Νέα

GPS-Χάρτες Βουλγαρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι μου, γεια σας. χρειαζομαι τα "φωτα" σας για το εξεισ θεμα:
έχω το gps της royaltek rtw-1000 και ψαχνω για αυτο χαρτες οδικουσ της βουλγαριας (ακόμα και για sofia) που να μπορουν να λειτουργισουν σε αυτη την συσκυή.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
16
Φιλε μου αν εχεις μεσα το προγραμμα πλοηγησης Papago 7,δε μπορω να σε βοηθησω.Αλλα εάν του εχεις περασει το destinator (PN η 6) εχω τους χαρτες για ολη την Ανατολική Ευρωπη (και Βουλγαρία μεσα) και μπορω να σου δωσω ενα link να τους κατεβασεις...

OP
OP
E

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δυστιχος εχο μεσα το Papago 7.          :(

tbone

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θελω να παρω GPS που να μπορει να κραταει τα σημια που θελω στουσ χαρτες σε 4-5 χρωματα εχετε να προτεινεται κανενα γιατι δεν εχω ιδεα  ???

OP
OP
E

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου αν εχεις μεσα το προγραμμα πλοηγησης Papago 7,δε μπορω να σε βοηθησω.Αλλα εάν του εχεις περασει το destinator (PN η 6) εχω τους χαρτες για ολη την Ανατολική Ευρωπη (και Βουλγαρία μεσα) και μπορω να σου δωσω ενα link να τους κατεβασεις...
δυστηχώς εχω το papago 7 αλλά άμα βρω κάπου σπασμένο το destinator ευχαρίστως να το βάλω. υπάρχει κάποια λύση ή κάποιο link να το κατεβάσω? επίσης δεν έχω πρόβλημα να μην διαβάζει χάρτη της ελλάδας από destinator αλλά μόνο χάρτη βουλγαριας και Σόφια.
μπορεις να μου δώσεις το λινκ να το κατεβάσω? ευχαριστώ

OP
OP
E

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μετα από ψαξιμο στο παραπάνω site που μου ειπες βρίκα χάρτες αλλά κυρίως για ασία. κατι άλλο υπάρχει για βουλγαρια? κάποιο λινκ?

OP
OP
E

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τελικά φίλοι μου κάποιος με βοήθησε και έβαλα στο gps με papago το destinator 6,0 σπασμένο καθώς βρήκα και χάρτες για όλοι την νοτιοανατολική ευρώπη. σας ευχαριστώ για τισ πληροφορίες σας.

Επισκέπτης
καπιος ειχε πει απο εδω μεσα οτι ειχε χαρτη για θαλασσα για pda το c-emap με 20 ευρω .... εγω νομιζα οτι αυτες η καρτουλες εχουνε καπιο κλειδωμα και δεν μπορουμε να κανουμε copy προγραμματα και ακομα κλαιω τα 300 ευρω για το c-emap .
νομιζω οτι εχει βγει και αλλο προγραμμα για θαλασσα για pda το δινει κανεις ?
γιατι τελικα το c-emap εχει καλους χαρτες ΑΛΛΑ ΜΑΠΑ προγραμμα διαχιρεις τον χαρτων για πορειες κτλ

πρωτη φορα στην ζωη μου πιρα original προγραμμα και ακομα κλαιω

gampros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Κριτικές
8
Like
82
Πόντοι
1
exo spasmeno destinator to teleuteo me xartes gia ellada kai boulgaria an thes pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom