Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 935K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
244
Πόντοι
21

Grbtm

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
65
Πόντοι
0
Εγώ πήγα σήμερα το μεσημέρι και δεν υπήρχε ψυχή

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Στο Χαϊδάρι παίζει τίποτα και νωρίς το πρωί; Τύπου 6-9 που πάνε στις δουλειές τους;

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
828
Πόντοι
86

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
399
Πόντοι
21
Πέρασμα από Χαϊδάρι πριν τη δουλειά …
Έχει 2-3 αυτοκίνητα αλλά τίποτα ιδιαίτερο….

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Δεν το ξερω αυτο. Μπορει καποιος να δωσει λεπτομερειες;
Είχα πάει πριν κάνα μήνα που κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει μια τρύπα και μπορείς να μπεις στο κτίριο. Δεν είδα κάτι και άρα δεν μπήκα στο κτίριο. Στον δρόμο ήταν 2 - 3 παρκαρισμένα με οδηγούς μέσα και ένα (μάλλον παράνομο) str8 ζευγάρι που φασωνοταν.

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Επίσης ρε μύστες, έχω περάσει 2 φορές από το Μαρτ στον Ρεντη και από τον Σκλαβενίτη στην Αθηνών και δεν είδα τίποτα να κινείται. Μόνο νταλίκες. Πως κινείσαι εκει; Έχουν κίνηση;

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
244
Πόντοι
21
Επίσης ρε μύστες, έχω περάσει 2 φορές από το Μαρτ στον Ρεντη και από τον Σκλαβενίτη στην Αθηνών και δεν είδα τίποτα να κινείται. Μόνο νταλίκες. Πως κινείσαι εκει; Έχουν κίνηση;
Στο ΜΑΡΤ δεν παίζει πλέον, παλιά κάτι γινόταν.
Στον Σκλαβενίτη θέλει μεγάλη προσοχή, παίζει πολύ γυφταριό εκεί από πίσω και έχουν ακουστεί διάφορα ...
Πήγαινε καλύτερα Χαϊδάρι, Σκαραμαγκά ή Βοτανικό (Πολυκάρπου)

Ko3371

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Στον Σκλαβενίτη θέλει μεγάλη προσοχή, παίζει πολύ γυφταριό εκεί από πίσω και έχουν ακουστεί διάφορα ...
Ευχαριστώ!

Πάμε λίγο σε κάποιες βασικές απορίες.

1. Στην Πολυκάρπου ποιο είναι το σποτ και ποιες ώρες; Είχα πάει κάποια φορά και δεν μπόρεσα να καταλάβω.

2. Ποια η διαφορά μεταξύ πιάτσας Σκαραμαγκά και Χαϊδάρι; Ξέρω το πάρκινγκ που είναι πάνω στην Εθνική όπως μπαίνεις Αθήνα. Υπάρχει και κάτι ακόμα;

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
244
Πόντοι
21
Ευχαριστώ!

Πάμε λίγο σε κάποιες βασικές απορίες.

1. Στην Πολυκάρπου ποιο είναι το σποτ και ποιες ώρες; Είχα πάει κάποια φορά και δεν μπόρεσα να καταλάβω.

2. Ποια η διαφορά μεταξύ πιάτσας Σκαραμαγκά και Χαϊδάρι; Ξέρω το πάρκινγκ που είναι πάνω στην Εθνική όπως μπαίνεις Αθήνα. Υπάρχει και κάτι ακόμα;
1) Πολυκάρπου από Αγίας Άννης μέχρι το Αμαξοστάσιο παίζει κίνηση με αυτοκίνητα και υπάρχει ένα αδιέξοδο κάπου εκεί απέναντι από την Εκκλησία για πιο πριβέ κατάσταση...
Ψάξε βρες στα αρχικά ποστ για λεπτομέρειες.
2) Όχι, το ίδιο είναι .

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
19
Πόντοι
0
θενξ! Αν κ ακομα δν εχω καταλαβει ποια Σουλτανη ειναι. Ειδα στον χαρτη μια στα εξαρχεια κ μια καπου αλλου...μαλλον η δευτερη ειναι που γινεται φαση..

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
144
Πόντοι
0
θενξ! Αν κ ακομα δν εχω καταλαβει ποια Σουλτανη ειναι. Ειδα στον χαρτη μια στα εξαρχεια κ μια καπου αλλου...μαλλον η δευτερη ειναι που γινεται φαση..
Στη Σουλτανη του Πειραιά (πίσω από Καραϊσκάκη) γινόταν φάση, δεν ξέρω πάντως αν παίζει κάτι ακόμα

scork

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Παιδια στο MART απο πισω και ειδικα στον καθετο που βγαινει Κηφισο διπλα στο γυαλινο κτιριο, γινονται πολλες φασεις. Τα περισσοτερα βραδια που εχω παει εχω πετυχει πολυ αμαξι και απο πιπες μεχρι γαμησια εξω πισω απ τους θαμνους εκει στο πλαι… μετα τις 12 το βραδυ αξιζει.

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Κάποιος να τον πίπωσω σήμερα παίζει?

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Αν κάποιος ήταν Δευτέρα μεσημέρι στο πάρκο Τρίτση και αντιλήφθηκε κάτι με έναν τύπο που έκανε παρατήρηση σε όποιον πλησίαζε το γνωστό spot, ας στείλει dm

• Ουάου
Αντιδράσεις: Btm79

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom