You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σήμερα περίπου 11 θα πάω εγωΑν πάει κανεις απο το φορουμ στο Χαιδαρι απογευματακι ας μου στειλει ενα μηνυμα...
μαλλον ήμουν και εγώ μάρτυρας του συγκεκριμένου περιστατικού.Αν κάποιος ήταν Δευτέρα μεσημέρι στο πάρκο Τρίτση και αντιλήφθηκε κάτι με έναν τύπο που έκανε παρατήρηση σε όποιον πλησίαζε το γνωστό spot, ας στείλει dm
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.025
- Πόντοι
- 6.727
Εγώ βλέπω συνέχεια κόσμο...Αν πας δεν θα έχεις θεμαΠαίζει να πάει κανείς Χαϊδάρι μεσημέρι απόγευμα;
Αν ναι στείλτε κάνα μηνυματακι
Btm79
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2025
- Like
- 579
- Πόντοι
- 81
Αυτό ισχύει.Εγώ βλέπω συνέχεια κόσμο...Αν πας δεν θα έχεις θεμα
Αλλα τα παιδιά από το φόρουμ είναι δικοί μας άνθρωποι …
Το ψωνισμα γινεται κοντα στο φεστιβαλ ΚΝΕ;Κανένας Τρίτση να τον αδειάσω;
Διαγραμμένο μέλος 173722
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 314
- Πόντοι
- 21
Στην είσοδο Μπίμπιζα.
Στην είσοδο Μπίμπιζα.Το ψωνισμα γινεται κοντα στο φεστιβαλ ΚΝΕ;
Ko3371
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Και φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο πια;!Η σουλτάνη άδεια, δεν υπάρχει ψυχή. Ίσως περάσω και σήμερα πιο αργά.
AXT
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2018
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Είδα ένα τσίγκο παραμερισμενο, δεν είναι δύσκολο να μετακινηθεί κι άλλο για να μπαινοβγανεις τη νύχτα. Αν και δε νομίζω να μπει κανένας στη διαδικασία τώρα με τις εργασίες να γαμησει εκεί, πόσο μάλλον να πατήσει το πόδι του εκεί.Και φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο πια;!
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 216
Ο χώρος δεν ενδείκνυται πια δεν πάει και κανείς ούτως η άλλωςΕίδα ένα τσίγκο παραμερισμενο, δεν είναι δύσκολο να μετακινηθεί κι άλλο για να μπαινοβγανεις τη νύχτα. Αν και δε νομίζω να μπει κανένας στη διαδικασία τώρα με τις εργασίες να γαμησει εκεί, πόσο μάλλον να πατήσει το πόδι του εκεί.
Polysex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 1.350
- Πόντοι
- 201
Τι ώρα περίπου;;;Σημερα βράδυ Χαϊδάρι
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
Τελικά πιάτσες μόνο στα δυτικά προάστια?
Στα ανατολικά τίποτα?
Εγώ πάντως έχω κάνει νωρίς το απόγευμα κάτι φάσεις στην εγκαταλελειμμένη βίλα Λεβίδη δίπλα στον Προαστιακό στην Παλλήνη.
Όποιος/οι ενδιαφέρονται για καθημερινή νωρίς το απόγευμα ας μου πούνε να κανονίσουμε....
Στα ανατολικά τίποτα?
Εγώ πάντως έχω κάνει νωρίς το απόγευμα κάτι φάσεις στην εγκαταλελειμμένη βίλα Λεβίδη δίπλα στον Προαστιακό στην Παλλήνη.
Όποιος/οι ενδιαφέρονται για καθημερινή νωρίς το απόγευμα ας μου πούνε να κανονίσουμε....
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 203
- Πόντοι
- 20
Γενικά ναι! Τώρα ειδικά για αυτή την Πέμπτη, αν δεν βρέχει ή αν δεν έχουν γίνει όλα μούσκεμα από πριν...Τί να πω....Είναι καλή ιδέα να πάω Ζάππειο τις μέρες που έχει event στο Καλλιμάρμαρο; π.χ. την Πέμπτη μετά τον Robbie Williams παίζει να εχει κόσμο;
Σκέψου ότι στον Robbie θα πάω κ εγώ. Αν ήταν νταλα καλοκαίρι, σίγουρα θα έκοβα στο γυρισμό μέσα από το πάρκο να "κόψω κίνηση"! Τώρα δεν ξέρω...
Πάντως γενικά το Ζάππειο την θέλει την προσοχή του δυστυχώς τον τελευταίο καιρό. Έχουν γίνει επιθέσεις με ομοφοβικα κίνητρα από μαλα...να φασιστακια
LilyCD
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
22:30 θα είμαι εκειΤι ώρα περίπου;;;
Τι ώρα περίπου;;;