Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
Είχα πάει σε τσοντοσινεμά πριν καμιά 20αριά χρόνια.
Το μόνο που έκανα ήταν φιλιά και μαλακία. Έφυγα γιατί φοβήθηκα.
Δεν το ξανάκανα ποτέ. Δεν ξέρεις τί είναι ο άλλος και τί αρρώστιες μπορεί να κουβαλάει.
Θα μου πεις ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, είτε στο διαδίκτυο σε dating sites που κανονίζεις ραντεβού..
Αυτό ισχύει παντού και για αυτό υπάρχουν τα προφυλακτικά... (Δεν το 'μαθες από μενα)

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
607
Πόντοι
81
Αυτό ισχύει παντού και για αυτό υπάρχουν τα προφυλακτικά... (Δεν το 'μαθες από μενα)
Απλώς στις gay πιάτσες, βλέπεις έναν άγνωστο πού δεν ξέρεις από πού κρατάει η σκούφια του.
Στο διαδίκτυο να πεις, μιλάς μαζί του κτλ. (τουλάχιστον εγώ μιλάω πολύ μέχρι να κανονίσω κάποιο ραντεβού, δεν είμαι του άμεσα)
Όσο για το προφυλακτικό, ναι, ΟΚ, απλά εγώ φοβάμαι και την πίπα (δε μπορώ να κάνω πίπα με προφυλακτικό)

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
Απλώς στις gay πιάτσες, βλέπεις έναν άγνωστο πού δεν ξέρεις από πού κρατάει η σκούφια του.
Στο διαδίκτυο να πεις, μιλάς μαζί του κτλ. (τουλάχιστον εγώ μιλάω πολύ μέχρι να κανονίσω κάποιο ραντεβού, δεν είμαι του άμεσα)
Όσο για το προφυλακτικό, ναι, ΟΚ, απλά εγώ φοβάμαι και την πίπα (δε μπορώ να κάνω πίπα με προφυλακτικό)
Δηλαδή θες να μου πεις οτι αν μιλας πολύ πάρα πολύ, κανα 5αρι μηνες ξέρεις αν μια ωρα πριν από σενα ή την προηγουμενη μέρα ήταν στο δάσος με μένα και άλλους 15 και πηδιόταν στα όρθια στα δέντρα?
Τι μου λες βρε κορίτσι μου τώρα?
Τέλος πάντων ο καθένας με τις αποψεις,τις φοβιες και τα θέλω του... :rolleyes:

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
607
Πόντοι
81
Δηλαδή θες να μου πεις οτι αν μιλας πολύ πάρα πολύ, κανα 5αρι μηνες ξέρεις αν μια ωρα πριν από σενα ή την προηγουμενη μέρα ήταν στο δάσος με μένα και άλλους 15 και πηδιόταν στα όρθια στα δέντρα?
Ε, κάπως, βλέπεις πώς σκέφτεται ο άλλος και τί τύπος είναι. (εκτός πια κι αν σε έχει φλομώσει στο ψέμα)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.084
Πόντοι
456
Είχα πάει σε τσοντοσινεμά πριν καμιά 20αριά χρόνια.
Το μόνο που έκανα ήταν φιλιά και μαλακία. Έφυγα γιατί φοβήθηκα.
Δεν το ξανάκανα ποτέ. Δεν ξέρεις τί είναι ο άλλος και τί αρρώστιες μπορεί να κουβαλάει.
Θα μου πεις ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, είτε στο διαδίκτυο σε dating sites που κανονίζεις ραντεβού..
να πας στο αθηναικον που φημιζεται για την καθαριοτητα του και οι θαμωνες ειναι ευγενεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχεις χασει την εμπιστοσυνη σου στους ανθρωπους

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Ε, κάπως, βλέπεις πώς σκέφτεται ο άλλος και τί τύπος είναι. (εκτός πια κι αν σε έχει φλομώσει στο ψέμα)
Εσύ μάλλον είσαι πουτσοφοβικη … μειονέκτημα για κρος αυτό έλα σο Χαϊδάρι να κάνει θεραπεία και θα σου περάσει !!!

