Giwrgoss1
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Like
- 616
- Πόντοι
- 81
Στείλε μου μνμΚαλησπέρα!Που έχει τα καλύτερα dark-room? Τα φώτα σας παρακαλώ!
Στείλε μου μνμΚαλησπέρα!Που έχει τα καλύτερα dark-room? Τα φώτα σας παρακαλώ!
Φωναξε την σπιτι και σβησε φωτα στο δωματιο. Πιάνεται και αυτο σαν dark roomΣτείλε μου μνμ

Βρήκαμε τίποτα;Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη τη παρέα.Ξερουμε καμία πιάτσα που να παίζουν τίποτα μαύροι οι αλλοδαποί γενικώς και να είναι πρόθυμοι να μας τον δώσουν στόμα?
Μπαααα....Βρήκαμε τίποτα;
Τώρα εγώ σκέφτηκα πόσο πονηρό ήταν το «σκοτεινό δωματιο» που παίζαμε μικροίΦωναξε την σπιτι και σβησε φωτα στο δωματιο. Πιάνεται και αυτο σαν dark room![]()
![]()
Γίνονται φάσεις στις τουαλέτες; Είναι κάπως καθαρά ή σε διαλύει η μπόχα; Είχα πάει στις τουαλέτες στην Κηφισιά και μόνο από την μπόχα έφυγαΚαλησπέρα σε όλους.Αυριο γύρω στη 13:00-13:00 θα είμαι πλατεία Δαβάκη στο παγκάκι απέναντι στις αντρικές τουαλέτες.Αν ενδιαφέρεται κάποιος...αν και γενικά γίνεται παιχνίδι εκεί...
Ναι... παρκο ιλισιωνΥπάρχει κάποιο σημείο σε Γουδή,Ζωγράφου που να γίνονται φάσεις cruising για τρομπάρισμα κλπ;
ΕυχαριστώΝαι... παρκο ιλισιων
Είσαι τρεις μήνες γραμμένος στο bou. Γράψε 5-10 μηνύματα ακόμα, να ανοίξουν τα pm σου, να κάνεις παιγνίδι.Hey κάποιος ΤΟΠ daddy κάπου για σήμερα 22 Twink εδώ
Είσαι και βιαστικός!Hey κάποιος ΤΟΠ daddy κάπου για σήμερα 22 Twink εδώ
Okey thank you!Είσαι τρεις μήνες γραμμένος στο bou. Γράψε 5-10 μηνύματα ακόμα, να ανοίξουν τα pm σου, να κάνεις παιγνίδι.
πηρε φωτια ο κωλος σου ρε τουιξ?Hey κάποιος ΤΟΠ daddy κάπου για σήμερα 22 Twink εδώ
δεν κρατιεται παει mars για πουτσο ο μυστης twixΕίσαι και βιαστικός!
Άντρα θέλω , τώρα τον εθέλω!
Είναι μεγάλη η καυλα δεν το έχεις δοκιμάσει ;Πάντως τολμηρούς σας βλέπω, να θέλετε να κάνετε "φασούλες" δημόσια..![]()
Είχα πάει σε τσοντοσινεμά πριν καμιά 20αριά χρόνια.Είναι μεγάλη η καυλα δεν το έχεις δοκιμάσει ;