Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
140
Πόντοι
7.985
:pipa3:εγω είμαι άλλη φάση τυπε  :birdman:

Εσυ τα λες με νοηματα!
Καθοτι εισαι και μερακλης!

M33bh.gif
 

VassiloThanassis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2010
Μηνύματα
79
Κριτικές
5
Like
74
Πόντοι
0
Χονδρη  απατη ολα εμφανιζονται FREE  μολις κανεις την εγγραφη και μπεις αρχιζουν
τοσα ευρω απλη συνδρομη τοσα  η VIP κλπ κλπ και  αμφιβαλλω  για το  οποιοδηποτε αποτελεσμα.
Εαν  ψαξεις  συνηθως  στα banners θα  βρεις  δεκαδες  απο  αυτα.
Και  τωρα το  ερωτημα,  ποιος  χρειαζεται  στην σημερινη εποχη  ερωτομεσιτικο γραφειο
τα  πραγματα εχουν  γινει  τοσο απλα που  αρκει  να σκεφθεις  τι θελεις και σιγουρα
θα το χεις  χωρις παρεμβασεις τριτων.
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
έχει άποψη όμως και κάνει υποδείξεις στους άλλους ενώ δεν μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του :idiot:

Καλά κάνει. Και οι γεροντοκόρες παραδοσιακά φρόντιζαν τα παιδιά των συγγενών τους. Ο αχαχούχας λέει στους άλλους τι θα έκανε αν είχε στύση. Πολύ σωστό τον βρίσκω.


Μόνο που τρώει φρίκη με κάτι ποστ του τύπου "Ζω μια τραγωδία! Είμαι παντρεμένος με παιδιά και ενώ η πρώτη μου ερωμένη τα κάνει όλα, η δεύτερη δε δίνει κώλο! Ποιός με καταράστηκε να ζω έτσι;" :2funny:
 

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
75
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10

O "Βασιλιάς της Απιστίας" μιλάει στο Nooz.gr

ΑΘΗΝΑ 13/02/2013


Συνέντευξη: Χριστίνα Ντέντε

Μία ημέρα πριν τη Γιορτή των Ερωτευμένων, ο "Βασιλιάς της Απιστίας" και ιδρυτής του ashleymadison.com, Noel Biderman, μιλάει στο Nooz.gr για το μεγαλύτερο site γνωριμιών για δεσμευμένους, που λειτουργεί από το 2002 και σήμερα αριθμεί πάνω από 17 εκατομμύρια μέλη!

Κι αν νομίζετε ότι το θέμα δεν σας αφορά, μάλλον εθελοτυφλείτε αφού όλοι οι παντρεμένοι είναι εν δυνάμει άπιστοι ή κερατάδες...

"Οι άνθρωποι πάντα απατούσαν τους συντρόφους τους", μας λέει ο κ. Biderman, απλώς στις μέρες μας παρέχεται και το καταλληλότερο μέσο για να αποκτήσουν μια ή περισσότερες κρυφές παράλληλες σχέσεις: το Διαδίκτυο!

Η Ashley Madison είναι η παγκόσμια πρώτη υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού για εχέμυθους και διακριτικούς συντρόφους και για να ακριβολογούμε έχει 17.775.000 ανώνυμα μέλη.



Σήμερα το ημερολόγιο γράφει 13 Φεβρουαρίου 2013 και το πασίγνωστο site κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα Απιστίας"... γνωστή και ως "Mistress Day".

Ερευνώντας την απιστία, ο Noel Biderman και η ομάδα του ανακάλυψαν ότι περίπου το 20% των αντρών αγοράζουν δύο δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα για τη γυναίκα τους κι ένα για την ερωμένη τους.

Ο κ. Biderman δεν διεκδικεί τα εύσημα για την καθιέρωση του εορτασμού της Γιορτής των Άπιστων, παραδέχεται όμως ότι την "εκμεταλλεύεται" με τον καλύτερο τρόπο για να προωθεί τις διαφημιστικές καμπάνιες της Ashley Madison ή για να κάνει ένα νέο άνοιγμα σε μία χώρα... καλή ώρα όπως στην Ελλάδα!



