Blackcock1
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2024
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Ενεργοπαθητικος 22 Ετών 1.74 65kg.Κυριος ενεργητικός αλλά αν βρεθεί ο κατάλληλος θα δώσω το παρθενο κωλαράκι με το ανάλογο δωράκι.Πληροφοριες στο τσατ.
Και πως ξέρουμε πως είναι παρθένο το κωλαρακι σου ;Ενεργοπαθητικος 22 Ετών 1.74 65kg.Κυριος ενεργητικός αλλά αν βρεθεί ο κατάλληλος θα δώσω το παρθενο κωλαράκι με το ανάλογο δωράκι.Πληροφοριες στο τσατ.
Έχεις τσατΚαι πως ξέρουμε πως είναι παρθένο το κωλαρακι σου ;
Καλύτερα γιατί θα βρεις και 100% χωρίς κόμπλεξ άνθρωπους! !Παιδιά να ρωτήσω κάτι καμία πιάτσα για χοντρούληδες υπάρχει; Είμαι χοντρουλης παθητικός και στο Grindr δεν έχω βρει τίποτα. Τι στο καλό πρέπει να πάω Αμερική ή Αγγλία για να βρω έναν αρκούδο;
Πήγαινε για ένα ποτακι στο Big Bar και να είσαι σίγουρος θα κάψεις καρδιές!Παιδιά να ρωτήσω κάτι καμία πιάτσα για χοντρούληδες υπάρχει; Είμαι χοντρουλης παθητικός και στο Grindr δεν έχω βρει τίποτα. Τι στο καλό πρέπει να πάω Αμερική ή Αγγλία για να βρω έναν αρκούδο;
Παιδιά να ρωτήσω κάτι καμία πιάτσα για χοντρούληδες υπάρχει; Είμαι χοντρουλης παθητικός και στο Grindr δεν έχω βρει τίποτα. Τι στο καλό πρέπει να πάω Αμερική ή Αγγλία για να βρω έναν αρκούδο;
Άμα πας σε τέτοια μέρη θα σου δώσουν και τα άντερα στο χέρι!!!!Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη τη παρέα.Ξερουμε καμία πιάτσα που να παίζουν τίποτα μαύροι οι αλλοδαποί γενικώς και να είναι πρόθυμοι να μας τον δώσουν στόμα?
Τόσο καλά???Άμα πας σε τέτοια μέρη θα σου δώσουν και τα άντερα στο χέ
Πιστεύω θα βρεις σχετικά εύκολα αυτό που αναζητάς. Αφού οι περισσότεροι στην Ελλάδα το τρώμε το φαγητό μαςΠαιδιά να ρωτήσω κάτι καμία πιάτσα για χοντρούληδες υπάρχει; Είμαι χοντρουλης παθητικός και στο Grindr δεν έχω βρει τίποτα. Τι στο καλό πρέπει να πάω Αμερική ή Αγγλία για να βρω έναν αρκούδο;
Συμφωνω,ειναι θεμα τυχης,αν σου κατσει ομως περνας σουπερ.Μου εχει τυχει πολλες φορες ευτυχως!Είναι κάποιες μέρες που πας Χαιδαρι και ξενερωνεις τη ζωη σου με τις ίδιες και ίδιες φάτσες κάτι ληγούρια και το μόνο καλό είναι το περπάτημα, και είναι και κάποιες μέρες που στο ασχετο τυχαίνουν 2-3 παιδαράδες ευγενικοί,καθαροί με ψωλάρες και τρως τόσο καλά που δεν το πιστεύεις...
Εχθές το απόγευμα ευτυχώς ήταν μια τέτοια μέρα...!
Αν ηταν μαυρο,εγω ημουν....απογευματακι αργα...Καλησπέρα παιδιά πέρασα από Χαϊδάρι σήμερα είδα ένα τζιποιδες και στο τζάμι του οδηγού είχε μια κωλαρα τώρα αν τυχαίνει να είναι εδώ στείλε μου αλλιώς καλώς
στο αθηναικονΚαλησπέρα!Που έχει τα καλύτερα dark-room? Τα φώτα σας παρακαλώ!