Serpico748
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2025
- Like
- 341
- Πόντοι
- 20
Εννοώ την penny από dream girls...Υπάρχει σχετικό νήμα: Μασέζ με δικό τους χώρο - bourdela.com forum
Εδω είναι για γκράνις...
Εννοώ την penny από dream girls...Υπάρχει σχετικό νήμα: Μασέζ με δικό τους χώρο - bourdela.com forum
Εδω είναι για γκράνις...
κατι βρηκα ακομη
![]()
![]()
![]()
Όντως ήταν εκπληκτικό μουνι της είχα πάρει παρτουζα με Αννίτα της ΣΙΑ και είχα ευχαριστηθεί Λεσβιακό και Γλυφοκωλι για 2 ώρες με 200 ευρώ με το ξενοδοχείο. Τι ωραίες εποχές είχαμε ευχαριστηθεί γάμησα οι παλαιότεροι του σάιτ !!!!Τι σεντεροφαρακλα είναι αυτή , να πηδάς κωλο και να μη χορταινεις
Ρε ατιμε με συγκίνησες. Στη μετάβαση μου από τα στούντιο στα call girl ήταν η πρώτη που συνάντησα και στάθηκα πολύ τυχερός. Απίστευτα γαμησια πάντα στο πριβε. Πρέπει να ήταν αρχές δεκαετίας του 2010.
Λογικά στην πατρίδα της ΤσεχίαΡε ατιμε με συγκίνησες. Στη μετάβαση μου από τα στούντιο στα call girl ήταν η πρώτη που συνάντησα και στάθηκα πολύ τυχερός. Απίστευτα γαμησια πάντα στο πριβε. Πρέπει να ήταν αρχές δεκαετίας του 2010.
Παρεμπιπτόντως μόλις ανακάλυψα πως έχω ακόμα και τα δύο της τηλέφωνα... που να βρίσκεται άραγε αυτή η ψυχή..
Βάλε τώρα τί έγραψες. Δύο κοπέλες για 2 ώρες για 200 ευρώ.Όντως ήταν εκπληκτικό μουνι της είχα πάρει παρτουζα με Αννίτα της ΣΙΑ και είχα ευχαριστηθεί Λεσβιακό και Γλυφοκωλι για 2 ώρες με 200 ευρώ με το ξενοδοχείο. Τι ωραίες εποχές είχαμε ευχαριστηθεί γάμησα οι παλαιότεροι του σάιτ !!!!
Δεν έδινε κώλο....Τι σεντεροφαρακλα είναι αυτή , να πηδάς κωλο και να μη χορταινεις
Galina merkina....FacebookΚαλησπερα συναγωνιστες, πως μπορβ να επικοινωνισω με γκαλινα απο πειραια ? Εχει κανενας τηλεφωνο ή αγγελια?
Με αυτό το όνομα βγαίνει μία άλλη μασαζού καθώς και μια άλλη γραία από το ΙσραήλGalina merkina....Facebook
Αναφέρεσαι σε άλλη. Αυτή που λες είναι για μασαζ στους Αγ. Αναργύρους. Δες στο Insta Δήμητρα Γκαλίνα... Όντως δεν απαντάει στα social.Galina merkina....Facebook
Κ τί ώρα να τήν παίρνουμε δηλ εσύ τι ώρα τήν πήρες;Ολοκλήρωσα το καθήκον μου στην πορνοκοινωνια! Σήμερα η μέρα είχε νανα.
Πέρα απτή πλάκα ομορφο πρόσωπο ,πολύ ευδιάθετος ανθρωπος καθαρή,συζήτησιμη και παλεας σχολης.... στα του αγώνα νορμαλ πράγματα χωρίς από μέρους μου διαθέσεις για κασκαντεριλικια και αεροπλανικα.... η γυναίκα ξέρει να σε περιποιειτε και στο τέλος μου άφησε θετικη εικόνα... μην τη παίρνετε πριν τις 2 αλλά ούτε και αργά το μεσημέρι γιατί και εγώ έκανα αμάν να τη βρω.. με τα μυνηματα οντως δεν τοχει μουπε χαριτολογοντας... έπιασε τόπο το σαρανταρικακι... και το bill εντάξει καθαρο ήταν.. γεια σου νανα!!!
Εγώ δύο φορές που τήν πήρα τελευταία δεν το σήκωνε ενώ ποίο πριν το σήκωνε κ κανονίζαμε κατευθείαν τώρα 6 μέρες προσπάθεια σερί εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω χαράς τήν υπομονή σου.Στην 6η μέρα προσπάθειας τα κατάφερα.. ο επιμένων νικα!! Μου είπε πάρε με αύριο μετά τις 2 και κανονισαμε...