"Η Ζωή είναι Σύντομη. Κάνε μια σχέση"

Οι ημέρες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ashleymadison.com είναι οι Δευτέρες, καθώς και η επομένη της Γιορτής των Ερωτευμένων, των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τον ιδρυτή του site. Αυτές τις ημέρες οι περισσότεροι άπιστοι ή εν δυνάμει άπιστοι "καταφεύγουν" στην Ashley Madison.

"Αν ένα ζευγάρι περάσει άλλο ένα 'αδιάφορο' Σαββατοκύριακο ή αν μια οικογενειακή γιορτή καταλήξει σε άλλον έναν ομηρικό καυγά, τότε εκείνος που αισθάνεται δυσαρεστημένος ή εγκλωβισμένος στο γάμο του θα πει 'αρκετά ανέχτηκα, θα κάνω κάτι διαφορετικό για τον εαυτό μου' και θα αποφασίσει να ζήσει μια περιπέτεια με τη βοήθεια της Ashley Madison", μας εξηγεί ο Noel Biderman.

Άλλωστε το μότο της εταιρείας δεν είναι τυχαίο: "Η Ζωή είναι Σύντομη. Κάνε μια σχέση".

"Το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών της Ashley Madison είναι παντρεμένοι άντρες ηλικίας από 30 έως 60 ετών, ενώ οι περισσότερες γυναίκες-μέλη της ιστοσελίδας είναι ανύπαντρες, με μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 30", αναφέρει ο κ. Biderman. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι περίπου το 30% - 40% των παράνομων δεσμών δημιουργείται μεταξύ παντρεμένων και αδέσμευτων.

"Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι ένα σατανικό μυαλό που, με στόχο το κέρδος, προσπαθεί να πείσει τους παντρεμένους να κάνουν έναν παράνομο δεσμό", λέει ο 42χρονος Καναδός ιδρυτής της ιστοσελίδας και δεν κρύβει ότι πρώτα απ’ όλα είναι ένας επιχειρηματίας.

Όμως, κατά την άποψή του, η ashleymadison.com κατάφερε να γίνει το πιο επιτυχημένο website, γιατί χιλιάδες άπιστες και άπιστοι σύζυγοι που εγγράφονται καθημερινά στην ιστοσελίδα αναζητώντας μια σχέση, είναι άνθρωποι ενήλικες που συνειδητά επιλέγουν να μην διαλύσουν την οικογένειά τους αλλά να δημιουργήσουν μία εξωσυζυγική σχέση.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, όμως αν ανακάλυπτε ότι η γυναίκα του τον απατά σίγουρα δεν θα κατηγορούσε, όπως μας είπε, μια ιστοσελίδα ή το ξενοδοχείο όπου βρήκε καταφύγιο με τον εραστή της ή το i-phone που χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν.



Η "τύχη" της ashleymadison.com στην Ελλάδα...

Ο Noel Biderman πιστεύει ότι πολλοί Έλληνες θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η ashleymadison.com για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η ιστοσελίδα εγγυάται πως μπορεί κανείς να κλείσει το τέλειο εξωσυζυγικό ραντεβού και δεύτερον γιατί ευνοούν οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Οι περισσότεροι συνάπτουν παράνομο ερωτικό δεσμό με άτομα από τον εργασιακό τους χώρο ή στρέφονται στο διαδίκτυο (σ.σ. Facebook ή site γνωριμιών για αδέσμευτους) αναζητώντας έναν πιθανό εραστή. Όμως αυτό που ξεχωρίζει την ashleymadison.com από τις υπόλοιπες πλατφόρμες γνωριμιών, σύμφωνα με τον κ. Biderman, είναι το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει την τέλεια εξωσυζυγική σχέση!

"Σε εμάς μπορεί κανείς να βρει το τέλειο ραντεβού χωρίς να το ανακαλύψει κανείς", λέει χαρακτηριστικά.



Οι δεσμευμένοι που θα μπουν στον πειρασμό να αναζητήσουν μία σχέση μέσω της ιστοσελίδας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το μυστικό τους είναι καλά φυλαγμένο, καθώς η ashleymadison.com υπόσχεται πάνω απ’ όλα εχεμύθεια, κανόνες συμπεριφοράς και ασφάλεια.

Εχεμύθεια και ασφάλεια, για να μην σας πιάσουν στα πράσα - όπως θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που δημιουργούσατε μια εξωσυζυγική σχέση στο περιβάλλον εργασίας σας ή σε κάποιο μπαρ.

