Νέα

Η αυθεντική Ελληνίδα Domina Lola

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AlexCez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
280
Έτσι λοιπόν, συναγωνιστές, έφτασε κι ο Άγιος Αύγουστος — και η απουσία της εκκωφαντική. Δεν ξέρουμε αν ακόμη διαβάζει το Β. αν περνά το βλέμμα της από τα μηνύματα που στέλναμε, Το τηλέφωνο, κάποτε ανοιχτό, τώρα εναι τόσο μακριά, που ακόμα κι η Αμερική μοιάζει να απέχει λιγότερο. Θα επιστρέψει; Μια μικρή φλόγα μέσα μου, λεει «ναι». Όχι γιατί το ελπίζω – αλλά γιατί τη γνώρισα. Δεν ήταν ποτέ αυτό μια δουλειά. Δεν μετρούσε τις ώρες, δεν ζύγιζε τα κέρδη. Ήταν μια συνάντηση με το είναι μας. Με εμάς.
Μετά το ’23, μείωσε την συχνότητα. Έδειχνε να αποσύρεται. Μα πόσο θα άξιζε ένα τελευταίο χορό – ένα Last Dance; Όχι για το κλείσιμο, όχι για την αρχειοθέτηση. Μα για το τελετουργικό της αποχαιρετισμού. Ποτέ δεν θα ήταν αρκετό, το ξέρω και θα λέγαμε απο δω να ταν άλλο τόσο.
Γιατί η εμπειρία μαζί της δεν ήταν απλή: ήταν ψυχαναλυτική, ριζωμένη βαθιά, σ Ήταν — επιτρέψτε μου, συνοπαδοί την παρεκτροπή— μια μορφή θρησκευτικής μύησης. Δεν την έπιανες με τη λογική. Τη βίωνες.

Τι ήταν; Πώς να το πεις; Ήταν οι παλμοί της καρδιάς όσο πλησίαζες τον διάδρομο. Ήταν ο ιδρώτας πριν την είσοδο, η σιωπή που μιλούσε. Ήταν το παιχνίδι, το βλέμμα, η αποδοχή. Ήταν εκεί — και εμείς γινόμασταν κάτι περισσότερο από εαυτούς.
Όπου κι αν βρίσκεται τώρα, είθε να έχει υγεία, αγάπη και τύχη. Και είθε να επιστρέψει και η Ιθάκη να ξαναβρεθεί και πάλι.

Κι όσο για εμάς, απολαύστε τον ήλιο, το αλάτι, το σταμάτημα απ’ την αδυσώπητη καθημερινότητα. Ίσως, κάπου, σε κάποιο νησί, κάποια γωνιά μιας πόλης ή στη σκιά ενός βουνού, ανταμώσουμε. Ξένοι, Άγνωστοι – κι όμως βαθιά δεμένοι από κάτι κοινό, μια εμπειρία που μας συνδέει, ακόμα κι αν δεν πούμε ούτε μια καλημέρα.

Καλό καλοκαίρι, μάγκες.

johann1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Θα μπορουσα να γραψω πάρα πολλές σελιδες για τις στιγμες μαζι της, αλλα θα αρκεστω σε όσα ανέφερε ο AlexCez, που με εκφράζουν απόλυτα. Τεραστιο κενό που δεν αναπληρώνεται. Ας ειναι καλά, όπου είναι.
We'll meet again, don't know where, don't know when, but I know we'll meet again some sunny day...

AlexCez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
280
Θα μπορουσα να γραψω πάρα πολλές σελιδες για τις στιγμες μαζι της, αλλα θα αρκεστω σε όσα ανέφερε ο AlexCez, που με εκφράζουν απόλυτα. Τεραστιο κενό που δεν αναπληρώνεται. Ας ειναι καλά, όπου είναι.
We'll meet again, don't know where, don't know when, but I know we'll meet again some sunny day...
Some day soon, but not today :rockon:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
121
Πόντοι
0
Ok, πανέμορφη όταν την γνώρισα (προ δεκαετίας τουλάχιστον), θεά κανονική και με φανταστικό πρόγραμμα, αλλά απέχει πολύ απο το να αναγνωριστεί ως αγία απο το ιερατείο του bdsm, άλλωστε ούτε κι εκείνη δεν θα το' θέλε. Πανέξυπνη, ποτέ δεν έβαλε αγγελία και σταμάτησε όταν έπεπε. Να'ναι καλά η κοπέλα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Ok, πανέμορφη όταν την γνώρισα (προ δεκαετίας τουλάχιστον), θεά κανονική και με φανταστικό πρόγραμμα, αλλά απέχει πολύ απο το να αναγνωριστεί ως αγία απο το ιερατείο του bdsm, άλλωστε ούτε κι εκείνη δεν θα το' θέλε. Πανέξυπνη, ποτέ δεν έβαλε αγγελία και σταμάτησε όταν έπεπε. Να'ναι καλά η κοπέλα.
Ποιά άλλη θα μπορούσε να ήταν η ελληνίδα πρέσβειρα του ΒDSM; Υπόψιν, δεν την έχω συναντήσει αλλά δεν μπορώ να φανταστώ άλλη στη θέση της. Θα μου πεις επειδή δεν την έχεις συναντήσει για αυτό σου φαντάζει και θρύλος αλλά, ακόμα και με όσες αφέντρες έχω μιλήσει, ξεκινάνε η Λόλα και μετά ανάλογα το τι πιστεύουν - εδώ μπαίνει το υποκειμενικό - αναφέρουν άλλα όνοματα.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
121
Πόντοι
0
Ποιά άλλη θα μπορούσε να ήταν η ελληνίδα πρέσβειρα του ΒDSM; Υπόψιν, δεν την έχω συναντήσει αλλά δεν μπορώ να φανταστώ άλλη στη θέση της. Θα μου πεις επειδή δεν την έχεις συναντήσει για αυτό σου φαντάζει και θρύλος αλλά, ακόμα και με όσες αφέντρες έχω μιλήσει, ξεκινάνε η Λόλα και μετά ανάλογα το τι πιστεύουν - εδώ μπαίνει το υποκειμενικό - αναφέρουν άλλα όνοματα.
Πολλή δύσκολη ερώτηση, αν και δεν είναι πολλές οι αφέντρες εν Ελλάδι. Η Λόλα ίσως η πιο όμορφη, μια φορά την είδα και είχα μείνει άναυδος απο την ομορφιά και τη φινέτσα της. Όμορφη, έξυπνη και ερωτεύσιμη. Η πιο έντονη εμπειρία ήταν με την Σεμίρα για όσους θυμούνται. Για πρέσβειρα Ερικα θα ψήφιζα γιατί έχει μία αδιάληπτη παρουσία στο χώρο απ' τα 18 της και σίγουρα θα τραβήξει μέχρι τα 80 της. Δεν είναι απλή αγάπη για το bdsm, αλλά η ζωή της η ίδια.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Πολλή δύσκολη ερώτηση, αν και δεν είναι πολλές οι αφέντρες εν Ελλάδι. Η Λόλα ίσως η πιο όμορφη, μια φορά την είδα και είχα μείνει άναυδος απο την ομορφιά και τη φινέτσα της. Όμορφη, έξυπνη και ερωτεύσιμη. Η πιο έντονη εμπειρία ήταν με την Σεμίρα για όσους θυμούνται. Για πρέσβειρα Ερικα θα ψήφιζα γιατί έχει μία αδιάληπτη παρουσία στο χώρο απ' τα 18 της και σίγουρα θα τραβήξει μέχρι τα 80 της. Δεν είναι απλή αγάπη για το bdsm, αλλά η ζωή της η ίδια.
Εξαιρετική και διαχρονική η Έρικα, με μεγάλη συμβολή στο χώρο αλλά η Λόλα ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της και έσπασε τα ασφυχτικά για αυτήν ελληνικά σύνορα. Ίσως στην εποχή της ήταν η πρώτη που στάθηκε επάξια και στο εξωτερικό. Μπορεί και άλλες Κυρίες να ήταν και να είναι πολύ μπροστά ακόμα και σήμερα αλλά το μεγάλο μπαμ που άλλαξε τη ροή του bdsm στην Ελλάδα ήταν αυτή. Η Despain και η Εύα έβαλαν το σπόρο και η Λόλα τον άνθισε. Παράλληλα με αυτήν υπήρχαν και υπάρχουν σπουδαίες Κυρίες αλλά ο Γκάλης του bdsm ήταν αυτή. Νομίζω πάλι...

AlexCez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
280
εξαρτάται τι εννοείς με το Άγια. Μεταφορικά πιθανόν αλλά δεν την είπε κανεις Άγια, την είπαμε την Κορυφαία. Σταμάτησε όταν το αισθάνθηκε δεν υπάρχει "πρέπει" απο τα 19-20 το έκανε άλλωστε.

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Άγια και Μistress λίγο δύσκολο:wink::sunglasses:....Είναι το επάγγελμα από τη φύση του "σκοτεινό". Βέβαια ο φίλος το ανέφερε με άλλη έννοια.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
121
Πόντοι
0
Εντάξει σε κάποια στιγμή όλες κουράζονται και προχωράνε στη ζωή τους. Εγώ την λολα την είχα γνωρίσει πρίν από 15 τουλάχιστον χρόνια και ήταν όντως πύραυλος η κοπέλα. Αν η άλλη είναι αυθεντική αφέντρα, θα συνεχίσει μέσω μιας προσωπικής σχέσης, αν όχι θα τα βάλει όλα στο ντουλάπι. Για να το συνεχίσει επαγγελματικά πάντως θα πρέπει να θυσιάσει την προσωπική της ζωή και να είναι ουσιαστικά μόνη, θυσία με μεγάλο κόστος. Συμπέρασμα; Να μην εύχεστε για το come back, αλλά πρωτίστως να είναι καλά. Οι στιγμές ηδονής που έχει χαρίσει σε όσους τυχερούς την γνώρισαν, ανεκτίμητες.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.204
Πόντοι
4.510
Εντάξει σε κάποια στιγμή όλες κουράζονται και προχωράνε στη ζωή τους. Εγώ την λολα την είχα γνωρίσει πρίν από 15 τουλάχιστον χρόνια και ήταν όντως πύραυλος η κοπέλα. Αν η άλλη είναι αυθεντική αφέντρα, θα συνεχίσει μέσω μιας προσωπικής σχέσης, αν όχι θα τα βάλει όλα στο ντουλάπι. Για να το συνεχίσει επαγγελματικά πάντως θα πρέπει να θυσιάσει την προσωπική της ζωή και να είναι ουσιαστικά μόνη, θυσία με μεγάλο κόστος. Συμπέρασμα; Να μην εύχεστε για το come back, αλλά πρωτίστως να είναι καλά. Οι στιγμές ηδονής που έχει χαρίσει σε όσους τυχερούς την γνώρισαν, ανεκτίμητες.
Εννοείται ότι καλύτερο για το μωρό...!Απλά και εμείς θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα comeback

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0
Απο άκρως αξιόπιστη πηγή (φίλη της) έμαθα χθες οτι θα επιστρέψει. Άγνωστο όμως το πότε. Μπορεί σε ένα μήνα, μπορεί σε ένα χρόνο. Επιλεκτικά ραντεβού και ταρίφα 200.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Απο άκρως αξιόπιστη πηγή (φίλη της) έμαθα χθες οτι θα επιστρέψει. Άγνωστο όμως το πότε. Μπορεί σε ένα μήνα, μπορεί σε ένα χρόνο. Επιλεκτικά ραντεβού και ταρίφα 200.
Σήριαλ υπερπαραγωγή η επιστροφή της..... Αν υπάρχει 1% περίπτωση και διαβάζει το νήμα της θα έχει κλάψει από τα γέλια με το νέο φετίχ...comeback orgasm

AlexCez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
163
Πόντοι
280
Θα βλέπει και το πιστό της κοινό όμως ! έστω μέσω απο τα προφίλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μακάρι. Αλλά και πριν επιλεκτικά ήταν δεν την έβρισκες όπως πριν 10-15 χρόνια

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.204
Πόντοι
4.510
Θα βλέπει και το πιστό της κοινό όμως ! έστω μέσω απο τα προφίλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μακάρι. Αλλά και πριν επιλεκτικά ήταν δεν την έβρισκες όπως πριν 10-15 χρόνια
Άντε μακάρι να μας καυλώσει

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.661
Πόντοι
206
Τι λες ρε παιδί μου.... Φοβερή πληροφορία... Αυτό περιμέναμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom