Ρε φίλε. Ο τύπος είπε πως έφαγε άκυρο. Χαλαρώστε λίγο, πιστεύετε πως όλος ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος ;Στη φαντασία του
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε φίλε. Ο τύπος είπε πως έφαγε άκυρο. Χαλαρώστε λίγο, πιστεύετε πως όλος ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος ;Στη φαντασία του
Γενικά σε ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις του έχει φαντασία ο συγκεκριμένος….Το πούλμαν με τις λεσβίες που κάνα τα ψαλιδωτά δεν το πρόλαβες μετά ;
Επιβεβαιώνω!! Είμαι ο κάποιος.Καμία ιστορία.
Ήταν 5 αμάξια ακόμα εκεί.
Ας επειβεβαιωσει αν το δει καποιος.
Ευχαριστούμε για αυτή την πολύ σημαντική πληροφορία.Είναι κάποιες μέρες που πας Χαιδαρι και ξενερωνεις τη ζωη σου με τις ίδιες και ίδιες φάτσες κάτι ληγούρια και το μόνο καλό είναι το περπάτημα, και είναι και κάποιες μέρες που στο ασχετο τυχαίνουν 2-3 παιδαράδες ευγενικοί,καθαροί με ψωλάρες και τρως τόσο καλά που δεν το πιστεύεις...
Εχθές το απόγευμα ευτυχώς ήταν μια τέτοια μέρα...!
Τις πουτανας γίνεται χωρίς πουτανα όμωςγινεται παιχνιδι στο χαιδαρι ?
Παίζουν φάσεις και μερα;Τις πουτανας γίνεται χωρίς πουτανα όμως
θελεις δλδ να μου πεις οτι εχει πολλους τοπ ??Τις πουτανας γίνεται χωρίς πουτανα όμως
Κωλομπαραδες έχει σίγουραθελεις δλδ να μου πεις οτι εχει πολλους τοπ ??![]()
Όλο το 24ωροΠαίζουν φάσεις και μερα;
Πάντα έχεις τον νου σου, αλλά γενικότερα όχι, δεν υπάρχει κίνδυνος. Προσωπικά δε μου έχει συμβεί ποτέ κάτι, ούτε έχω δει κάτι περίεργο. Κατά καιρούς έχω ακούσει για επιθέσεις από ομοφοβικούς στο Ζάππειο.Εγώ είμαι αρρενωπός παθητικός χωρίς πολλές εμπειρίες αλλά κολλάω λίγο να πάω σε τέτοια μέρη.. θεωρείτε ότι υπάρχει κίνδυνος;