Κανόνες συμπεριφοράς, για να μην πέσετε θύματα κάποιου τυχοδιώκτη, που θα σας εκβιάσει ή θα σας φλερτάρει με ανάρμοστο τρόπο - για τα δικά σας δεδομένα...

"Κάθε εβδομάδα διαγράφουμε εκατοντάδες προφίλ μελών, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς", τονίζει ο Noel Biderman και εξηγεί ότι "αν ένα μέλος ζητήσει 100 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να κλείσει ραντεβού με κάποιο άλλο, καταργούμε το προφίλ του, διότι η Ashley Madison δεν είναι ένα site που προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή".



Ο δεύτερος παράγοντας που ο κ. Biderman πιστεύει ότι η ιστοσελίδα του θα "κερδίσει" τους άπιστους Έλληνες είναι -όπως προείπαμε- οικονομικής φύσεως.

"Η σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού περνάει κρίση όταν προκύπτουν οικονομικά προβλήματα, όπως η πληρωμή των λογαριασμών, τα έξοδα για την ανατροφή των παιδιών ή ακόμα και τα έξοδα των διακοπών. Επομένως, θεωρώ πως οι υπηρεσίες μας θα έχουν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, εφόσον δεν αλλάξουν οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα", είπε ο ιδρυτής της Ashley Madison.

Κι αυτό γιατί, "συνήθως οι σύντροφοι δεν αλληλουποστηρίζονται σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά στρέφονται ο ένας ενάντια στον άλλο. Κάποιοι αισθάνονται την ανάγκη να εκτονώσουν όλο αυτό το συσσωρευμένο στρες αναζητώντας έναν εραστή, ο οποίος δεν θα έχει καμία οικονομική προσδοκία, παρά μόνο μια σωματική ή συναισθηματική επαφή".

Προτού, λοιπόν, αποφασίσετε να ζητήσετε τις υπηρεσίες της Ashley Madison, είτε γιατί ο γάμος σας έχει "ρουτινιάσει" είτε γιατί είστε επιρρεπείς στους πειρασμούς και τις προκλήσεις, σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να κοιμηθείτε ήσυχοι όταν επιστρέψετε στο συζυγικό κρεβάτι...
www.nooz.gr/woman/o-vasilias-tis-apistias-milaei-sto-noozgrpsdsxz]http://www.nooz.gr/woman/o-vasilias-tis-apistias-milaei-sto-noozgrpsdsxz[/url]
 

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
75
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
ΑΠΙΣΤΙΑ.gr: Η ιστοσελίδα των παντρεμένων και στην Ελλάδα

Ο δημιουργός της ιστοσελίδας Noel Biderman.Στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της αγαπημένης ιστοσελίδας των απανταχού... ατάκτων σεργιανίζουν καθημερινά εδώ και λίγους μήνες οι Ελληνες έγγαμοι και δεσμευμένοι αναζητώντας τον τέλειο... εραστή ή ερωμένη! Μια πρέζα από ρουτίνα, μια σταγόνα αδρεναλίνης του κυνηγιού, μπόλικη περιέργεια για να ανακαλύψουν το καινούργιο και η πιπεράτη ικανοποίηση της κατάκτησης οδηγούν άντρες αλλά και γυναίκες στην τονωτική συνταγή της... απιστίας!

Ο διαδικτυακός πλανήτης είναι σίγουρα από τα πιο δημοφιλή πεδία... δράσης για όσους αναζητούν ερωτικό σύντροφο της μιας βραδιάς. Και η ιστοσελίδα Ashleymadison.com τους λύνει στην κυριολεξία το πρόβλημα. Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ιστοσελίδα γνωριμιών, αφού τα μέλη της βρίσκονται ήδη σε σχέση γάμου ή αρραβώνα και επιθυμούν ξεκάθαρα μια εφήμερη σχέση, παραμένοντας όμως ειλικρινείς απέναντι στην οικογενειακή τους κατάσταση.

