φιλοι μου, γεια σας. χρειαζομαι τα "φωτα" σας για το εξεισ θεμα:
έχω το gps της royaltek rtw-1000 και ψαχνω για αυτο χαρτες οδικουσ της βουλγαριας (ακόμα και για sofia) που να μπορουν να λειτουργισουν σε αυτη την συσκυή.
Φιλε μου αν εχεις μεσα το προγραμμα πλοηγησης Papago 7,δε μπορω να σε βοηθησω.Αλλα εάν του εχεις περασει το destinator (PN η 6) εχω τους χαρτες για ολη την Ανατολική Ευρωπη (και Βουλγαρία μεσα) και μπορω να σου δωσω ενα link να τους κατεβασεις...
Φιλε μου αν εχεις μεσα το προγραμμα πλοηγησης Papago 7,δε μπορω να σε βοηθησω.Αλλα εάν του εχεις περασει το destinator (PN η 6) εχω τους χαρτες για ολη την Ανατολική Ευρωπη (και Βουλγαρία μεσα) και μπορω να σου δωσω ενα link να τους κατεβασεις...
δυστηχώς εχω το papago 7 αλλά άμα βρω κάπου σπασμένο το destinator ευχαρίστως να το βάλω. υπάρχει κάποια λύση ή κάποιο link να το κατεβάσω? επίσης δεν έχω πρόβλημα να μην διαβάζει χάρτη της ελλάδας από destinator αλλά μόνο χάρτη βουλγαριας και Σόφια.
μπορεις να μου δώσεις το λινκ να το κατεβάσω? ευχαριστώ
τελικά φίλοι μου κάποιος με βοήθησε και έβαλα στο gps με papago το destinator 6,0 σπασμένο καθώς βρήκα και χάρτες για όλοι την νοτιοανατολική ευρώπη. σας ευχαριστώ για τισ πληροφορίες σας.
καπιος ειχε πει απο εδω μεσα οτι ειχε χαρτη για θαλασσα για pda το c-emap με 20 ευρω .... εγω νομιζα οτι αυτες η καρτουλες εχουνε καπιο κλειδωμα και δεν μπορουμε να κανουμε copy προγραμματα και ακομα κλαιω τα 300 ευρω για το c-emap .
νομιζω οτι εχει βγει και αλλο προγραμμα για θαλασσα για pda το δινει κανεις ?
γιατι τελικα το c-emap εχει καλους χαρτες ΑΛΛΑ ΜΑΠΑ προγραμμα διαχιρεις τον χαρτων για πορειες κτλ
πρωτη φορα στην ζωη μου πιρα original προγραμμα και ακομα κλαιω