Αν την τραβήξεις μακριά από την περιοχή της θα σου έρθει νευριασμένη, σπασμένη και κακοκεφη. Στανταρακι. Μετά θα λες ήταν το ένα, ήταν το άλλο.... Άκου τον παλιό!
Εκτός και αν της τάξεις κάνα μεγάλο πρόγραμμα και δει το χρώμα του χρήματος. (200++++). Μετά αλλάζει το πράγμα...
δεν ειναι θεμα συμβουλης αδερφε η εμπειριας
ο καθενας εχει τα κολληματα του,εγω αθηνα μονο για δουλειες παω κ αυτο σοβαρες αλλιως στελνω αλλους,ραντεβου κανω κυριως στο δικο μου χωρο κερατσινι αλλα σα πρωτη φορα παω ξενοδοχειο πειραια η σχιστο σκαραμαγκα που μου ειναι κοντα κ βολευει..οποια θελει κ μπορει ερχεται εγω παντα δινω κατι παραπανω.
τωρα αν δω ξυνιλες μουτρα γκρινια κτλ θα παρει ποδι μια ωρα αρχιτερα θα χασει τα παραπανω λεφτα κ θα παρει κ μια πολυ καλη κριτικη κ εδω για να αποφυγουν κ αλλοι
συνηθως οι "ανεξαρτητες",που τις καλομαθατε κ συνηθισαν τωρα να πηγαινουν μονο σε κεντρικα ξενοδοχεια αυτες δεν ερχονται γτ νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τ'αρχιδια κ βαριουνται να κουνησουν λιγο τον κωλο τους παραπανω..παντα με εξαιρεσεις φυσικα που αξιζουν οσο 100 απο αυτες τις ξινομουνες,
υπαρχουν κ σωστα ατομα μεσα σε γραφεια πολυ πιο σοβαρα που μετα απο μερικες φορες κιολας που σε μαθαινουν σε προσεχουν καλυτερα εχουν μια γαμημενη στοιχειωδη ευγενεια που πολλα μαλακισμενα κοριτσακια πλεον δεν ξερουν τι σημαινει,κ δε τιθεται θεμα περιοχης οπου κ αν εισαι