Από τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε η ιστοσελίδα άνοιξε τις πύλες της και στην Ελλάδα, εκατοντάδες Ελληνες και Ελληνίδες περιπλανώνται στα άδυτά της αναζητώντας παράνομο σύντροφο. Κάποιον μαζί του που θα περάσουν λίγες ώρες ηδονής πριν επιστρέψουν στην άχαρη καθημερινότητα. Μητέρες δίνουν ραντεβού με τον εραστή τους την ώρα που το παιδί τους είναι στο σχολείο, υπάλληλοι ξεκλέβουν λίγη ώρα από το διάλειμμα για να συνευρεθούν σεξουαλικά στις τουαλέτες κάποιας κοντινής καφετέριας, επιχειρηματίες αναζητούν μέσω του σάιτ της απιστίας την τέλεια σύντροφο χωρίς απαιτήσεις...

Εδώ και πέντε μήνες που ο «βασιλιάς της απιστίας» Noel Biderman το έκανε προσιτό και στους Ελληνες, το... κέρατο πάει σύννεφο! «Καθημερινά διαδραματίζονται στη σελίδα κωμικοτραγικές ιστορίες. Οσοι δίνουν ραντεβού, έπειτα σχολιάζουν τα πάντα. Πώς πήγε, πώς πέρασαν, πού συναντήθηκαν, τα πάντα! Οπως καταλαβαίνετε, σε τέτοιες περιπτώσεις συχνά υπάρχουν και τα απρόοπτα» λέει στην «Espresso» η στενή του συνεργάτιδα και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ιστοσελίδας Κατιλένα Αλπε.

«Τη σημερινή εποχή εθελοτυφλεί όποιος θεωρεί ότι το θέμα της απιστίας δεν τον αφορά. Οι άνθρωποι πάντα απατούσαν τους συντρόφους τους, αλλά οι συνθήκες και τα μέσα που υπάρχουν σήμερα κάνουν τη διαδικασία ευκολότερη και λιγότερο επικίνδυνη» προσθέτει η ίδια.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της ιστοσελίδας στην Ελλάδα η 35χρονη Χριστίνα έγινε μέλος της μεγάλης παρέας της AshleyMadison.com. Οπως έγραψε η ίδια, η σεξουαλική της ζωή με τον άντρα της ήταν βαρετή. «Μου λείπει το πιπεράτο σεξ» αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της και άρχισε να αναζητεί ανάμεσά τους αυτόν που θα την ικανοποιούσε. Το ενδιαφέρον της μαγνήτισε ο 45χρονος Μιχάλης, δημόσιος υπάλληλος, παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Και αυτός, όπως ανέφερε στο ηλεκτρονικό του πεδίο, είχε κουραστεί από την γκρίνια της συζύγου, ενώ είχε να κάνει σεξ μαζί της τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Ετσι η Χριστίνα και ο Μιχάλης αποφάσισαν να βρεθούν από κοντά προκειμένου να βοηθήσει ερωτικά ο ένας τον άλλον. Εδωσαν ραντεβού στο κλιμακοστάσιο της δημόσιας υπηρεσίας και αφού απόλαυσαν τη στιγμή, έπειτα ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Τα σχόλια και των δύο για το μισάωρο που μοιράστηκαν ήταν άκρως κολακευτικά, αλλά και... ακατάλληλα για ανηλίκους!Η ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας Ashleymadison.com.

Υστερα από έναν έντονο καβγά με τον σύζυγό της, ακόμη μία νεαρή Ελληνίδα, μόλις 28 ετών, έγινε μέλος της AshleyMadison.com προκειμένου να ξεδώσει... Στάθηκε μάλιστα ιδιαίτερα τυχερή. Βρήκε έναν 36χρονο άντρα ο οποίος έτυχε να μένει μόλις δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι της. Μέσα σε μόλις μία ώρα έκλεισαν το πρώτο τους ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Μετά το σεξ όμως δεν πρόλαβαν να απολαύσουν ούτε ένα τσιγάρο, όπως σημείωσε η Κατιλένα. Ο εραστής γείτονας την πληροφόρησε ότι έπρεπε να φύγει άρον-άρον για να πάρει τα δίδυμα αγοράκια του από φιλικό σπίτι. Τα είχε εμπιστευτεί για μία ώρα στη φίλη της γυναίκας του, ισχυριζόμενος ότι τον είχαν πάρει εκτάκτως τηλέφωνο για δουλειά!

Πιο ευφάνταστη δικαιολογία προκειμένου να μπει στο κλαμπ των απίστων βρήκε ο 42χρονος Γιώργος, ιδιοκτήτης καταστήματος. Αφού βρήκε ερωμένη μέσα από το σάιτ, είπε στη γυναίκα του ότι θα έλειπε για ένα διήμερο, καθώς του έτυχε δουλειά σε πόλη της επαρχίας. Η ερωμένη, από την πλευρά της, ισχυρίστηκε στον άντρα της ότι η εταιρεία καλλυντικών στην οποία εργαζόταν την έστελνε για σεμινάριο στην ίδια πόλη. Ετσι άδραξαν την ευκαιρία και πέρασαν ένα αξέχαστο διήμερο στο εξοχικό του άντρα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.

«Δεν εφηύραμε την απιστία, απλώς την τελειοποιήσαμε»

Η AshleyMadison.com δημιουργήθηκε το 2002 στον Καναδά, ύστερα από μεγάλη έρευνα που έκανε ο ιδρυτής της Noel Biderman. Οπως αποκάλυψε, ήθελε να δημιουργήσει ένα site για singles, αλλά τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το 30% των αντρών που γίνονταν μέλη σε single site ήταν ήδη δεσμευμένο. Ετσι γεννήθηκε το «σάιτ της απιστίας», το οποίο είναι ανοιχτό σε είκοσι οκτώ χώρες και αριθμεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη. Μάλιστα αμέσως μετά την Ελλάδα την ευκαιρία να βρίσκουν ερωμένη ή εραστή απέκτησαν και οι Ιάπωνες.

Με σύνθημα «Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια σχέση», η ιστοσελίδα παροτρύνει τον χρήστη να απιστήσει! Η είσοδος γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, αφού η πλήρης εγγραφή ολοκληρώνεται μέσω ενός πιστωτικού συστήματος που διατηρεί ασφαλείς όλες τις επικοινωνίες του χρήστη, όπως το mail, τις συνομιλίες και τις φωτογραφίες του. Αφού δημιουργήσει το προσωπικό του προφίλ, ο χρήστης μπορεί να αρχίσει την αναζήτηση συντρόφου, εστιάζοντας μάλιστα στις δικές του απαιτήσεις. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δηλώσει το είδος της σχέσης που ψάχνει, το στιλ και την εμφάνιση του συντρόφου που τον ενδιαφέρει, τις ερωτικές του προτιμήσεις, ακόμη και τις κρυφές σεξουαλικές του φαντασιώσεις.

«Δεν εφηύραμε την απιστία, απλώς την τελειοποιήσαμε. Κάθε εννέα δευτερόλεπτα ένα νέο μέλος προστίθεται στο κλαμπ και αφιερώνει τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα για να βρει το τέλειο ταίρι για μια μικρή περιπέτεια εκτός σχέσης. Οι χρήστες ηλικίας από 30 έως 65 ετών είναι κυρίως παντρεμένοι ή αρραβωνιασμένοι, αλλά και ελεύθεροι που απλώς ψάχνουν για σχέσεις με παντρεμένους ή αρραβωνιασμένους, χωρίς δεσμεύσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό μάλιστα είναι γυναίκες, οι οποίες ψάχνουν για ερωτική σχέση που θα καλύψει τη σεξουαλική ή τη συναισθηματική έλλειψη που βιώνουν μέσα στον γάμο τους» σημείωσε η Κατιλένα Αλπε.  Χιλιάδες «κλικ» μετά τη Γιορτή της Μητέρας!

Αίσθηση πάντως προκαλεί η έρευνα που διεξήγαγε η AshleyMadison.com και αποκαλύπτει ότι την επομένη ημέρα μετά τη Γιορτή της Μητέρας επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα 16.000 γυναίκες καταγράφοντας αύξηση ύψους 433%! Οι περισσότερες αναγκάστηκαν να μπουν, γιατί δεν εκπληρώθηκε από τον σύζυγό τους η ελπίδα τους να κάνουν σεξ. Το 67% των μητέρων που πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσε ότι έχει δεχτεί κλήση από τον εραστή της μπροστά στο παιδί ή στα παιδιά της. Το 56% δήλωσε ότι άργησε να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο, τις αθλητικές δραστηριότητες, από φίλες ή φίλους, επειδή είχε ραντεβού με τον εραστή της. Το 29% δήλωσε ότι άλλαξε τις δραστηριότητες των παιδιών της για να πάει σε ραντεβού με τον εραστή της. Το 4% δήλωσε ότι γνώρισε το παιδί ή τα παιδιά της στον εραστή της με ένα ψευδές πρόσχημα. Τέλος, το 2% πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από το παιδί της με τον εραστή!Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ιστοσελίδας Κατιλένα Αλπε.

Η 40χρονη και ο... υδραυλικός

Η 40χρονη Μαρία, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την απιστία της. Ομολόγησε ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, όταν ο γιος της επέστρεψε από το σχολείο ξαφνικά και κόντεψε να την πιάσει με τον εραστή της στο μπάνιο του σπιτιού τους! «Ανοιξε η πόρτα και τρελαθήκαμε. Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει. Ευτυχώς ο Δημήτρης (σ.σ.: ο εραστής) κράτησε την ψυχραιμία του. Εσπασε το ντους και του παρουσιάστηκε ως... υδραυλικός!» ανέφερε και σημείωσε: «Ελπίζω το βράδυ να μην πει τίποτα στον πατέρα του, γιατί σίγουρα αυτός δεν θα το πιστέψει. Ηταν όμως μια πολύ ωραία εμπειρία».

Περισσότεροι οι άντρες και οι ηλικιωμένοι

Από τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε το «σάιτ της απιστίας» άνοιξε και στη χώρα μας, μέχρι σήμερα 50.241 Ελληνες έχουν σπεύσει να γίνουν μέλη του! Σε ποσοστό 34,1% είναι γυναίκες και 65,9% είναι άντρες. Αναλογίες αντρών - γυναικών ανά ηλικία: Μέχρι 30 ετών 1:1, μεταξύ 30 και 39 ετών 2:1 και μέχρι 50 ετών 4:1. Ανω των 65 ετών υπάρχουν χιλιάδες άντρες, αλλά σχεδόν καμία ανταπόκριση από γυναίκες!

Ο μέσος όρος ηλικίας των «άπιστων» Ελληνίδων είναι τα τριάντα πέντε έτη, ενώ στους άντρες τα τριάντα επτά. Η διαπίστωση αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα παγκόσμια δεδομένα, καθώς οι άπιστες γυναίκες έχουν μέσο όρο τα τριάντα έτη και οι άντρες τα σαράντα πέντε! Ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό μοναχικών γυναικών που ψάχνουν σχέση με παντρεμένο στην Ελλάδα. Το 38% των Ελληνίδων που απιστούν (ανύπαντρες, διαζευγμένες και χωρισμένες από σχέση) ενδιαφέρονται για ελεύθερη σχέση.

www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/cover-story/118594/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1gr-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1]http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/cover-story/118594/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1gr-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1[/url]
 

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
75
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
εχει γεμίσει ο τόπος σαιτ γνωριμιων ashleymadison, perfectdate, goomena, erodate,elmaz κλπ ολα υποσχονται αμεση γνωριμια ,εχεμύθια, οτι θα γνωρισεις το αλλο σου μισό, οτι θα γαμήσεις και διαφορα άλλα. Βεβαια ολα αυτα προσφέρονται εναντι ενος ποσου που πρεπει να πληρωσεις, ολα για την κονόμα. Τωρα αμα θα γαμήσεις μεσα απο κει πέστο και σε μας...
Απλα εκει που παλια υπήρχαν τα γραφεια συνοικεσιων τώρα έγιναν ηλεκτρονικά παρέχωντας περισσοτερες υπηρεσίες.
 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
15.648
Κριτικές
29
Like
189
Πόντοι
1.390
εχει γεμίσει ο τόπος σαιτ γνωριμιων ashleymadison, perfectdate, goomena, erodate,elmaz κλπ ολα υποσχονται αμεση γνωριμια ,εχεμύθια, οτι θα γνωρισεις το αλλο σου μισό, οτι θα γαμήσεις και διαφορα άλλα. Βεβαια ολα αυτα προσφέρονται εναντι ενος ποσου που πρεπει να πληρωσεις, ολα για την κονόμα. Τωρα αμα θα γαμήσεις μεσα απο κει πέστο και σε μας...
Απλα εκει που παλια υπήρχαν τα γραφεια συνοικεσιων τώρα έγιναν ηλεκτρονικά παρέχωντας περισσοτερες υπηρεσίες.
Μαλακιες ειναι ολα εγω μονο απο φεις μπουκ , μπαντοο ζοο και φατσα εχω βγαλει γκομενακι(ζοο κ φατσα πια εχουν πεθανει).Ολα τ αλλα ειναι τσαμπα λεφτα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
 

