tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 736
Έχει σταματήσει εδώ και χρόνια!Την Ταυλορ την βρίσκουμε κάπου ή έχει σταματήσει?
Έχει σταματήσει εδώ και χρόνια!Την Ταυλορ την βρίσκουμε κάπου ή έχει σταματήσει?
κατσε περιμενε...με τι υπηρεσιες;αν ειναι να φτιαξει κ το παστιτσιο δωστα!
Η κυρία μου ζήτησε 500 για μια ώρα σπίτι μου η 350 αν θέλω στον χώρο της .
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται μερικές …
Ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης δεν ιαχυει σε αυτές , η έχουμε τόσους πόλους μαλακες ;
Δώστα και όρμα
Ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης δεν ιαχυει σε αυτές , η έχουμε τόσους πόλους μαλακες ;
Καλά ζήτησε
Μάλλον είναι πρώην αγορακι… έχει ανεπτυγμένο το μήλο του Αδάμ
Να είσαι γαλαντόμος και δωσ'της τα διπλά απ'ότι ζητάει...
Το δεύτεροΟ νόμος της προσφοράς και ζήτησης δεν ιαχυει σε αυτές , η έχουμε τόσους πόλους μαλακες ;
Με σαλάτα, φέτα και επιδόρπιο μαζί. Μη χαλάτε την πιάτσα με σκέτο παστίτσιο...κατσε περιμενε...με τι υπηρεσιες;αν ειναι να φτιαξει κ το παστιτσιο δωστα!
καλα βρες μου εσυ κοριτσι τη σημερον που να φτιαχνει καλο παστιτσιο κ τη σαλατα τη φτιαχνω δε γαμιεται!Με σαλάτα, φέτα και επιδόρπιο μαζί. Μη χαλάτε την πιάτσα με σκέτο παστίτσιο...
Αν μου δώσεις 500 θα στο φτιάξω εγώ.καλα βρες μου εσυ κοριτσι τη σημερον που να φτιαχνει καλο παστιτσιο κ τη σαλατα τη φτιαχνω δε γαμιεται!
α φιλαρακι τα 500 αφορουν ολο το πακετο οχι μισες δουλειες..οπως δε θα τα εδινα στη γκομενα αν γαμιοταν μονο κ δεν εφτιαχνε παστιτσιο ετσι κ για το αντιστροφο!Αν μου δώσεις 500 θα στο φτιάξω εγώ.
Αλλά δε θα κάτσω να με γαμησεις μετά, να το ξεκαθαρίσω, θα μείνουμε στο παστίτσιο!
χαχαχαα φιλαρακι τα 500 αφορουν ολο το πακετο οχι μισες δουλειες..οπως δε θα τα εδινα στη γκομενα αν γαμιοταν μονο κ δεν εφτιαχνε παστιτσιο ετσι κ για το αντιστροφο!
ε δε προσπαθουσα κ να σε πεισωχαχαχα
Δεν κλείνει το ντηλ τότε!!
Το σίγουρο είναι ότι μερικοί θα τα δώσουν και θα πουν ότι θέλει το χρόνο της να λυθεί και αν λυθεί είναι είναι πολύ καλή επιλογή...... καλά κάνουν και τα ζητούν....απλά τα έχουμε ξαναπεί σε λίγο 500 θα είναι μόνο για μάτι + 200 για να τον παίξεις!!!! Αααααα μην ξεχάσω στο ραντεβού να πάτε (γιατί θα πάτε μερικοί ) με σοκολατάκια και λουλούδια!!!!
Εγώ προσπαθώ να σε πείσω, τα θελα τα 500....ε δε προσπαθουσα κ να σε πεισω
δηλαδή κοστολογεί 150€ το ταξί
αυτο τωρα ειναι απατη ?
παιζει να ναι τρανς η φοτοσοπ?
δε φαινεται για αντρας παντως