Νέα

Glamour στην Ξάνθη...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KaiserSoze
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    ξάνθη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
16
Πόντοι
66
Λοιπόν για να πω την αλήθεια απο τέτοια μαγαζιά δεν έχω και πολλές εμπειρίες (τι πολλές δηλαδή 5-6 είναι).

Πρόσφατα βρέθηκα στην Ξάνθη για δουλειές και ένας φιλος ψαγμένος σε τέτοιες καταστάσεις μας πήγε στο Γκλάμουρ.,

Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω. Γύρω στις 9-10 κοπέλες, η μια καλύτερη απο την άλλη. Εντάξει δεν ήταν όοολες θεές αλλά οι μέτριες ήταν 1-2 και οι υπόλοιπες απλά θεές.

Δυστυχώς οι τιμές είναι τσουχτερές (δικό σου ποτό 7?, δικό της σπέσιαλ 20?, δικό της απλό 10?, πριβέ χορός 15?). Και λέω τσουχτερές γιατι ρουφάνε με την μία την γκαζόζα (σπέσιαλ) ή το νερό (απλό) και ζητάνε κι άλλο. Μέχρι δηλαδή να προλάβεις να πιάσεις λίγο κωλαράκι σου έχουνε φύγει 30? χωρίς να το καταλάβεις. Απο πιασίματα εξαρτάται απο την κοπέλα. Στην αρχή μου ήρθε μια Ρουμάνα (Νίκη) η οποία ήταν εντελώς παγοκολώνα και δεν άφηνε πολλά πολλά (πήγα να πιάσω το βυζί και μου πήρε το χέρι). Αφου την έστειλα αυτή ήρθε δίπλα μου η Βικτώρια απο την Ρωσία (μην ρωτάτε απο που ακριβώς). Η εμπειρία φάνηκε αφού η κοπέλα με είχε τεντώσει μέσα σε 3' λεπτα. Εκτός απο χούφτωμα γενικότερα, πήρε μόνη της το χέρι μου και το έβαλε στο νιμού της μέσα. Με την μία πήρα χορό, όπου εκεί σε γδύνει εντελώς απο την μέση και πάνω και σου αλλάζει τα φώτα! (γλυψίματα, φιλιά).

Η επόμενη (μην ρωτήσετε καν ποσο λογαριασμό κάναμε εκεί μέσα) ήταν η Ελένη. Απλά Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο προσωπάκι και ένα κορμί αμαρτία. Ήταν 19 χρονών απο την Μολδαβία. Ήταν απο ότι μου είπε μόλις 2 μέρες στο μαγαζί. Ψιλοτυπική αλλά άφηνε να πιάνεις αβέρτα (ειδικά αμα την κέρναγες το ακριβό και όχι το φθηνό). Ήταν όμως απιστευτα εξαιρετική γκόμενα και έτσι την κράτησα. Μια άλλη Ρουμάνα που ήρθε είχε και αυτή απίστευτο κορμί αλλά δεν ήξερε ουτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά και γενικότερα ήταν ξενερουά και έφυγε σούμπιτι.

Πήρα την Ελένη για ένα χορό. Δεν με έγδυσε καθόλου αλλά γδύθηκε αυτή και είδα τον Χριστό φαντάρο! Ο φίλος μουθ είχε πιάσει μία, με την οποία είχε ξαναμιλήσει την προηγούμενη φορά που είχε έρθει. Όσο εγώ άλλαζα τις κοπέλες, αυτός είχε την ίδια και στο τέλος ανταλλάξανε κινητά (δεν ξέρω αν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί της πάντως).

Γενικότερα αυτά απο το Γκλάμουρ. Τελικός λογαριασμός 400? και χωρίς να πηδήξουμε αλλά η εμπειρία με τα μωρά ήταν απίστευτη.
φιλε πολλα....!! και να τα χα αυτα τα χρηματα για πεταμα δεν θα τα δινα...!! θα προτιμουσα να κανω αλλα σκηνικα...!! καποιες που ειναι Ξανθη πανε Αλεξ/πολη αλλες απο Καβαλα εχουνε παει Ξανθη και μερικες που δουλευουνε Καβαλα ειναι απο Θεσ/νικη....το αποτελεσμα?????????
επειδη ειναι επαρχια και δεν υπαρχει ποικιλια τιν εχουνε δει και δεν αφηνουνε (οχι ολες) να απλωσεις χερι....!!!
 

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Μηνύματα
71
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Επειδή οι πληροφορίες στο τόπικ αυτό είναι τουλάχιστον 2 χρόνια παλιές και επειδή το σ/κ θα είμαι Ξάνθη τι παίζει πλέον εκεί?

Υπάρχουν τα μαγαζιά αυτά ακόμα ? (glamour, mocabo ?) Τίποτα καινούργιο ?
 

Επισκέπτης
Επειδή οι πληροφορίες στο τόπικ αυτό είναι τουλάχιστον 2 χρόνια παλιές και επειδή το σ/κ θα είμαι Ξάνθη τι παίζει πλέον εκεί?

Υπάρχουν τα μαγαζιά αυτά ακόμα ? (glamour, mocabo ?) Τίποτα καινούργιο ?
εσυ να εισαι 45 αρης για να θυμασε το μοκαμπο!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο τι μου θυμησες?!
 

corfiatis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Μηνύματα
26
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Νοέμβρις του '16 το Glamour ζει ακόμα και βασιλεύει  :lheel: Και σελίδα στο φουβου...  :kneel:
 

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Μηνύματα
81
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά το μαγαζί είναι όλα τα λεφτά. Πήγα πρόσφατα πολύ καλή ποιότητα. Οι τιμές είναι λιγάκι τσιμπημένες και θα θέλαμε κι άλλα εξτραδάκια αλλά αυτό επιβάλλει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.
 

imipos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
24
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Επίσκεψη αργά το Σάββατο το βράδυ. Το μαγαζί άδειο 3 εμείς και άλλοι 3 σκόρπιοι.
Από κοπέλες λίγες 4-5 σε μας ήρθε μια στην αρχή (Οξάνα λίγο μπαμπάτσικη) και άλλες 2 μετά κάποια φάση που δεν άκουσα πως τις λέγανε. Η μια λίγο τρελιάρα μπουσουλούσε στον καναπέ έκανε χαβαλέ. Πριβέ με Οξάνα έχει 20 το απλό 30 για 2 τραγούδια και να τα βγάλει όλα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom