Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 103
- Πόντοι
- 66
λες τυπε?θελει να της τον χωσει πανω στον παγκο τυπε...![]()
![]()
![]()

λες τυπε?θελει να της τον χωσει πανω στον παγκο τυπε...![]()
![]()
![]()

ελα τυπε...αφανισες κανενα κοπαδι τσιπουρες σημερα?Ρε μπαχαλακιαπου θελετε νιαμου
![]()
τυπε ασπροπυργο ημουνα τωρα γυρισα απο το μεσημερι τσιμπαγαμε ψαρικα :S :S :Sυπομονη τυπε .....6 μερες νηστεια μεινανε....![]()
![]()
![]()
Ρε μπαχαλακιαπου θελετε νιαμου
![]()
Ακόμα δεν είμαι στα κέφια μου τύπε αλλά κάποια στιγμή θα επανέλθω δυναμικά.. :S :S :S
ΥΓ Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά τα σπάει το καινούργιο αβαταρ του πικερότυπου..![]()
![]()
![]()
Τυπε κατεβαινω Μανη κομαντο για Μπουζοπουλα,κοκορετσια και παϊδακια στα καρβουνα....αν δεν τα καταφερω να επιζησω να αναβεις ενα κερακι στη μνημη μου του Οσιου Χελρειζερος του Μπουρδελομαρτυρα... :S :S :S
βαλε μια φωνη αδελφε κοντα θα ειμαστε. 
Ναι τυπε σαν ξοφλημενος Κολομβιανος βαρονος ναρκωτικων ειναι...

τυπε ασπροπυργο ημουνα τωρα γυρισα απο το μεσημερι τσιμπαγαμε ψαρικα :S :S :S
τυπε 250 δωσαμε και πειναμε τωρα μαλακιες δεν σε πιανουν αυτα καλαμαρακια γαριδες μυδοπιλαφα χταποδια αστακομακαροναδες φρουτα ειναι αυτα :S :S :S :-(
Another χαμουρα bites the dust...βρηκαμε το κολπο τωρα και οποτε ζοριζεται το πραγμα θα τραβαει και μια λιποθυμια η καθε καριολα.Γυναικα το πιο πουστικο πλασμα στον πλανητη Γη.

τυπε 250 δωσαμε και πειναμε τωρα μαλακιες δεν σε πιανουν αυτα καλαμαρακια γαριδες μυδοπιλαφα χταποδια αστακομακαροναδες φρουτα ειναι αυτα :S :S :S :-(Σ εφτασε η τρατα τυπε?....![]()
![]()
![]()
Another χαμουρα bites the dust...βρηκαμε το κολπο τωρα και οποτε ζοριζεται το πραγμα θα τραβαει και μια λιποθυμια η καθε καριολα.Γυναικα το πιο πουστικο πλασμα στον πλανητη Γη.

Ρε νιαμου ο γκρισινο ειναι πιο χοντρος απ τον σταροβα...![]()
![]()
![]()
να σαι καλα κ να χεις φραγκα να τσιμπολογας τυπε....τυπε 250 δωσαμε και πειναμε τωρα μαλακιες δεν σε πιανουν αυτα καλαμαρακια γαριδες μυδοπιλαφα χταποδια αστακομακαροναδες φρουτα ειναι αυτα :S :S :S :-(