Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προφανώς μεγάλε εάν είχα κάνει επίσκεψη στο κατάστημα θα ενημέρωνα!!! Έχω να πατήσω μήνες και δεν ξέρω αν θα ξανά πάω.. Να ρωτάς δεν είναι κακό!!! Και δεν είστε μλκς!!!Προσφερε και καμια πληροφορια ρε μεγαλε. Μια φορα δε μπηκες να ενημερωσεις για κατι. Ολο ρωτας. Οι αλλοι ειμαστε μλκς και εσυ εισαι ο εξυπνος;
Ισως πουλαν τρελιτσα ή ισως εχουν προβληματα.Τι γίνεται στο μαγαζί ρε? Χέρια δεν έχουν.. Τηλεφώνησα χθες δεν είχαν κενό.. Τηλέφωνο ξανά σήμερα και υπήρχε ένα κενό μόνο.. Τόσο πλ δουλειά.. Είπα να σπαταλήσω κάνα ευρώ μετά από καιρό και δεν υπάρχει χρόνος
η Βίκυ τι λέει τι φάση γιατί με νάνσυ που πέρασα λίγα πράγματαΑφού πήγαμε στο μαγαζί στο κενό που είχε παρούσες και διαθέσιμες ήταν Νάνσυ και Βίκυ.. πέρασμα με Βίκυ... Γνωστή Βίκυ πλέον όλοι λίγο πλ ξέρουμε τν Βίκυ
Έχεις μνμη Βίκυ τι λέει τι φάση γιατί με νάνσυ που πέρασα λίγα πράγματα
Υπάρχουν κάποιες εκεί μέσα που παίζουν κλαρίνο με το αντίστοιχο δώρο φυσικά... Τώρα αν αξίζουν ή όχι είναι στην κρίση του καθενός..Ρε τυποι ποια θα ηταν καλη περιπτωση να μ παιξει λιγο κλαρινετο;
Για να δούμε τι καινούρια σαβούρα ήρθε πάλι. Ονόματα ξέρεις?Καλησπερα και καλη χρονια ! Εμαθα οτι αυτη την εβδομαδα ηρθαν νεες κοπελες.....εχει δοκιμασει καποιος; Ας ενημερωσει εδω ή σε μηνυμα. Ευχαριστω!
Για να δούμε τι καινούρια σαβούρα ήρθε πάλι. Ονόματα ξέΝΑ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.Για να δούμε τι καινούρια σαβούρα ήρθε πάλι. Ονόματα ξέρεις?
Και εγώ αυτό θα ρωτούσα.. Αν έχουμε πληροφορίες για τα καινούρια κορασιδια??Πήγε κάποιος να μας δώσει μια περιγραφή για τα νέα κορίτσια από άποψη εμφάνισης και υπηρεσιών?
Υγ τελευταία επίσκεψη με Βίκυ μέτριο μασάζ λίγο μπλα μπλα όπως μου αρέσει και ελεύθερα πιασίματα ως συνήθως.