Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Conqueror_Greg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
132
Πόντοι
0
Το "ανελέητα" είναι πολύ σχετικό με την Νανά... GILF γαρ. :wink:
Και στο τετράωρο τι κάνουμε….; Λέει το φλυτζάνι; Παίζουμε καμία ξερή ή κάτι άλλο που δεν ξέρουμε; Είναι πολλές οι ώρες φίλε @patrick και δεν βγαίνουν τα κουκιά….

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.151
Πόντοι
456
Και στο τετράωρο τι κάνουμε….; Λέει το φλυτζάνι; Παίζουμε καμία ξερή ή κάτι άλλο που δεν ξέρουμε; Είναι πολλές οι ώρες φίλε @patrick και δεν βγαίνουν τα κουκιά….
Γιατί δε την δοκιμάζεις και να μας πεις?

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
578
Πόντοι
86
Δύσκολα θα βρεις γκράνι να αντέχει 4ωρο συνεχόμενο σφυροκόπημα. Η Νανά είναι πλέον για πιο χαλαρές καταστάσεις.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
578
Πόντοι
86
Επιβεβαιώνω αυτό που μου έγραψε συναγωνιστής σε ΠΜ. Μίλησα χτες τηλεφωνικά με την Νανά και μου είπε πως ήδη λείπει εκτός Αθηνών και αναμένεται να επιστρέψει σε 2 εβδομαδες περίπου. Οσοι την πήρατε τηλέφωνο και δεν απάντησε, καλέστε μετά από 2 εβδομάδες περίπου.
Οποιος θέλει το τηλέφωνο της Νανάς, να μου στέλνει απευθείας ΠΜ, απαντώ σε όλους. Δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το νήμα και να διαβάζω τα δημόσια αιτήματα. thank you for undersatanding on this matter, όπως λέει και ο "Πορτοκαλής πρόεδρος" :grin::grin::grin:.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.151
Πόντοι
456
Αν μπορείς στείλε μου το τηλέφωνό της inbox
Tusk πρέπει να φτάσεις πέντε μηνύματα στο φόρουμ και μετά ανοίγουν τα προσωπικά. Τηλέφωνα δε στέλνω έτσι, ειδικά για την θεία που δουλέβει κλειστό κύκλο πλέον

Tusk

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Tusk πρέπει να φτάσεις πέντε μηνύματα στο φόρουμ και μετά ανοίγουν τα προσωπικά. Τηλέφωνα δε στέλνω έτσι, ειδικά για την θεία που δουλέβει κλειστό κύκλο πλέον
Ok.Τι πρεπει να κανω για να μου δωσεις το τηλ της;Λογικο ειναι να μη θελεις καθως δε με ξερεις βεβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom