Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
Θα πάει κανείς μεσημεράκι (3-4) Χαιδάρι ή Ρέντη?
Αν ναι στειλτε pm.

Kandavlos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά πέρασα από Χαϊδάρι σήμερα είδα ένα τζιποιδες και στο τζάμι του οδηγού είχε μια κωλαρα τώρα αν τυχαίνει να είναι εδώ στείλε μου αλλιώς καλώς

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.718
Πόντοι
441
Περί τις 12:45-13:00 σταμάτησα με την μηχανή στο γνωστό μέρος..
Σταμάτησε ένα c3 cintroen άσπρο και μέσα ήταν ένα ζευγάρι το οποίο γυάλιζε το τζάμι και δεν φαινόταν καλά,όταν έκανα μια βόλτα η γυναίκα έπαιζε με το στήθος της και όταν πέρναγα σταματούσε,έκαναν αναστροφή και από εκεί που ήταν κοντά στην έξοδο και είσοδο για το δασάκι πήγαν πίσω πίσω στις τουαλέτες….
Κατέβηκε ο οδηγός και την τσιμπουκωνε χύμα και ψαχνόταν,πήγε και άλλο άτομο που ήταν παρκαρισμένο εκεί,έκατσε στην θέση του οδηγού και τον τσιμπουκωσε με την γυναίκα να κάθεται στον συνοδηγό και να καπνίζει..
Μόλις έχυσαν,ντύθηκαν γρήγορα και έφυγαν,πλησίασα κανονικά αλλά δεν ήθελαν άλλο..

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0
Γενικά Αθήνα που παίζει παιχνίδι? Ας μου στείλει κάποιος μήνυμα

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Σταμάτησε ένα c3 cintroen άσπρο και μέσα ήταν ένα ζευγάρι το οποίο γυάλιζε το τζάμι και δεν φαινόταν καλά,όταν έκανα μια βόλτα η γυναίκα έπαιζε με το στήθος της και όταν πέρναγα σταματούσε,έκαναν αναστροφή και από εκεί που ήταν κοντά στην έξοδο και είσοδο για το δασάκι πήγαν πίσω πίσω στις τουαλέτες….
Κατέβηκε ο οδηγός και την τσιμπουκωνε χύμα και ψαχνόταν,πήγε και άλλο άτομο που ήταν παρκαρισμένο εκεί,έκατσε στην θέση του οδηγού και τον τσιμπουκωσε με την γυναίκα να κάθεται στον συνοδηγό και να καπνίζει..
Μόλις έχυσαν,ντύθηκαν γρήγορα και έφυγαν,πλησίασα κανονικά αλλά δεν ήθελαν άλλο..
Ωραία ιστορία !!!

Maikaros

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Στην Κηφισιά παίζει τίποτα; Είχα ακούσει για κάποιες πιάτσες αλλά δεν έτυχε να τις επισκεφθώ και το Σάββατο που θα είμαι στην περιοχή λεω να κάνω μια βόλτα
Δεν έχω δει κάτι στην Κηφισιά εκτός ίσως από τις τουαλέτες του άλσους Κηφισιάς στον τροχονόμο, που έχω ακούσει ότι κάτι παίζει. Δυστυχώς στα βόρεια προάστια δεν ακούγεται κάτι, παρόλο που εκεί δίπλα είναι το δάσος Συγγρού πάνω στην λεωφόρο και θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει spot.

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0
Που έγινε αυτό?

altop

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2020
Like
72
Πόντοι
0
Στις τουαλέτες στο Συνταγμα πετυχα εναν νεαρο να πέρνει πιπα σε έναν μεγαλυτερο του μπροστά σε ολους. Εμπαιναν και στρ8 να κατουρήσουν και ηταν απαθείς στο όλο σκηνικό

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216

Kandavlos

Μέλος