Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.711
- Πόντοι
- 3.656
τυπε ετσι οπως το παει θα δεις το επεισοδιο της επομενης κυριακης :S :S :S1 ωρα ανασκολοπηση και στην μεση εβαλε και διαφημισεις!!!!!!
Αλλο level τρολαρισματος απο αντ1...
τυπε ετσι οπως το παει θα δεις το επεισοδιο της επομενης κυριακης :S :S :S1 ωρα ανασκολοπηση και στην μεση εβαλε και διαφημισεις!!!!!!
1 ωρα ανασκολοπηση και στην μεση εβαλε και διαφημισεις!!!!!!

πρεπει να εφυγαν ουρα απ τον δημητρακη τυπε.... :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η τυπισσα τους καρφωνει ολους στα ματια οταν τους μιλαει. :S :S :S Ξεροχυνω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε δεν ξερω τι με τρομαζει πιο πολυ.....η ματια της η η μυτη της? :S :S :SΣτη πρωτη φωτογραφια ξεροχυσανε ολοι οι bsm σκλαβοι τυπε...![]()
![]()
![]()
φερνει κατι σε καθηγητρια το στυλ?γνωμη σαςΣτη πρωτη φωτογραφια ξεροχυσανε ολοι οι bdsm σκλαβοι τυπε...![]()
![]()
![]()

φερνει κατι σε καθηγητρια το στυλ?γνωμη σας![]()
![]()
...γνωμη μου...τυπεν παθαινεις εγκεφαλικον?Ερωτησαν τι να κανων και δεν μου ειπαν τιποταν...τι να καμνω να τα καμνω ολα μονην μου;
Στη πρωτη φωτογραφια ξεροχυσανε ολοι οι bsm σκλαβοι τυπε...![]()
![]()
![]()

Ερωτησαν τι να κανων και δεν μου ειπαν τιποταν...τι να καμνω να τα καμνω ολα μονην μου;
τυπε τον παρεξηγας τον τυπο...εκαμνε λαθος να μην αναγραψειν το ονομαν του τυπου/σας που το ξεστομισετυπεν παθαινεις εγκεφαλικον?
ολαν τυπε.....δεν προσεχεις.... :SΕρωτησαν τι να κανων και δεν μου ειπαν τιποταν...τι να καμνω να τα καμνω ολα μονην μου;