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
607
Πόντοι
81
Εσύ μάλλον είσαι πουτσοφοβικη … μειονέκτημα για κρος αυτό έλα σο Χαϊδάρι να κάνει θεραπεία και θα σου περάσει !!!
Μάλιστα. Είμαι πουτσοφοβική επειδή θέλω να προσέχω και δεν πάω με τον καθένα και ό,τι κάτσει!

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
607
Πόντοι
81

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.438
Πόντοι
1.206
ρε μωρο τωρα ντξ τη φοβασε αν βαζετε προφιλακτικο ολα καλα ειναι δυστηχως ολοι που παμε μ εκδηδομενες
απο πλευρα μας δυλαδη εχουμε αυτα τ θεματα αλλα οκ ...αλλιος κανε σχεση να ταιλιωνεις

• Like
Αντιδράσεις: ggg777

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.084
Πόντοι
456
Όχι, ματάκια, δεν ενδιαφέρομαι για σχέση αυτή την περίοδο!
(εκτός πια και αν ερωτευτώ κανέναν κεραυνοβόλα - πράγμα που πολύ αμφιβάλλω!)
ελα αθηναικον οι θαμωνες ειναι ακρως ερωτευσιμοι εκει

Bottomiraklio

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καινούργιος εδώ εάν ενδιαφέρει κάποιον για τη καύλα μας

dourosladers

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Κριτικές
147
Like
2.355
Πόντοι
2.631
Πολύ καλή προσέγγιση από κάποιον την ώρα που κατουροκαυλωνα στη Σουλτάνη στο νέο Φάληρο ήρθε μου τον έπαιξε πολύ όμορφα μου έγλυφε τα αρχιδια και έχυσα τα παντα όλα πίσω από τα φορτηγά.
Μπράβο εύγε για τη βοήθεια ξαλαφρωσε το καυλι μου .

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
1η φορά Σουλτάνη το απογευμα εχθές. Τίποτα ιδιαιτερο... 2 ηλικιωμενοι πανω κτω με τα ποδια (όχι του γουστου μου).
Θέλω να σας ρωτηησω ομως.Με το που μπαινεις Σουλτάνη από Ανδρεα Μουράτη εχει ενα κτιριο που ηπισω του μερια παρατηρησα πως εχει 4 κάμερες που πιάνουν όλο το δρόμο.
Εκεί γινονται οι φασεις? Δεν εχουν δει τις καμερες?
Επίσης η Ανδρέα Μουράτη όντως πολλα φορτηγα και λεωφορεία (χωρίς οδηγούς).
Όποιος ξέρει ας με κατατοπίσει πού να σταθώ αν θέλει γιατί λέω να ξαναπάω προς τα εκεί καμιά φορά...

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
1η φορά Σουλτάνη το απογευμα εχθές. Τίποτα ιδιαιτερο... 2 ηλικιωμενοι πανω κτω με τα ποδια (όχι του γουστου μου).
Θέλω να σας ρωτηησω ομως.Με το που μπαινεις Σουλτάνη από Ανδρεα Μουράτη εχει ενα κτιριο που ηπισω του μερια παρατηρησα πως εχει 4 κάμερες που πιάνουν όλο το δρόμο.
Εκεί γινονται οι φασεις? Δεν εχουν δει τις καμερες?
Επίσης η Ανδρέα Μουράτη όντως πολλα φορτηγα και λεωφορεία (χωρίς οδηγούς).
Όποιος ξέρει ας με κατατοπίσει πού να σταθώ αν θέλει γιατί λέω να ξαναπάω προς τα εκεί καμιά φορά...
Οσές φορές έχω πάει, ψοφια πράγματα, κάτι μπαρμπες μεγάλης ηλικιας κλεισμένοι στα αυτοκίνητα τους πάνω από το κινητό τους... Από τότε που σφράγισαν την καβατζα, λίγα πράγματα παίζουν εκει.
Έχει κάμερες στο μεγάλο κτίριο και μπρος και πισω, οπότε επιφοβο να παιχτεί φάση έξω στο δρομο...
Έχω πάει το τελευταίο διάστημα αρκετές φορές Σουλτανη, αλλά διαπίστωσα ότι είναι ξεκάθαρα χάσιμο χρόνου.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom