Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Blackcock1

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2024
Like
66
Πόντοι
0
Ενεργοπαθητικος 22 Ετών 1.74 65kg.Κυριος ενεργητικός αλλά αν βρεθεί ο κατάλληλος θα δώσω το παρθενο κωλαράκι με το ανάλογο δωράκι.Πληροφοριες στο τσατ.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.742
Πόντοι
216
Ενεργοπαθητικος 22 Ετών 1.74 65kg.Κυριος ενεργητικός αλλά αν βρεθεί ο κατάλληλος θα δώσω το παρθενο κωλαράκι με το ανάλογο δωράκι.Πληροφοριες στο τσατ.
Και πως ξέρουμε πως είναι παρθένο το κωλαρακι σου ;

Chubbybottom22

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά να ρωτήσω κάτι καμία πιάτσα για χοντρούληδες υπάρχει; Είμαι χοντρουλης παθητικός και στο Grindr δεν έχω βρει τίποτα. Τι στο καλό πρέπει να πάω Αμερική ή Αγγλία για να βρω έναν αρκούδο;

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
669
Πόντοι
86
Παιδιά να ρωτήσω κάτι καμία πιάτσα για χοντρούληδες υπάρχει; Είμαι χοντρουλης παθητικός και στο Grindr δεν έχω βρει τίποτα. Τι στο καλό πρέπει να πάω Αμερική ή Αγγλία για να βρω έναν αρκούδο;
Καλύτερα γιατί θα βρεις και 100% χωρίς κόμπλεξ άνθρωπους! !

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
Πήγαινε για ένα ποτακι στο Big Bar και να είσαι σίγουρος θα κάψεις καρδιές!
Καλή επιτυχία ! :wink:

Nik450

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπερα. Ειμαι σε αναπηρικο αμαξιδιο.Υπαρχει καποιος ενεργητικος Αθηνα που να γουσταρει? θελω hairy απο κατω.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.082
Πόντοι
456

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
Το Χαϊδάρι το βράδυ 12-2 μια απογοήτευση … Εγώ και δυο αμάξια μόνο. Τελικά καλύτερα μέρα κι ας είναι όλο γνωστές φάτσες …

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
128
Πόντοι
1
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη τη παρέα.Ξερουμε καμία πιάτσα που να παίζουν τίποτα μαύροι οι αλλοδαποί γενικώς και να είναι πρόθυμοι να μας τον δώσουν στόμα?

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
669
Πόντοι
86
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη τη παρέα.Ξερουμε καμία πιάτσα που να παίζουν τίποτα μαύροι οι αλλοδαποί γενικώς και να είναι πρόθυμοι να μας τον δώσουν στόμα?
Άμα πας σε τέτοια μέρη θα σου δώσουν και τα άντερα στο χέρι!!!!

Pater Georgios

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Πιστεύω θα βρεις σχετικά εύκολα αυτό που αναζητάς. Αφού οι περισσότεροι στην Ελλάδα το τρώμε το φαγητό μας

btm_real_

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Είναι κάποιες μέρες που πας Χαιδαρι και ξενερωνεις τη ζωη σου με τις ίδιες και ίδιες φάτσες κάτι ληγούρια και το μόνο καλό είναι το περπάτημα, και είναι και κάποιες μέρες που στο ασχετο τυχαίνουν 2-3 παιδαράδες ευγενικοί,καθαροί με ψωλάρες και τρως τόσο καλά που δεν το πιστεύεις...
Εχθές το απόγευμα ευτυχώς ήταν μια τέτοια μέρα...!
Συμφωνω,ειναι θεμα τυχης,αν σου κατσει ομως περνας σουπερ.Μου εχει τυχει πολλες φορες ευτυχως!

btm_real_

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά πέρασα από Χαϊδάρι σήμερα είδα ένα τζιποιδες και στο τζάμι του οδηγού είχε μια κωλαρα τώρα αν τυχαίνει να είναι εδώ στείλε μου αλλιώς καλώς
Αν ηταν μαυρο,εγω ημουν....απογευματακι αργα...

Fag

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2024
Like
149
Πόντοι
0
Καλησπέρα!Που έχει τα καλύτερα dark-room? Τα φώτα σας παρακαλώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom