Νέα

Γυναίκες -απωθημενα.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Manos 91
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Μηνύματα
178
Like
46
Πόντοι
1
Έχω εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά.

Αφού θέλω να τις γαμήσω όλες.

(εξαιρούνται τα μπάζα.)
 

Παρης22grr

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2018
Μηνύματα
17
Like
1
Πόντοι
0
καλα απο αποθημενα αλλο τιποτα το πιο δυνατο φοιτητρια ενα χρονο μικροτερη στο ιδιο τει αλλα σε αλλο τμημα .χωρις να τη γνωρισω(τοσο μαλακας ) απλα μια μερα στις φοιτιτικες εκλογες πηγα να ρωτησω τυχαια χωρις να την προσεξω στην αρχη  σε ποια αιθουσα ψυφιζει το ταδε τμημα .και οπως γυρναει το κεφαλι προς το μερος μου με το που την κοιταξα κοντεψα να παθω συγκοπη .μονο με το βλεμα της και το προσωπο της σωμα δεν ειδα καθολου (μεγας μαλακας ) απο τοτε οποτε την πετυχαινα την κοιτουσα στα ματια και δεν μπορουσα να τραβηξω το βλεμα μου απο πανω της
φυσικα οχι απλως δεν θα τολμουσα ποτε να την πλησιασω αλλα δεν ενιωθα οτι εχω και το δικαιωμα να την κοιταζω επειδη ειναι τρομερα και απιστευτα ομορφη κοπελα .και γω ειμαι πολυ χαλια εμφανησιακα.




Υ.Γ
η καταληξη ηταν οτι μετα απο τρεις τεσσερις φορες που την κοιταζα φυσικα και το καταλαβε και τρομοκρατηθηκε φυσικα .μια φορα μαλιστα που την πετυχα στο δρομο και περασε απο διπλα μου μολις την κοιταξα ειχε παρει ενα υφος ετοιμη να κλαψει ,σαν τρομοκρατημενο κουταβι.αναρωτιεμαι αν την κοιταζε ετσι καποιος αλλος που αντικειμενικα ηταν ωραιος και ειχε καλη εμφανηση θα ειχε την ιδια αντιδραση η μπορει και να του χαμογελουσε ασ πουμε .εγω πιστευω το δευτερο

 

jayjim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Η κυρία Τασούλα πιτσιρικάς έρχονταν διακοπές στα δωμάτια μου έπεσαν μπάλα με τον άνδρα της πολύ καλός τύπος αυτή γεματουλα με Βύζαρες και Καυλιαρα τις άρεσε πολύ ο γυμνισμός κάθε μεσημέρι μετά την θάλασσα έκανε μπάνιο στα εξωτερικά ντουζ και έβγαζε το μαγιό τις απίστευτες Βύζαρες κάθε μέρα την έπεζα για πάρτη της
 

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Μηνύματα
269
Like
994
Πόντοι
81
εδω και 1 χρονο με μια κοπελα απο την παρεα μου και φιλη της κοπελας μου... δεν υπαρχει η τυπισσα...25 χρονων ελληνοιταλιδα οτι πιο θηλυκο ομορφο εξυπνο και σεξουαλικο εχω δει στη ζωη μου... απιστευτο βυζι κωλαρα κορμαρα και προσωπαρα και ολα αληθινα..καμια σχεση με τα ξεκωλλα που βλεπουμε καθημερινα εξω.. μου μιλαει και λιωνω δν ξερω τι να κανω σε φαση της μιλαω αποτομα για να μην καρφωθω και αυτη νομιζει οτι δν την παω κιολας...που να ηξερε οτι οταν παω μ την δικια μου σκεφτομαι αυτην...χαχαχα..γαμησε τα ερωτας
 

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Μηνύματα
128
Like
6
Πόντοι
1
Ναι αλλα δεν μου έχει μείνει απωθημενο, ειναι σαν να μην έχει συμβει ποτέ, δεν με απασχολει καθόλου καθώς έχω να ασχοληθώ με πολύ πιο σοβαρά και ωφέλιμα πράματα για εμένα. Γενικά στα 20s έκανα αρκετές μαλακίες. Το να κολλήσεις με μια γυναικα χωρις να γινεται στην τελική τίποτα ειναι αρκετά ψυχοφθορα και άσχημη ψυχικά εμπειρία, σαν σαράκι. Ανεβάζεις μια γυναικα με την οποία ελπιζεις πως θα κανεις κάτι, λες και δεν υπάρχει αλλη γυναικα στον κόσμο.

Οσο μικρότερος τα περνάς αυτά τόσο το καλύτερο. Και για να λέμε το σωστό σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει κατά πολύ και η αγαμία, στην τελική πας σε μια νατάπου και την ξεχνάς την άλλη πολύ γρηγορα, την απομυθοποιείς.

Αλλά καταλαβαίνω αυτούς που ειναι σε τέτοια φάση κολλήματος καθώς το έχω περάσει και εγώ.

Πολύ σωστά!
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.106
Κριτικές
16
Like
1.725
Πόντοι
3.425
Οσο πιο αδυναμος και λιγοτερο γαμιάς εισαι/ νιωθεις, τοσο πιο ευκολα μπορει να φας κολλημα...

Οι τυποι που γαμουν αβερτα (εννοω κανονικες γκομενες, οχι επι πληρωμη), παυουν να νιωθουν το οτιδηποτε για την οποιαδηποτε.

Και ειναι φυσιολογικο:
Αν τρως καθε μερα παστιτσιο, δεν ειναι το ιδιο με το να 'ρθεις κοντα σε ενα λαχταριστο πιατο παστιτσιο μετα απο νηστεια 40 ημερων.

Προσωπικα, δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι για να ξεπερασεις μια γυναικα.

Το μόνο που μπορεις να κανεις ειναι ν' ασχοληθεις με τον εαυτο σου και να αποκτησεις πιο ισχυρο αυτοσεβασμο. Μετα, εμμεσα, ξεπερνας και τη γυναικα.

ΥΓ- Τα ατομα που ειναι ορθολογικα και πατανε γερα στα ποδια τους ερωτευονται δυσκολα ή καθολου.

ΥΓ2- Οταν λεω για ερωτα, δεν μιλαω για την "κωλαρα" της μίας και την "πατουρα" της αλλης. Αυτο σε σχεση με προαναφερθεντα comments που βρισκονταν σε άλλο μηκος κυματος.

Καμμία σχέση, φίλε μου, ένας άντρας που πατάει γερά στα πόδια του, μια χαρά ερωτευμένος μπορεί να είναι αλλά δεν χάνει το μυαλό του για τη γυναίκα.

Π
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.381
Πόντοι
2.786
Λοιπόν, το γκομενάκι/συμμαθήτρια (ονόματι Δανάη) που είχα στο Γυμνάσιο, με μια ΚΩΛΑΡΑ ολοστρόγγυλη λες κι ο Θεός είχε πάρει διαβήτη, έχωσε την βελόνα στην κωλοτρυπίδα της και χάραξε τον κύκλο!!! Βασικά σαν γκόμενα δεν ήταν Η μουνάρα, γύριζες να την κοιτάξεις, αλλά όχι να σου πέσει και το σαγόνι. Όταν όμως έβλεπες την κωλάρα της σου άρεσε κι η φάτσα της και τα βυζιά της και τα πόδια της και όλα της!!! Μιλάμε για έρωτα 6 ετών (ΚΑΙ στο λύκειο!). Αυτή η καριόλα τα έφτιαχνε με άλλους, συνήθως μεγαλύτερους, εμένα με είχε "φίλο"... καταλαβαίνετε!!! :grin: Κι έτρεχα από πίσω της κανονικά! Βέβαια, είχα κι εγώ άλλες σχέσεις, αλλά όταν κουνούσε το δαχτυλάκι της, εγώ σκυλάκι!!! Το απωθυμένο να την πηδήξω ήταν στα κόκκινα!

Τελικά δεν έγινε τότε τίποτα με την γκόμενα, ούτε καν χαμούρεμα.

Πέρασαν πολλά χρόνια και την πέτυχα στο χασάπη της γειτονιάς, πρέπει να είχα να την δω πάνω από 20 χρόνια! Τι κάνεις, τι κάνω, πως είσαι, πως είμαι... πιάσαμε την κουβέντα. Εγώ χωρισμένος ήδη, αυτή από ότι έλεγε μάλλον στα χωρίσματα, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει χωρίσει. Σύζυγος ναυτικός, οπότε μάλλον είναι θέμα χρόνου! Με αυτά κι αυτά, τελικά κανονίζει να αφήσει τον γιο της στην πεθερά της και βγαίνουμε για ποτό. Θυμηθήκαμε όοοοοολα τα παλιά, της είπα ότι είχα δαγκώσει λαμαρίνες για πάρτη της και μου έλεγε ότι το είχε καταλάβει, απλά με έβλεπε εντελώς σαν φίλο τότε, είχε άλλους γκόμενους, δεν με έβλεπε ερωτικά, κτλ, κτλ. Δεν περίμενα να γίνει κάτι (τόσα άκυρα που είχα φάει όλα τα σχολικά χρόνια με είχαν κάνει και το είχα χωνέψει!) αλλά τελικά έγινε. Κι όχι μόνο έγινε, έγινε και στο σπίτι της, στον καναπέ του σαλονιού της. Γαμιόμασταν από τις 2 το πρωί μέχρι τις 6 που έπρεπε να πάει να πάρει τον γιο της για να τον πάει σχολείο!!! Την πήρα από παντού, χωρίς καπότες και την ξερόχυσα παντού εκτός από μέσα στη μουνάρα της! Πολύ περίεργο συναίσθημα βέβαια το γεγονός να την γαμάω από κώλο στον καναπέ, να μου φωνάζει σκίσε με γαμιά μου και φάτσα-κάρτα μπροστά μου να είναι η φωτογραφία του γάμου της...  :-

Βρεθήκαμε άλλες 2-3 φορές και μετά χαθήκαμε. Απωθυμένο που έλαβε χώρα μετά από 20 χρόνια!  :sunglasses:
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.381
Πόντοι
2.786
...της είπα επί λέξη ''δε μπορώ να πάω μαζί σου για καφέ,ποτό ή οτιδήποτε άλλο..γιατί απλά σε γουστάρω αβάσταχτα πολύ για να σ'εχω απέναντί μου κι οχι στην αγκαλιά μου..''

Τύπε κάτι τέτοιες πίπες γουστάρουν οι γυναίκες. Είπες τρελή ατάκα! :grin:
 

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Μηνύματα
1.144
Like
1.551
Πόντοι
216
Μια συμμαθήτρια μου από γυμνάσιο και λύκειο που με καύλωνε λίγο πριν τελειώσει το σχολείο για να ζηλέψει ένας άλλος, αλλά δεν συνεχίστηκε το πράγμα κι έμεινε τρελό απωθημένο. Κάποια στιγμή θα την γαμήσω πάντως, έστω και σε μερικά χρόνια θα γίνει, δεν υπάρχει περίπτωση.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.574
Κριτικές
36
Like
34.931
Πόντοι
18.565
Η γυναικα του κολλητου μου και για μεγαλο διαστημα συνεταιρου μου. Ειδικα ενα διαστημα που ειχανε χωρισει για 2 χρονια και αυτη μου κωλοτριβοτανε για να εκδικηθει. Ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα, αλλα δεν μπορουσα να κανω πουστια στον κολλητο μου, παρολο που την γουσταριζα πολυ, εκανα οτι ητανε δυνατον μαλιστα για να τα ξαναβρουνε. Εδω και χρονια ζουνε παλι μαζι, αλλα εντελως συμβατικα.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Είχα γνωρίσει μία ζάμπλουτη επώνυμη στο λύκειο .
Πανέμορφη και πανέξυπνη και καθόλου σνομπ.

Όταν έμαθα πως λεγόταν και από ποιούς κατάγεται , θεώρησα εντελώς γελοίο το ενδεχόμενο να της την έπεφτα.

Ήταν απωθημένο για δεκάδες γνωστούς μου. Με κάποιους ήταν συμμαθήτρια σε σχολείο , σε δραστηριότητες , σε διάφορα.
ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ, αλλά την έβλεπα τακτικά.

Φοβόμουν πάντα τη μοίρα. Πίστευα ότι αν σου δώσει κάτι σε ποσότητα, θα σου πάρει κάτι άλλο.
Αυτή ήταν πανέξυπνη, πανέμορφη , μετρημένη , σε στυλ , ζάμπλουτη ..........
φοβόμουν για αυτή . Όπως είπα δεν είχα σκοπό να κάνω ποτέ τίποτε.
Δυστυχώς , τη βρήκε μια περιπέτεια υγείας άσχημη ... αλλά επιβιώνει .
Φυσικά δείχνει πάντα πανέμορφη.
Τώρα, πιο πολύ από μικρή.
Επειδή ... δεν δούλεψε, δεν κουράστηκε κτλ και έκανε ζωάρα, έχει διατηρηθεί απίστευτα,
όταν άλλες συνομίληκες, είναι σαν μπαγιάτικα λείψανα.

Την εποχή του λυκείου , παίζει να ήμουν ο μόνος από κύκλο 100+ συνομίληκων που δεν της την είχε πέσει ,
δεν της είχε κάνει κοπλιμέντα κτλ . Μάλλον της ... είχε κάνει εντύπωση αυτό.


Την ξαναείδα λίγο μετά τα 35 μας.
Έδειχνε να με θυμάται έντονα.
Γίναμε φίλοι στο fb.
Έχει 5000 φίλους, ένα προφίλ , αλλά γεμάτο.


Όλοι οι άλλοι κοινοί γνωστοί , δεν βλέπουν το wall της και τις κοινοποιήσεις σχετικά με το που είναι.
Τους το έχει μπλοκάρει . ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ. Δεν θέλω να δώσω ερμηνεία, μπορεί να είναι παράλειψη , λάθος, ... τα @@ μου.


Κάποιες φορές που της ευχήθηκα στο fb. στο wall , πολύχρονη κτλ .... απάντησε ανοίγοντας παράθυρο διαλόγου .....


Θα μου άρεσε πολύ να έκανα κάτι μαζί της!
Πιθανόν όμως, θα με χάλαγε η αποτυχία.
Οπότε θα έπαιζα πολύ πιο συντηρητικά, χωρίς περιθώριο μεγάλης ήττας, γιατί θα αισθανόμουν
ότι θα με χλεύαζε όλο το εφηβικό παρελθόν.

Μέσω κάποιων κύκλων που είμαστε και οι 2 , βρισκόμαστε 1-2 φορές το χρόνο
σε κάποιες ... μαζώξεις, σε κλειστό κύκλο , κάποια πάρτυ δηλαδή που δεν παίζουν άσχετοι ....


Αν έκανα κάτι , θα το θεωρούσα τεράστια επιτυχία.
Αν και γενικά, η ιδέα να .... μπλέξω με celebrities , δεν ήταν ποτέ του γούστου μου.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Η γυναικα του κολλητου μου και για μεγαλο διαστημα συνεταιρου μου. Ειδικα ενα διαστημα που ειχανε χωρισει για 2 χρονια και αυτη μου κωλοτριβοτανε για να εκδικηθει. Ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα, αλλα δεν μπορουσα να κανω πουστια στον κολλητο μου, παρολο που την γουσταριζα πολυ, εκανα οτι ητανε δυνατον μαλιστα για να τα ξαναβρουνε. Εδω και χρονια ζουνε παλι μαζι, αλλα εντελως συμβατικα.

Τι μαλακία δηλαδή έκανες ;
Πιστεύεις δεν θα γαμήθηκε και με άλλους ;
Μόνο με εσένα τριβόταν ;
Αν ήσουν ο Χ+1  τι θα γινόταν ;
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.574
Κριτικές
36
Like
34.931
Πόντοι
18.565
Τι μαλακία δηλαδή έκανες ;
Πιστεύεις δεν θα γαμήθηκε και με άλλους ;
Μόνο με εσένα τριβόταν ;
Αν ήσουν ο Χ+1  τι θα γινόταν ;
Ο κολλητος μου ειχε μπλεξει και συζουσε σε καποιο νησι 2 χρονια με μια πιτσιρικα. Μια σχεση με ημερομηνια ληξης. Αυτη ηθελε απλως να εκδικηθει. Ηταν φανερο οτι θα αυτος θα ξαναγυρναγε στη γυναικα του. Και φυσικα αυτη θα του σερβιρε κρυο το πιατο της εκδικησης οτι γαμηθηκε με εμενα.
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγω ενα αγορι ερωτευτηκα φουλλλλ αλλα ηταν στο γυμνασιο κ ηταν πλατωνικοςςς
αλλα ημουν τοσο ερωτευμενη που μεχρι ποιημα εγραψα γιαυτον λολλλ
στην ενηλικη μου ζωη μου ευτυχως οποιος μου αρεσε τον ειχα κιολαςςς!
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.200
Πόντοι
606
Ο κολλητος μου ειχε μπλεξει και συζουσε σε καποιο νησι 2 χρονια με μια πιτσιρικα. Μια σχεση με ημερομηνια ληξης. Αυτη ηθελε απλως να εκδικηθει. Ηταν φανερο οτι θα αυτος θα ξαναγυρναγε στη γυναικα του. Και φυσικα αυτη θα του σερβιρε κρυο το πιατο της εκδικησης οτι γαμηθηκε με εμενα.

Και ; Στα αρχίδια σου. Άνδρας είσαι , σου τρίφτηκε στον πούτσο , δεν μπόρεσες να αντισταθείς.
Αυτή ήταν η καριόλα.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.574
Κριτικές
36
Like
34.931
Πόντοι
18.565
Και ; Στα αρχίδια σου. Άνδρας είσαι , σου τρίφτηκε στον πούτσο , δεν μπόρεσες να αντισταθείς.
Αυτή ήταν η καριόλα.
Καποια πραγματα ειναι πιο πολυσυνθετα απο οτι θελουμε να νομιζουμε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom