Παιδιά,
δεν διαφωνώ,παρά μόνο με το να κάνει κανείς sex μπροστά σε παιδία.Το οτι οι γονείς μπορεί να είναι γυμνοί μπροστά στα παιδία τους δεν σημαίνει οτι γαμιούνται και μπροστά τους.Το αν τώρα είναι σωστό ή λάθος οι γονείς να είναι γυμνοί μπροστά στα παιδιά τους, μπορούμε να συζητάμε μέχρι τη δευτέρα συνουσία(!).Υπάρχουν απόψεις και από τις δύο πλευρές το ίδιο σημαντικές.
Και εγώ έχω κάνει σε ερημική παραλία sex,αλλά όπως διαβάσατε σε Ε Ρ Η Μ Ι Κ Η.Ο εγωισμός μου δεν είναι τόσο ανεπτυγμένος ώστε να πιστεύω οτι το να πηδιέμε δημόσια απότελεί βάλσαμο στα μάτια των άλλων.
Όσον αναφορά το naturism,απλά είναι μία στάση ζωής που βρήσκω οτι μου ταιριάζει για διαφόρους λόγους.Δεν σημαίνει βέβαια οτι ταιρίαζει σε όλους.Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει σωστό και λάθος,υπάρχει μόνο το τι ταιρίαζει στον καθένα.
Όσοι από εσας θέλετε το κάτι παραπάνω από αυτό και έχετε την δυνατότητα, ρίξτε μία ματιά για τα resorts Hydonism ή και ακόμα την πόλη Cap D'Adge μητρόπολη κάποτε του naturism αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα ταιρίαστιο μπουρδέλο.(καλό κι αυτό !!! χι χι χι)