Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
Αν πάει κανεις απο το φορουμ στο Χαιδαρι απογευματακι ας μου στειλει ενα μηνυμα...

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
Παίζει να πάει κανείς Χαϊδάρι μεσημέρι απόγευμα;
Αν ναι στείλτε κάνα μηνυματακι

Eaton2025

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Αν κάποιος ήταν Δευτέρα μεσημέρι στο πάρκο Τρίτση και αντιλήφθηκε κάτι με έναν τύπο που έκανε παρατήρηση σε όποιον πλησίαζε το γνωστό spot, ας στείλει dm
μαλλον ήμουν και εγώ μάρτυρας του συγκεκριμένου περιστατικού.

Dim245

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Κανένας Τρίτση να τον αδειάσω;

AXT

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
22
Πόντοι
0
Η σουλτάνη άδεια, δεν υπάρχει ψυχή. Ίσως περάσω και σήμερα πιο αργά.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

AXT

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
22
Πόντοι
0
Και φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο πια;!
Είδα ένα τσίγκο παραμερισμενο, δεν είναι δύσκολο να μετακινηθεί κι άλλο για να μπαινοβγανεις τη νύχτα. Αν και δε νομίζω να μπει κανένας στη διαδικασία τώρα με τις εργασίες να γαμησει εκεί, πόσο μάλλον να πατήσει το πόδι του εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: Ko3371

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Είδα ένα τσίγκο παραμερισμενο, δεν είναι δύσκολο να μετακινηθεί κι άλλο για να μπαινοβγανεις τη νύχτα. Αν και δε νομίζω να μπει κανένας στη διαδικασία τώρα με τις εργασίες να γαμησει εκεί, πόσο μάλλον να πατήσει το πόδι του εκεί.
Ο χώρος δεν ενδείκνυται πια δεν πάει και κανείς ούτως η άλλως

• Like
Αντιδράσεις: Ko3371

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Κριτικές
5
Like
279
Πόντοι
21
Είναι καλή ιδέα να πάω Ζάππειο τις μέρες που έχει event στο Καλλιμάρμαρο; π.χ. την Πέμπτη μετά τον Robbie Williams παίζει να εχει κόσμο;

LilyCD

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
192
Πόντοι
0
Σημερα βράδυ Χαϊδάρι

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
Τελικά πιάτσες μόνο στα δυτικά προάστια?
Στα ανατολικά τίποτα?
Εγώ πάντως έχω κάνει νωρίς το απόγευμα κάτι φάσεις στην εγκαταλελειμμένη βίλα Λεβίδη δίπλα στον Προαστιακό στην Παλλήνη.
Όποιος/οι ενδιαφέρονται για καθημερινή νωρίς το απόγευμα ας μου πούνε να κανονίσουμε....

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
201
Πόντοι
20
Είναι καλή ιδέα να πάω Ζάππειο τις μέρες που έχει event στο Καλλιμάρμαρο; π.χ. την Πέμπτη μετά τον Robbie Williams παίζει να εχει κόσμο;
Γενικά ναι! Τώρα ειδικά για αυτή την Πέμπτη, αν δεν βρέχει ή αν δεν έχουν γίνει όλα μούσκεμα από πριν...Τί να πω....:(
Σκέψου ότι στον Robbie θα πάω κ εγώ. Αν ήταν νταλα καλοκαίρι, σίγουρα θα έκοβα στο γυρισμό μέσα από το πάρκο να "κόψω κίνηση"! Τώρα δεν ξέρω...
Πάντως γενικά το Ζάππειο την θέλει την προσοχή του δυστυχώς τον τελευταίο καιρό. Έχουν γίνει επιθέσεις με ομοφοβικα κίνητρα από μαλα...να φασιστακια:embarrased:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom