You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λογικά ξέρει η ίδια....Ξέρει κανείς αν η Θεανώ συνεχίζει να κανει μισάωρα sessions?
Mε μια πολύ γρήγορη ματιά στο νήμα που ρωτάς μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες...Γεια είμαι καινούργιος θα ήθελα να μάθω τι τιμή παίζει και πείτε μου μια γνώμη θα είναι η πρώτη φορά με dom
Από τις πιο εντυπωσιακές σε εμφάνιση Αφέντρα, γνωστή στο χώρο, έμπειρη, αξιόπιστη, με πολύ καλές υπηρεσίες. Τιμή και περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να ρωτησεις την ίδια στο site της.
Εμφανισιακά είναι καλή ακόμα γιατί νομίζω είναι μεγάλη Επεισης είναι καλή στο στραπονMε μια πολύ γρήγορη ματιά στο νήμα που ρωτάς μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες...
Από τις πιο εντυπωσιακές σε εμφάνιση Αφέντρα, γνωστή στο χώρο, έμπειρη, αξιόπιστη, με πολύ καλές υπηρεσίες. Τιμή και περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να ρωτησεις την ίδια στο site της.
Nα υπολογιζεις κοντα στα 100€ αναλογα βεβαια και τι υπηρεσιες θελειςΓεια είμαι καινούργιος θα ήθελα να μάθω τι τιμή παίζει και πείτε μου μια γνώμη θα είναι η πρώτη φορά με dom
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 6.727
Γλυφομούνι και γλυφοκωλι δέχεται;
Έχει μεγάλα σταρπον το έχω δει γενικά τι αλλά αν έχεις πάει πες μουΓλυφομουνι αν σε κόψει καθαρό και ότι δεν πας δεξιά και αριστερά, ναι.
Toys άπειρα
Στο 'χει πει η ίδια δηλαδή....Καλημέρα, σίγουρο
Tελευταια φορα που ειχα παει το καλοκαιρι ηταν 100€ για 1 ωρα κυριως ποδολαγνεια.Από τιμές πως είναι η Θεανω;
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 6.727
Δουλεύει ακόμα;Επίσης στο πρόσωπο είναι ωραία;
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 910
- Πόντοι
- 81
Δουλεύει. Είναι αρκετά ως πολύ όμορφη στο πρόσωποΔουλεύει ακόμα;Επίσης στο πρόσωπο είναι ωραία;