Καλησπέρα έχουμε γνώμη - εμπειρία για εδώ ; Φαίνεται κάτι παραπάνω από τούμπανο γκόμενα .
Επίσης δεν βλέπω τιμή ...
Επίσης δεν βλέπω τιμή ...
Όπως σου είπα παραπάνω. Αν δουν το χρώμα του χρήματος θα σου κάνουν παπάδες κι ας είναι να φτάσουν στο Αυλάκι!δεν ειναι θεμα συμβουλης αδερφε η εμπειριας
ο καθενας εχει τα κολληματα του,εγω αθηνα μονο για δουλειες παω κ αυτο σοβαρες αλλιως στελνω αλλους,ραντεβου κανω κυριως στο δικο μου χωρο κερατσινι αλλα σα πρωτη φορα παω ξενοδοχειο πειραια η σχιστο σκαραμαγκα που μου ειναι κοντα κ βολευει..οποια θελει κ μπορει ερχεται εγω παντα δινω κατι παραπανω.
τωρα αν δω ξυνιλες μουτρα γκρινια κτλ θα παρει ποδι μια ωρα αρχιτερα θα χασει τα παραπανω λεφτα κ θα παρει κ μια πολυ καλη κριτικη κ εδω για να αποφυγουν κ αλλοι
συνηθως οι "ανεξαρτητες",που τις καλομαθατε κ συνηθισαν τωρα να πηγαινουν μονο σε κεντρικα ξενοδοχεια αυτες δεν ερχονται γτ νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τ'αρχιδια κ βαριουνται να κουνησουν λιγο τον κωλο τους παραπανω..παντα με εξαιρεσεις φυσικα που αξιζουν οσο 100 απο αυτες τις ξινομουνες,
υπαρχουν κ σωστα ατομα μεσα σε γραφεια πολυ πιο σοβαρα που μετα απο μερικες φορες κιολας που σε μαθαινουν σε προσεχουν καλυτερα εχουν μια γαμημενη στοιχειωδη ευγενεια που πολλα μαλακισμενα κοριτσακια πλεον δεν ξερουν τι σημαινει,κ δε τιθεται θεμα περιοχης οπου κ αν εισαι
(σε προετοιμαζω για καταδυσεις βρε κουτο!)Όπως σου είπα παραπάνω. Αν δουν το χρώμα του χρήματος θα σου κάνουν παπάδες κι ας είναι να φτάσουν στο Αυλάκι!
(....βάζει και καμιά τέλεια ρε συ.... Όλα με μια ανάσα τα διάβασα...)
Εχω γράψει για αυτή. Δεν αξίζει. Έχει γίνει σνομπ και επιλεκτική διότι δεν είναι η βασική της δουλειά. Νομίζω ότι τώρα πια δουλεύει με βασικό πελατολόγιο.τυποι ξερετε κατι επαυτου;!;
εστειλα να μαθω κ τα ελεγε λιγο περιεργα,ζητουσε δικες μου φωτο κτλ κ το εκοψα..
![]()
Services for gentlemen and couples
Η Άννα ειναι VIP αεροσυνοδός και όταν επιστρέφει προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης σε κυρίους και ζευγάρια. Επιλέξτε ανάμεσα σε εξατομικευμένες υπηρεσίες ή συνδυάστε τις για μια μοναδική εμπειρία. Διάρκεια συνάντησης: 1,5 ώρα Περιοχές εξυπηρέτησης: Συγκεκριμένες (όχι σε δικό σας χώρο)...kanesex.com
Είχαν γραφτεί κάποια πράγματα το φθινόπωρο,αν θυμάμαι καλά αρχικά ένας παίκτης την ανέφερε ως καλή ή πολύ καλή επιλογή.τυποι ξερετε κατι επαυτου;!;
εστειλα να μαθω κ τα ελεγε λιγο περιεργα,ζητουσε δικες μου φωτο κτλ κ το εκοψα..
![]()
Η Άννα ειναι VIP αεροσυνοδός και όταν επιστρέφει προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης σε κυρίους και ζευγάρια. Επιλέξτε ανάμεσα σε εξατομικευμένες υπηρεσίες ή συνδυάστε τις για μια μοναδική εμπειρία. Διάρκεια συνάντησης: 1,5 ώρα Περιοχές εξυπηρέτησης: Συγκεκριμένες (όχι σε δικό σας χώρο)...kanesex.com
Εχω γράψει για αυτή. Δεν αξίζει. Έχει γίνει σνομπ και επιλεκτική διότι δεν είναι η βασική της δουλειά. Νομίζω ότι τώρα πια δουλεύει με βασικό πελατολόγιο.
σε καποια φαση μου ζητησε φωτο μου κ απαντησα κοφτα "σορρυ μαλλον εκανα λαθος,ψαχνω επαγγελματια,καλη συνεχεια" κ μου απαντησε οτι ειναι επαγγελματιας αλλα δεν παει με μπαζα!...μετα κατι αλλο εγραφε αλλα δεν ειδα γτ την μπλοκαρα!Είχαν γραφτεί κάποια πράγματα το φθινόπωρο,αν θυμάμαι καλά αρχικά ένας παίκτης την ανέφερε ως καλή ή πολύ καλή επιλογή.