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
284
Like
0
Πόντοι
1
εχει γεμίσει ο τόπος σαιτ γνωριμιων ashleymadison, perfectdate, goomena, erodate,elmaz κλπ ολα υποσχονται αμεση γνωριμια ,εχεμύθια, οτι θα γνωρισεις το αλλο σου μισό, οτι θα γαμήσεις και διαφορα άλλα. Βεβαια ολα αυτα προσφέρονται εναντι ενος ποσου που πρεπει να πληρωσεις, ολα για την κονόμα. Τωρα αμα θα γαμήσεις μεσα απο κει πέστο και σε μας...
Απλα εκει που παλια υπήρχαν τα γραφεια συνοικεσιων τώρα έγιναν ηλεκτρονικά παρέχωντας περισσοτερες υπηρεσίες.

Ξεχασατε το συμαντικοτερο ενα καλο μουνι θα μπει εκει μεσα για να βρει γαμια?
Στη καλητερη που μπορει να σου κατσει ειναι οπος η φωτο κατω και στη χειροτερη κανενας gay που ειναι γεματο εκει μεσα.
Τα εχω φαει στο κουταλι εδω και εξι χρονια περιπου αυτα τα κολοσαιτ αλλα ειναι φαση οπος ο τζογος που λες τωρα θα μου κατσει κανενα καλο που ψαχνετε.

URL]]
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
152.184
Κριτικές
1
Like
29.852
Πόντοι
8.006
εσύ Δημήτρη διάβασε καλλίτερα για τα προφυλακτικά που σπάνε   :cheesy: (you know)

όσο εγώ διαβάζω τα ποστ σου ένα προς ένα

αν δεν σε πειράζει   :knuppel:
Ωπ. Εφτιαξε ο αχαχουχας γυναικειο κλωνο?
 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Μηνύματα
5.803
Like
0
Πόντοι
66
παιδια απο το facebook γαμησα 5 μουνια :grin: την χηρα με τα 5 ορφανα :grin: :grin:
 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Μηνύματα
5.803
Like
0
Πόντοι
66
Ξεχασατε το συμαντικοτερο ενα καλο μουνι θα μπει εκει μεσα για να βρει γαμια?
Στη καλητερη που μπορει να σου κατσει ειναι οπος η φωτο κατω και στη χειροτερη κανενας gay που ειναι γεματο εκει μεσα.
Τα εχω φαει στο κουταλι εδω και εξι χρονια περιπου αυτα τα κολοσαιτ αλλα ειναι φαση οπος ο τζογος που λες τωρα θα μου κατσει κανενα καλο που ψαχνετε.

http://[URL unfurl="true"]www.mediablog.gr/wp-content/uploads/fat.bmp[/img[/URL]]






[/quote]γιατι ρε παιδια τι εχει αυτη η γκομενα? Μια χαρα την βρισκω ;D
 

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Μηνύματα
2.315
Like
28
Πόντοι
16
εχει γεμίσει ο τόπος σαιτ γνωριμιων ashleymadison, perfectdate, goomena, erodate,elmaz κλπ ολα υποσχονται αμεση γνωριμια ,εχεμύθια, οτι θα γνωρισεις το αλλο σου μισό, οτι θα γαμήσεις και διαφορα άλλα. Βεβαια ολα αυτα προσφέρονται εναντι ενος ποσου που πρεπει να πληρωσεις, ολα για την κονόμα. Τωρα αμα θα γαμήσεις μεσα απο κει πέστο και σε μας...
Απλα εκει που παλια υπήρχαν τα γραφεια συνοικεσιων τώρα έγιναν ηλεκτρονικά παρέχωντας περισσοτερες υπηρεσίες.

τυπε ολα αυτα τα σαϊτ απευθυνονται σε κατι περιεργους τυπους που δεν πανε στα μπουρδελα.ακου να δεις,υπαρχουν και τετοιοι τυποι  :S
 

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Μηνύματα
2.806
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά έχει γραφτεί κανείς στο goomena;;;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom