Πως να μάθω. Τα ΚΑΠΗεχουν αγγελίες;Φίλε μου άμα μάθεις αν δουλεύει κανε πάσα να μπω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 488
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 3.535
Η Λίλυ πρέπει να είναι 70+. ΑΝ δουλεύει κάποια αυτή θα είναι η Γκαμπριέλα. Αλλά αμφιμβάλω αν είναι πλέον Ελλάδα....Πως να μάθω. Τα ΚΑΠΗεχουν αγγελίες;
Γκαμπριέλα μπράβο. Την θυμήθηκαΗ Λίλυ πρέπει να είναι 70+. ΑΝ δουλεύει κάποια αυτή θα είναι η Γκαμπριέλα. Αλλά αμφιμβάλω αν είναι πλέον Ελλάδα....
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 3.535
Στα τελευταία της έπινε. Και αρκετά. Ήταν έτσι και αλλιώς σικο... ΓάμησέταΓκαμπριέλα μπράβο. Την θυμήθηκα
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.230
- Πόντοι
- 456
Δου΄λευε καλά στον Καλύμνου 36 η Νανά παρά την ηλικία της. Για εκεί καλά ήταν τώρα να πας ξενοδοχείο ... Θυμάμαι τις ρομαντικές γαργάρες και ροχάλες που έριχνε στο νεροχύτι πριν κάθε πελάτη.Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως είχε θετικό vibe για παλιά ελληνίδα πουτάνα.
8inches
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 398
- Πόντοι
- 290
Είσαι ωραίος και μετράς μανΠως να μάθω. Τα ΚΑΠΗεχουν αγγελίες;
Δεν πάω με πιτσιρίκες άκου εκεί 50 μόνοΗ Λίλυ πρέπει να είναι 70+. ΑΝ δουλεύει κάποια αυτή θα είναι η Γκαμπριέλα. Αλλά αμφιμβάλω αν είναι πλέον Ελλάδα....
Δουλεύει ακόμη η Νανα;Δου΄λευε καλά στον Καλύμνου 36 η Νανά παρά την ηλικία της. Για εκεί καλά ήταν τώρα να πας ξενοδοχείο ... Θυμάμαι τις ρομαντικές γαργάρες και ροχάλες που έριχνε στο νεροχύτι πριν κάθε πελάτη.
Πάντως είχε θετικό vibe για παλιά ελληνίδα πουτάνα.
την είχα πάρει στο σπιτι που είχε στην νικαια με το στρώμα κάτω χωρις κρεββατι μονο κωλοΔιαβάζοντας τα σχόλια σε αυτο το νήμα για τη Νανά, θυμήθηκα τη LiLi απο το Φάληρο. Ηταν μεγαλύτερη της. Βρε λέτε να δουλεύει ακόμη; 70+ χαχα
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.766
- Πόντοι
- 486
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Νανάς; Ευχαριστώ!
Ήρωαςτην είχα πάρει στο σπιτι που είχε στην νικαια με το στρώμα κάτω χωρις κρεββατι μονο κωλο
Όποιος εχει τηλ να δώσει να κανει τον ΗρωαΗ θεια ειναι γκαβλα
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 3.535
Λιλαρα....
εμενα επισης θεια Λιλυ αφου ξεπερασα το αρχικο σοκ...αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου ξερω!
με ειχε σιγουρα 20 λεπτα τουλαχιστον μην πω παραπανω, μονο κωλο!
κ τον υπολοιπο χρονο πιπα ...σε φαση να εχω χυσει να ειμαι soft κ να μου λεει αστον μες στο στομα θα τον κανονισω εγω μεχρι να την χυσω παλι στομα...τι να πω...
κ τον υπολοιπο χρονο πιπα ...σε φαση να εχω χυσει να ειμαι soft κ να μου λεει αστον μες στο στομα θα τον κανονισω εγω μεχρι να την χυσω παλι στομα...τι να πω...
Παίζει ακόμα αυτή
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 924
- Πόντοι
- 86
Αυτη είναι η Λιλή που γραφουν πιο πανω? Που εχει σταματήσει?
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 3.535
Η Λιλη και να μην ακουμπαγες μουνι πρόβλημα δεν είχε. Αλλά να βρεθεί μαζί σου (μου , του κλτπ) και να μην της το βάλεις κωλοτρυπιδα δε μπορούσε να το διανοηθεί.εμενα επισης θεια Λιλυ αφου ξεπερασα το αρχικο σοκ...αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου ξερω!
Αλλά ναι. Όταν την πρωτοείδα, σοκ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝαιΑυτη είναι η Λιλή που γραφουν πιο πανω? Που εχει σταματήσει?
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 3.535
Σίγουρα; Σε πιο ΚΑΠΗ.Παίζει ακόμα αυτή
Πάντως έχω την εντύπωση ότι εδώ και αρκετά χρόνια είναι εκτός Ελλάδας