Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 356K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.164
Πόντοι
2.636
Υπερβολικός είσαι ρε bro, υπάρχουν πολλές μια χαρά γυναίκες που δε θέλουν να τους τραβάς τα έξοδα.

ΟΚ, αν κάποιος είναι τελείως άφραγκος και θέλει να την πηγαίνει στο πατρικό του να τη γαμάει με τον πατέρα του να βλέπει Novasports στο δίπλα δωμάτιο και να τη βγάζει μια φορά το μήνα σε σουβλατζίδικο η άλλη δε θα ασχοληθεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλες θέλουν σπόνσορες.
Άκου πώς έχει το σχήμα - επειδή όπως γνωρίζω ή όπως έχω καταλάβει, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, μένεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα πλέον υπάρχει σοβαρή οικονομική δυσπραγία, οι τιμές των ακινήτων έχουν πάει στο Θεό το ίδιο και τα ενοίκια. Κανένας δεν είπε να ενστερνιστούμε το ακραίο παράδειγμα με τα σουβλάκια και το πατρικό - αλλά πάνω κάτω πολλοί πλέον δεν αντέχουν να ενοικιάζουν μόνοι τους ένα διαμέρισμα εκτός αν λαμβάνουν εισοδήματα 1600Ε πλας το μήνα ή αν ιδιοκατοικούν- αλλιώς με ενοίκια 500 και 600 το μήνα είσαι απλά να επιβιώνεις. Με αυτά τα δεδομένα ελάχιστες γκόμενες θα πάνε με έναν τέτοιον. Αυτο προσπαθώ να πω.

Ίσως στις χώρες όπου ζεις να μην είναι σε τόσο βαθμό η κατάσταση.

Και φυσικά μπορείς να βρεις καλή κοπέλα κοντά στην ανάλογη κοινωνική σου τάξη αλλά δυστυχώς τα σοσιαλ τους έχουν πάρει τα μυαλά και πλέον και αυτές αν έστω και λίγο εμφανίσιμες να είναι έχουν απαιτήσεις. -
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ολοι οι συνδυασμοι υπαρχουν, το βασικο ειναι πως η ομορφια πληρωνεται.

Δε γινεται η αλλη να ξοδευεται ολη μερα να στερειται (γλυκα, κλπ), για να ειναι ομορφη και ο Μπαμπης να περιμενει να την πηδηξει τσαμπα...

Η γυναικεια ομορφια δεν ειναι δωρεαν προιον, εχει κοστος, τοσο για εμας οσο και για τς ιδιες τις γυναικες, ειτε μεσω εξοδων ειτε μεσω στερησεων
Είναι κόστος κυρίως μέσω χορηγηλικίου.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
53.194
Πόντοι
15.297
Δεν ασχολείσαι ποτέ με το τι θέλουν οι γκόμενες.
Καμία δεν έχει αυτόν που δήλωνε ότι θέλει , μέχρι μισή μέρα πριν γαμηθεί μαζί του . ΚΑΜΙΑ.
Το να ασχολείσαι με το τι λένε και τι δηλώνουν οι γκόμενες, είναι δείγμα βλακείας
και δείχνει ότι η μοίρα σου έχει γράψει να μη γαμήσεις ποτέ. Ποτέ, τίποτε. Ούτε κατά λάθος.

Ο παίκτης βγαίνει έξω και παίζει παιχνίδι . Χωρίς συγκεκριμένα σχέδια , στόχους και πρόγραμμα.
Απλά έχει κάποιες βασικές αρχές , για να μη βουλιάξει και να παραμείνει ζωντανός και υγιής, κοινωνικά , ψυχολογικά και οικονομικά.

Τα υπόλοιπα , είναι δικαιολογίες για τους άχρηστους.

Ευτυχώς η Δαρβινική εξέλιξη φροντίζει να τους αφανίζει , αφού δεν αναπαράγονται .
Οπότε σε κάθε γενιά, οι άχρηστοι είναι λιγότεροι , από πλευρά εξέλιξης.

Η Δημοκρατία, φροντίζει για την επιβίωσή τους και για τη δημιουργία νέων όλο και περισσότερων
γιατί στηρίζεται αποκλειστικά στην ψήφο τους. Στην ψήφο των άχρηστων και ηλίθιων .
Το θέμα είναι να γαμας και κάτι της προκοπής...αν είναι να καταντήσει κάποιος να γαμαει και ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ γυναίκα με χοιρινή μορφή ...κι ας έχει προίκα...να μου λείπει...:badair::badair::badair:.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.164
Πόντοι
2.636
Το θέμα είναι να γαμας και κάτι της προκοπής...αν είναι να καταντήσει κάποιος να γαμαει και ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ γυναίκα με χοιρινή μορφή ...κι ας έχει προίκα...να μου λείπει...:badair::badair::badair:.
Ό,τι πιο σωστό διάβασα. Ακριβώς αυτό.
Άσε που πλέον έχει γίνει μεγάλη τράμπα στην κοινωνία: ΠΡΟΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ να έχει ο άνδρας πια - και όχι οι γυναίκα... όσο μπάζο και να είναι...

Και ως προς την ουσία του σχολίου σου ακριβώς όπως το λες. Αν είναι απλά να γαμάμε μία για να μην λέμ εότι πάμε πληρωμένο έρωτα χίλιες φορές πληρωμένος έρωτας τότε - θα στοιχίσει και πιο λίγο. Φυσικά έχει και τα αρνητικά του όπως έχω πει σε άλλα σχόλια - αλλά τι να κάνουμε;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.807
Πόντοι
3.506
Και φυσικά μπορείς να βρεις καλή κοπέλα κοντά στην ανάλογη κοινωνική σου τάξη αλλά δυστυχώς τα σοσιαλ τους έχουν πάρει τα μυαλά και πλέον και αυτές αν έστω και λίγο εμφανίσιμες να είναι έχουν απαιτήσεις. -
Δεν είναι λογικό αν μετράς στην αγορά του dating να έχεις και απαιτήσεις ώστε να καλυτερέψεις τη θέση σου; Εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό, όταν αυτές οι απαιτήσεις δεν είναι παράλογες/δυσανάλογες. Τώρα που οι άντρες έχουν μείνει πίσω και ναι έχουν μείνει τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι, είναι αλήθεια, το χάσμα δυσκολεύει. Οπότε θέλει και λιγάκι νερό στο κρασί από πλευράς τους. Δεν λέω να μεταλλάξουν όλες τις απαιτήσεις τους τον άλλο, αλλά να υπάρχει όρεξη για σύγκλιση, για ταίριασμα. Και πάντα από τις δύο πλευρές· η μία όσο δυνατή και να είναι, δεν φτάνει.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.177
Πόντοι
6.056
Αυτό αναφέρεται σε γκόμενες που ξεχωρίζουν σε κάτι . Ή σε ... πολλά.
Ανάμεσα σε αυτές και στα μπάζα, έχει γκόμενες της σειράς που τις τρώνε συνηθισμένοι τύποι .

Ψάχνετε δικαιολογίες και οι δύο . Εσύ, για το ότι δεν κάνεις τίποτε. Γιατί δεν κάνεις τίποτε.
Απλά μας λες ότι αν ήσουν γιος εφοπλιστή, τραγουδιστή ή διάσημου .... θα είχες γκόμενες στο πιάτο .
Λες και δεν το ξέραμε. Όλοι θα θέλαμε να είμαστε έτσι , κανείς δεν είναι .

Κι ο Μενεδήμος, ψάχνει δικαιολογία , για να δικαιολογήσει το γιατί πηδάει τις εργαζόμενες .... που πηδάει ....

Σε κάθε ηλικία,οι άντρες που ψάχνονται είναι περισσότεροι

Οπότε,κάποιοι συνηθισμένοι τύποι,λογω συνθηκών ή τύχης,μπορεί να τρώνε.Οι υπόλοιποι,θα τρώνε...πόρτα

Και θα πω πάλι για το ηλικιακό,εγώ όσους ξέρω συνομηλικους μου με σχέσεις ή παντρεμένους,είναι μ'αυτές που έχουν απο 5 εως...20 χρόνια μαζί.Δεν ξέρω κανέναν που να βρήκε γκόμενα...χθες ή πριν μια βδομάδα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
53.194
Πόντοι
15.297
Ό,τι πιο σωστό διάβασα. Ακριβώς αυτό.
Άσε που πλέον έχει γίνει μεγάλη τράμπα στην κοινωνία: ΠΡΟΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ να έχει ο άνδρας πια - και όχι οι γυναίκα... όσο μπάζο και να είναι...

Και ως προς την ουσία του σχολίου σου ακριβώς όπως το λες. Αν είναι απλά να γαμάμε μία για να μην λέμ εότι πάμε πληρωμένο έρωτα χίλιες φορές πληρωμένος έρωτας τότε - θα στοιχίσει και πιο λίγο. Φυσικά έχει και τα αρνητικά του όπως έχω πει σε άλλα σχόλια - αλλά τι να κάνουμε;
Kαποτε η γυναίκα έπρεπε να έχει προίκα για να παντρευτεί αλλά τοτε προέκυπτε κάπου κάπου και ένας στους δέκα που να είναι αισθηματιας και να πει:"Δεν με νοιάζει που δεν έχει προίκα,εγώ την θέλω".
Τώρα θα βρεις γυναίκα που να είναι φραγκατη και άνετη -εστω μέσω των γονιών της- και να πει:"Θα σε πάρω ρε φτωχαδακι ,εγώ θα σε ζήσω";
Οι φραγκατες σε φραγκατους θα καταλήξουν ακριβώς όπως γινόταν με τους βασιλικούς γάμους( και οι πιο πολλές πιστεύουν...στην "Δημοκρατία"...ε,ρε γελιααα)!!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
40
Like
4.013
Πόντοι
1.446
Άκου πώς έχει το σχήμα - επειδή όπως γνωρίζω ή όπως έχω καταλάβει, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, μένεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα πλέον υπάρχει σοβαρή οικονομική δυσπραγία, οι τιμές των ακινήτων έχουν πάει στο Θεό το ίδιο και τα ενοίκια. Κανένας δεν είπε να ενστερνιστούμε το ακραίο παράδειγμα με τα σουβλάκια και το πατρικό - αλλά πάνω κάτω πολλοί πλέον δεν αντέχουν να ενοικιάζουν μόνοι τους ένα διαμέρισμα εκτός αν λαμβάνουν εισοδήματα 1600Ε πλας το μήνα ή αν ιδιοκατοικούν- αλλιώς με ενοίκια 500 και 600 το μήνα είσαι απλά να επιβιώνεις. Με αυτά τα δεδομένα ελάχιστες γκόμενες θα πάνε με έναν τέτοιον. Αυτο προσπαθώ να πω.

Ίσως στις χώρες όπου ζεις να μην είναι σε τόσο βαθμό η κατάσταση.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι κόστος κυρίως μέσω χορηγηλικίου.

Aδελφέ, ξέρω αρκετά καλά τι παίζει Ελλάδα επειδή τα λίγα τελευταία χρόνια έχω πολυτέλεια hybrid δουλειάς, πιο πριν ήμουν αποκομμένος γιατί ήμουν μόνιμα UK και ερχόμουν 1-2 φορές το χρόνο.
ΟΚ, τα ενοίκια έχουν ακριβύνει, και αλλού γίνεται αυτό όμως. Στο Λονδίνο π.χ θέλεις πλέον 2 χιλιάρικα λίρες για ένα (μικρό) διαμέρισμα της προκοπής.
Επειδή η κουβέντα είναι για 40ρηδες και 50ρηδες, στα 40 & τα 50 ένας άνδρας έχει 15-30 χρόνια διαδρομή, οπότε και οι γυναίκες (και η κοινωνία in sum) αναπόφευκτα τον κρίνει βάση της διαδρομής του ή και της θέλησης του να αλλάζει λίγο τη μοίρα του when life sucks.
Αν π.χ. κάποιος είναι 40, μιζεριάζει γιατί καμία γκομενα δεν ασχολείται μαζί του γιατί π.χ. είναι ΔΥ στο Κουλιστάν και μένει ακόμα με τους γονείς του αλλά έχει βολευτεί και δεν έχει τα λίγο τα guts να πειράξει τους όρους του παιχνιδιού μέσω job switch, new dexterities, relocation ή δε ξέρω τι άλλο φταίει κι αυτός. Και προφανώς πολύ δύσκολα κάποια αξιόλογη γκόμενα θα ασχοληθεί μαζί του γιατί σε αυτή την ηλικία πρέπει να αποπνέει και λίγο δυναμισμό ο άλλος.
Αλλά αυτό είναι πολύ πιο εύκολο από της απίστευτες υπερβολές που γράφονται εδώ ότι για να γαμήσεις μια καλή γκόμενα στα 40 ή τα 50 πρέπει να έχεις το σώμα του Jason Statham, να είσαι 7-digit C level exec στην Αmazon και την Tesla και να παίζεις τάβλι με τον Μπέζο και σφαλιάρες με τον Μάσκ, να οδηγείς Ferrari Daytona, να είσαι διάσημος, να έχεις φοβερό κύκλο, τρίγωνο, τετράγωνο, να έχεις τετραγωνίσει τον κύκλο, να έχεις κερδίσει βραβείο Fields κλπ.
Aυτά ίσως ισχύουν μόνο αν είσαι 40 ή 50 και θέλεις να έχεις γκόμενα 20χρονη supermodel.
Beyond that, ένα σωρό σέξυ γυναίκες μέσης ηλικίας που ψάχνονται έχει εκεί έξω, όποιος 40ρης και 50ρης βλέπεται και είναι λίγο κινητικός στη ζωή του και τη ψάξει βρίσκει αξιόλογες περιπτώσεις να παίξει.
Μy 50 cents.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.193
Πόντοι
6.056
Σε κάθε ηλικία,οι άντρες που ψάχνονται είναι περισσότεροι
Πως είναι περισσότεροι ; Αφού ο πληθυσμός είναι μισός μισός και όσο αυξάνει η ηλικία
οι άνδρες λιγοστεύουν γενικά ... και οι μάχιμοι που ενδιαφέρονται για γυναίκες ακόμη περισσότερο
αφού πολλοί σακατεύονται , σκοτώνονται ή το γυρίζουν σε άνδρες ... ή είναι ανίκανοι λόγω ψυχολογίας
που τους την έχουν γαμήσει στις χαμαλοδουλειές.

Οι άχρηστοι σε κάθε ηλικία, βρίσκουν δικαιολογίες , για το ότι δεν κάνουν ποτέ , τίποτε.
Αν ζορίζεσαι να γαμήσεις, ναι , είσαι άτυχος που βρίσκεσαι σε χώρα που είναι δύσκολο το γαμήσι .
Οπότε ναι ο έλληνας που γαμάει τρώει πολύ περισσότερο ζόρι από πολωνό ή ρώσο ή άγγλο
και γαμάει χειρότερα και λιγότερο . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΟΜΩΣ.

Αν δεν γαμάς, δεν είσαι άτυχος, είσαι άχρηστος.
Διαφορετικά τελείως.
Αυτός που του έφυγε ο κώλος να βρει μία γκόμενα ... μέτρια ... που δεν γαμιέται καλά ... ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ. ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτός που δεν έκανε τίποτε και παίζει το πουλί του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Και ας ζει στην Ελλάδα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.193
Πόντοι
6.056
Και θα πω πάλι για το ηλικιακό,εγώ όσους ξέρω συνομηλικους μου με σχέσεις ή παντρεμένους,είναι μ'αυτές που έχουν απο 5 εως...20 χρόνια μαζί.Δεν ξέρω κανέναν που να βρήκε γκόμενα...χθες ή πριν μια βδομάδα.
Από μερικές δεκάδες άτομα όμως σε ένα βλαχοχώρι , δεν κρίνεις τα πάντα.
Μπορείς να πας παραπέρα να παίξεις παιχνίδι .

Μου θυμίζεις έναν καθηγητή στο Λύκειο .
Έλεγε ... μην κοιτάτε που τα νούμερα λένε ... ότι στην Ιατρική μπαίνει ένας στους 20 υποψήφιους της δεύτερης δέσμης.
Αυτό δεν μεταφράζεται στο ότι αν ξέρετε 19 χειρότερους από εσάς , θα μπείτε ιατρική. Με τίποτε.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.177
Πόντοι
6.056
Aυτά ίσως ισχύουν μόνο αν είσαι 40 ή 50 και θέλεις να έχεις γκόμενα 20χρονη supermodel.
Beyond that, ένα σωρό σέξυ γυναίκες μέσης ηλικίας που ψάχνονται έχει εκεί έξω, όποιος 40ρης και 50ρης βλέπεται και είναι λίγο κινητικός στη ζωή του και τη ψάξει βρίσκει αξιόλογες περιπτώσεις να παίξει.

Μονο ένα σωρό;Και δυο...και τρεις...

Και ανύπαντρες όλες...

Η χαρά του εργένη αυτή η χώρα...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
40
Like
4.013
Πόντοι
1.446
Μονο ένα σωρό;Και δυο...και τρεις...

Και ανύπαντρες όλες...

Η χαρά του εργένη αυτή η χώρα...
Όλο τα ίδια ρε μάστορα, 40% των γάμων διαλύονται στην Ελλάδα. Δε ζεις στο 1970 που χώριζε 1 στις 20. Αν είσαι 50 παίζεις με χωρισμένες + ότι ανύπαντρες υπάρχουν + παντρεμένες αν είσαι της φάσης αυτής. Αν είσαι 40 που σε κοιτάνε ακόμα οι 30ρες μπορείς να βρεις μια 30+ ανύπαντρη.
Αν πάλι πιστεύεις τόσο ότι το πρόβλημα σου είναι η Ελλάδα και θεωρείς πολύ σημαντικό το dating για την ποιότητα ζωής σου άλλαξε χώρα. It only takes guts.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.193
Πόντοι
6.056
Αυτό που σχεδόν δεν υπάρχει στην Ελλάδα, είναι one night stands .
Για όλο τον ανδρικό πληθυσμό ΠΛΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΥΧΤΑΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ , ΠΑΡΑΛΙΑΣ , show biz κτλ .

Είναι σχεδόν απίθανο . Σχέσεις και κωλοσχέσεις .... μπορούν να γίνουν .
Όλα με πολλαπλάσια προσπάθεια από οπουδήποτε αλλού.

Αυτό που είναι γελοίο και τραγική αποτυχία και ουτοπία .... η απόλυτη χίμαιρα ...
είναι να νομίζεις ότι αν δεν βρίσκεις γκόμενα στην αθήνα ή θεσσαλονίκη ....

θα πας σε νησί τύπου πάρος ... και θα βρείς ....
Ξοδεύοντας τα μαλλιά της κεφαλής σου.
Σκατά θα βρεις.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.177
Πόντοι
6.056
Για όλο τον ανδρικό πληθυσμό ΠΛΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΥΧΤΑΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ , ΠΑΡΑΛΙΑΣ , show biz κτλ .

Αυτό που είναι γελοίο και τραγική αποτυχία και ουτοπία .... η απόλυτη χίμαιρα ...

Σκατά θα βρεις.

Ποιο ons,στην Ελλάδα τα βασικά δεν υπάρχουν

Μήπως είναι εύκολο δηλαδή...το ραντεβού;Να βγεις απλά με κάποια;Με ερωτική διάθεση εννοείται,όχι να βγαινετε για καφέ σαν...φιλενάδες.Άμα δεν πε΄σει κονέ,ούτε αυτό μπορείς να κάνεις εδώ.Ή θα συμβεί μονο με τύχη και παρακάλια.Απλά στην Αθήνα είναι λιγο πιο εύκολο λογω περισσότερου κόσμου και γυναικών.

Και δυστυχώς ο άντρας στα ραντεβού είναι σαν να περνάει απο συνέντευξη για δουλειά.Άμα μετα κοπου,βασάνων,αγαμιας,ανομβρίας βρει κάποια και την ψήσει να βγει μαζί του ραντεβού,αν δεν πάει καλά,το επόμενο ραντεβού μπορεί να είναι του χρόνου...ή σε 5 χρόνια.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.180
Πόντοι
456
Δεν υπαρχει παιχνιδι ρε μαγκες εκει εξω, ουρλιαζει το πραμα, καποτε ειχε τρελο παιχνιδι ακομα και σε χωρια των 300 κατοικων που ειχαν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΤΙΣΚΟ και ερχονταν και απο γυρω χωρια των...150 κατοικων και γινονταν τζερτζελος τρελος.
Πολεις των 50.000 εμοιαζαν Λονδινο και Λος Αντζελες.

Τωρα η εξοδος ειναι καφε μεχρι τις 21:00 και μετα μπυρα καθιστοι σε τραπεζακι στυλ σα να εισαι σε αναψυκτηριο και οι μισοι κοιτανε κινητα η δειχνουν κατι στο διπλανο τους στο κινητο.

Καποτε ωρα 23:00 σημαινε πως ξυπναγε ο Μακλ Τζακσον και η Τειλορ Ντειν αναμεσα στα μπουτακια των κορασιδων. Ακομα και καθημερινες. Χορος, παιχνιδι και μετα χαμουρεμα και οτι προκυψει. Και δεν επαιρνε χαμπαρι κανενας. Νυχτωνε 19:00 και σκιρτουσε η καρδια σου που σε 2-3 ωριτσες θα τρουπωνες στη ντισκο να απολαυσεις μωρακια στην πιστα στα σκοταδια

Καποτε ηταν ντροπη να μη χορευεις. Τωρα ντρεπεσαι να χορεψεις σε μαγαζι

Εξωτερικο γινεται πρωτα χαμος απο χορο και μετα ξεκινανε οι υπολοιπες διαφορες. Και Αμερικη που δε χορευουν τα ιδια σκατα ειναι, γκρινιαζουν ολοι οτι πεθανε το ντειτινγκ

Veteran35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2025
Like
231
Πόντοι
21

Σκατά θα βρεις.
Το πρόβλημα είναι ότι έχουν συνδέσει οι γκομενες το σεξ με τη σχέση και η πλάκα είναι ότι η μέση ελληνιδα δεν επιδιώκει να κάνει σχέση η να είναι στο ταιμινγκ για σχέση
Πχ στην Αγγλία όταν ήθελες σεξ εβρισκες εννοείται χωρίς σχέση εδώ φίλος έκανε πρώτα σεξ και επειδή ταίριαζαν μετά έκαναν σχέση
Ελλάδα για να κάνεις σεξ πρέπει να κάνεις σχέση και μετά σεξ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.193
Πόντοι
6.056
Δεν υπαρχει παιχνιδι ρε μαγκες εκει εξω, ουρλιαζει το πραμα, καποτε ειχε τρελο παιχνιδι ακομα και σε χωρια των 300 κατοικων που ειχαν ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΤΙΣΚΟ και ερχονταν και απο γυρω χωρια των...150 κατοικων και γινονταν τζερτζελος τρελος.
Πολεις των 50.000 εμοιαζαν Λονδινο και Λος Αντζελες.

Τωρα η εξοδος ειναι καφε μεχρι τις 21:00 και μετα μπυρα καθιστοι σε τραπεζακι στυλ σα να εισαι σε αναψυκτηριο και οι μισοι κοιτανε κινητα η δειχνουν κατι στο διπλανο τους στο κινητο.

Καποτε ωρα 23:00 σημαινε πως ξυπναγε ο Μακλ Τζακσον και η Τειλορ Ντειν αναμεσα στα μπουτακια των κορασιδων. Ακομα και καθημερινες. Χορος, παιχνιδι και μετα χαμουρεμα και οτι προκυψει. Και δεν επαιρνε χαμπαρι κανενας. Νυχτωνε 19:00 και σκιρτουσε η καρδια σου που σε 2-3 ωριτσες θα τρουπωνες στη ντισκο να απολαυσεις μωρακια στην πιστα στα σκοταδια

Καποτε ηταν ντροπη να μη χορευεις. Τωρα ντρεπεσαι να χορεψεις σε μαγαζι

Εξωτερικο γινεται πρωτα χαμος απο χορο και μετα ξεκινανε οι υπολοιπες διαφορες. Και Αμερικη που δε χορευουν τα ιδια σκατα ειναι, γκρινιαζουν ολοι οτι πεθανε το ντειτινγκ
Αυτά που γράφεις, είναι σωστά ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ... ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΑ !

Οι γκόμενες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΧΟΡΟ.

Οπότε αν θες παιχνίδι εκεί που παίζει χορό .

Δηλαδή μπουζούκια, πανηγύρια , σχολές χορού , παραδοσιακοί χοροί κτλ .

Τα υπόλοιπα είναι για τους μπαρμαν πορτιερηδες ξαπλωστραδες με διχαλωτη παντοφλα
που γαμανε με τα λεφτα των ηλιθιων που τα σκανε στα κωλομαγαζά τους.
Στο διάολο όλοι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.193
Πόντοι
6.056
Μήπως είναι εύκολο δηλαδή...το ραντεβού;Να βγεις απλά με κάποια;Με ερωτική διάθεση εννοείται,όχι να βγαινετε για καφέ σαν...φιλενάδες.Άμα δεν πε΄σει κονέ,ούτε αυτό μπορείς να κάνεις εδώ.Ή θα συμβεί μονο με τύχη και παρακάλια.Απλά στην Αθήνα είναι λιγο πιο εύκολο λογω περισσότερου κόσμου και γυναικών.
Το να βγεις για καφέ και ποτακι , είναι αστεια υπόθεση .
Εγώ αυτό το είχα πάντα παιχνίδι .

Ωστόσο δεν λέει τίποτε σε απόδοση . Αν παίξεις καλά πάντως, το γυρνάς υπέρ σου. Και σε κάποιες περιπτώσεις εύκολα.

Το παν είναι να ξεχωρίζεις κάπου. Να μην είσαι απόλυτα ίδιος με 1000 άλλους .
Αν ξεχωρίσεις σε κάτι , θα υπάρχουν γκόμενες που θα βγουν εύκολα , για καφέ ποτά κτλ.

Εκεί , είναι άλλο ταλέντο, πόσες από αυτές θα κουτουπώσεις.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.180
Πόντοι
456
Οπότε αν θες παιχνίδι εκεί που παίζει χορό .

Δηλαδή μπουζούκια, πανηγύρια , σχολές χορού , παραδοσιακοί χοροί κτλ .

Εν μερει σωστο αλλα δε μπορει να συγκριθει. Οι εκδηλωσεις με χορο κλπ ειναι ωραιες αλλα ειναι πιο αραιες, πιο μαζικες και οι γκομενες πιο συνεσταλμενες πχ σε πανηγυρι βλεπουν τριγυρω ολοι, τραβανε με κινητα, τα ανεβαζουν σε σαιτ, κλπ

Στις ντισκο ητανε καθημερινο παιχνιδι και οχι μονο αυτο αλλα πολεις των 50Κ ειχαν 4-5 οποτε εκανες ντισκο-χοπινγκ απολαμβανοντας τα μεγιστα ωφελη

Δηλαδη οι ντισκο ειχαν 4-5 μαγαζια καθε βραδυ και φουλ σκοταδι και διακριτικοτητα ενω οι εκδηλωσεις ειναι πχ μια ανα εβδομαδα, με κοσμο και ολοι να τραβανε με κινητα, κλπ φουλ εκτεθιμενος

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.180
Πόντοι
456
Δεν εχω κανεναν λογο υποστηριξης/μεροληψια υπερ καποιου ειδους μαγαζιου, ολα μου αρεσουν, αλλα το παιχνιδι που βρηκα στις ντισκο δεν εχει υπαρξει πουθενα αλλου ουτε στο 10%

Και ολα οσα σκεφτομουν χρονια, επιβεβαιωθηκαν οταν πηγα Αγγλια και εζησα τα κλαμπ εκει (=ντισκο) και ηταν ακριβως ιδια ατμοσφαιρα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom