Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Λογικά ξέρει η ίδια....Ξέρει κανείς αν η Θεανώ συνεχίζει να κανει μισάωρα sessions?
Mε μια πολύ γρήγορη ματιά στο νήμα που ρωτάς μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες...Γεια είμαι καινούργιος θα ήθελα να μάθω τι τιμή παίζει και πείτε μου μια γνώμη θα είναι η πρώτη φορά με dom
Εμφανισιακά είναι καλή ακόμα γιατί νομίζω είναι μεγάλη Επεισης είναι καλή στο στραπονMε μια πολύ γρήγορη ματιά στο νήμα που ρωτάς μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες...
Από τις πιο εντυπωσιακές σε εμφάνιση Αφέντρα, γνωστή στο χώρο, έμπειρη, αξιόπιστη, με πολύ καλές υπηρεσίες. Τιμή και περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να ρωτησεις την ίδια στο site της.
Nα υπολογιζεις κοντα στα 100€ αναλογα βεβαια και τι υπηρεσιες θελειςΓεια είμαι καινούργιος θα ήθελα να μάθω τι τιμή παίζει και πείτε μου μια γνώμη θα είναι η πρώτη φορά με dom
Έχει μεγάλα σταρπον το έχω δει γενικά τι αλλά αν έχεις πάει πες μουΓλυφομουνι αν σε κόψει καθαρό και ότι δεν πας δεξιά και αριστερά, ναι.
Toys άπειρα
Στο 'χει πει η ίδια δηλαδή....Καλημέρα, σίγουρο
Tελευταια φορα που ειχα παει το καλοκαιρι ηταν 100€ για 1 ωρα κυριως ποδολαγνεια.Από τιμές πως είναι η Θεανω;
Δουλεύει. Είναι αρκετά ως πολύ όμορφη στο πρόσωποΔουλεύει ακόμα;Επίσης στο πρόσωπο είναι ωραία;