να έχει προφίλ "περιθωριακού", τον βγάζει από αρκετά προβλήματα, γιατί δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Απλά το "παίζει" περιθωριακός και σχετίζεται με γυναίκες που εκείνη την περίοδο της ζωής τους επιθυμούν κάτι τέτοιο. Έχω ακούσει γυναίκες να λένε για τέτοιους τύπους: "Μου αρέσει γιατί είναι στα αρχίδια του". Τι να λέμε.
Μέχρι εκεί όμως. Νομίζω κάθε περαιτέρω προσπάθεια να προσδιορίσουμε την συμπεριφορά άλλα και τον τρόπο που επιλέγουν συντρόφους οι γυναίκες θα πέσει στο κενό. Σκέφτομαι συχνά και χρησιμοποιώ αυτό το παράδειγμα όταν έχω αντίστοιχη συζήτηση με φίλους: Φανταστείτε τώρα, στο messenger σας, να ανοίγατε και να είχατε: Μήνυμα από την όμορφη γυμνάστρια του γυμναστηρίου που πάτε. Μήνυμα από πρώην γκόμενα που σας γυροφέρνει για γαμήσι. Μήνυμα από άγνωστη στο FB που μοιάζει καυλιάρα. Μήνυμα από την milf συνάδελφο. Μήνυμα από πλούσια γκόμενα που σας καλεί στο σπίτι της στη Μύκονο. Μήνυμα από καυλιάρα γειτόνισσα.
Καλωσήρθατε στον κόσμο των γυναικών. Επιλέγουν ότι τους έρθει, όποτε τους έρθει. Και εμείς προσπαθούμε να τις αναλύσουμε.