Σε δεύτερο χρόνο κάποιοι απάντησαν ότι είναι αγενής στις συνομιλίες και γενικά δύσκολη στην επικοινωνία.
Της έστειλα ένα μνμ λιτό και τυπικότατο κι απάντησε με ένα μνμ που μετά το διέγραψε. Ίσως με μπέρδεψε με άλλους που της προκαλούσαν θέματα αλλά και πάλι δε δικαιολογείται η συμπεριφορά της.
Δεν ξέρω τι μου απάντησε μιας και το διέγραψε αλλά ούτε και θέλω να μάθω γιατί θεώρησα ότι δε με αφορά.
Αυτή είναι η εμπειρία μου φίλε.
Ναι και εμένα. Κάτι τέτοιο μου είπε. Ότι δεν θέλω να σε ξαναδώ γιατί δεν είσαι και κάτι αξιόλογο. Το έκανε από χόμπι μου έλεγε δύο φορές που βρεθήκαμε για να καλύψει τα έξοδα για σπουδές. Ότι να ναισε καποια φαση μου ζητησε φωτο μου κ απαντησα κοφτα "σορρυ μαλλον εκανα λαθος,ψαχνω επαγγελματια,καλη συνεχεια" κ μου απαντησε οτι ειναι επαγγελματιας αλλα δεν παει με μπαζα!...μετα κατι αλλο εγραφε αλλα δεν ειδα γτ την μπλοκαρα!
Το βαιμπ που βγάζει είναι για μπλοκάρισμα ή αδιαφορία,δε νομίζω να υπάρχει κάτι παραπάνω στη φάση της.σε καποια φαση μου ζητησε φωτο μου κ απαντησα κοφτα "σορρυ μαλλον εκανα λαθος,ψαχνω επαγγελματια,καλη συνεχεια" κ μου απαντησε οτι ειναι επαγγελματιας αλλα δεν παει με μπαζα!...μετα κατι αλλο εγραφε αλλα δεν ειδα γτ την μπλοκαρα!
Και εγώ όταν είχα επικοινωνήσει έλεγε περίεργα δεν πάω εδώ δεν πάω εκεί και σήμερα μπορώ αύριο δεν μπορώ και τέτοια Κάποιος έχει αναφέρει και για fake φωτογραφίες στην αγγελία...Το βαιμπ που βγάζει είναι για μπλοκάρισμα ή αδιαφορία,δε νομίζω να υπάρχει κάτι παραπάνω στη φάση της.
Αγένεια,αμετροέπεια και γενικότερα κακή επικοινωνία καλό είναι να τα βάζουμε σαν κόκκινη γραμμή και να μην προσπαθούμε σε σαθρό έδαφος, εν γένει τουλάχιστον.
δεν ξερω αν καποια απο τις φωτο ειναι αληθινες αλλα πολλες απο αυτες τις εχω ξαναδει πολλες φορες σε διαφορα προφιλ κανεσεξ κ δεν αληθευουν ολες φυσικα.το αρνητικο ειναι οτι καποιες φωτο τις εχω σε πολλα προφιλ με διαφορες περιγραφες κ τηλεφωναΜύστες καλησπέρα, για αυτό εδώ το τεμάχιο έχει γραφτεί κάτι ? Οι φωτό της δεν μου φαίνονται όλες αληθινές
![]()
Anastasia Papa
Anastasia Papa. Gefällt 69 Mal · 2 Personen sprechen darüber. WHEN BEAUTY AND ELEGANCE MEET PASSION....text me on viber 6948520521www.facebook.com
1 ωρα φουλ με κωλο 160€Τιμή και ώρα και πρόγραμμα ???
Σωστά. Και η ι34 το ίδιο....Είσαι λίγο υπερβολικός.... Πρωί είμαι στη δουλεία....![]()
Καρα-fake δηλαδή;Δεν γυρισε η Βανέσσα -ταυλορ!!το νιμα εκείνο δεν υπάρχει πλέον!
αγενής ...που μας κανει χαρη για 150 +30τυποι ξερετε κατι επαυτου;!;
![]()
ναι το ειπαν αρκειτοι,απλα επιβεβαιωσα,τη ξεχασα ηδη!αγενής ...που μας κανει χαρη για 150 +30
δεν εχει τρόπους ούτε στα μηνύματα, ούτε στο τηλ
φαντάσου στο δωμάτιο!
εγώ και να μου την κεράσουν...ΜΑΥΡΟ!
Γραφείο είναι που το παίζε αματερναι το ειπαν αρκειτοι,απλα επιβεβαιωσα,τη ξεχασα ηδη!
όλοι για το μεροκάματο παλεύουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι δυσκολο το ρημαδι !!!!!!!!!!Σωστά. Και η ι34 το ίδιο....
ποσα γεροντακια εσφαξες σημερα??όλοι για το μεροκάματο παλεύουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι δυσκολο το ρημαδι !!!!!!!!!!![]()