Btm79
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2025
- Like
- 399
- Πόντοι
- 21
Τουλάχιστον γυμνάζομαι με το περπάτημα και καίω καμιά ατασθαλία του καλοκαιριούΓιαυτο πας ένα αλεξαντερ και είσαι ωραίος ;)
Χαχα
Τουλάχιστον γυμνάζομαι με το περπάτημα και καίω καμιά ατασθαλία του καλοκαιριούΓιαυτο πας ένα αλεξαντερ και είσαι ωραίος ;)
Και στο Alexander με το σεξ θα έκαιγες περισσότερες θερμίδεςΤουλάχιστον γυμνάζομαι με το περπάτημα και καίω καμιά ατασθαλία του καλοκαιριού
Χαχα
Ναι πάντα μπορεί να παίξει και μπορεί να μην υπάρχει και τίποτα ….Στο Χαϊδάρι παίζει τίποτα και νωρίς το πρωί; Τύπου 6-9 που πάνε στις δουλειές τους;
και τι εκανες ρε φιλε?δουλεψε αγγουρι?Εγώ πήγα σήμερα το μεσημέρι και δεν υπήρχε ψυχή
Δεν το ξερω αυτο. Μπορει καποιος να δωσει λεπτομερειες;Σουλτάνη πιάτσα καλά κρατεί... έχω κάνει αρκετές καλές φάσεις εκεί τελευταία στο στενάκι το βραδάκι.
Είχα πάει πριν κάνα μήνα που κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει μια τρύπα και μπορείς να μπεις στο κτίριο. Δεν είδα κάτι και άρα δεν μπήκα στο κτίριο. Στον δρόμο ήταν 2 - 3 παρκαρισμένα με οδηγούς μέσα και ένα (μάλλον παράνομο) str8 ζευγάρι που φασωνοταν.Δεν το ξερω αυτο. Μπορει καποιος να δωσει λεπτομερειες;
Στο ΜΑΡΤ δεν παίζει πλέον, παλιά κάτι γινόταν.Επίσης ρε μύστες, έχω περάσει 2 φορές από το Μαρτ στον Ρεντη και από τον Σκλαβενίτη στην Αθηνών και δεν είδα τίποτα να κινείται. Μόνο νταλίκες. Πως κινείσαι εκει; Έχουν κίνηση;
Ευχαριστώ!Στο ΜΑΡΤ δεν παίζει πλέον, παλιά κάτι γινόταν.
Στον Σκλαβενίτη θέλει μεγάλη προσοχή, παίζει πολύ γυφταριό εκεί από πίσω και έχουν ακουστεί διάφορα ...
Πήγαινε καλύτερα Χαϊδάρι, Σκαραμαγκά ή Βοτανικό (Πολυκάρπου)
1) Πολυκάρπου από Αγίας Άννης μέχρι το Αμαξοστάσιο παίζει κίνηση με αυτοκίνητα και υπάρχει ένα αδιέξοδο κάπου εκεί απέναντι από την Εκκλησία για πιο πριβέ κατάσταση...Ευχαριστώ!
Πάμε λίγο σε κάποιες βασικές απορίες.
1. Στην Πολυκάρπου ποιο είναι το σποτ και ποιες ώρες; Είχα πάει κάποια φορά και δεν μπόρεσα να καταλάβω.
2. Ποια η διαφορά μεταξύ πιάτσας Σκαραμαγκά και Χαϊδάρι; Ξέρω το πάρκινγκ που είναι πάνω στην Εθνική όπως μπαίνεις Αθήνα. Υπάρχει και κάτι ακόμα;
θενξ! Αν κ ακομα δν εχω καταλαβει ποια Σουλτανη ειναι. Ειδα στον χαρτη μια στα εξαρχεια κ μια καπου αλλου...μαλλον η δευτερη ειναι που γινεται φαση..Στο ΜΑΡΤ δεν παίζει πλέον, παλιά κάτι γινόταν.
Στον Σκλαβενίτη θέλει μεγάλη προσοχή, παίζει πολύ γυφταριό εκεί από πίσω και έχουν ακουστεί διάφορα ...
Πήγαινε καλύτερα Χαϊδάρι, Σκαραμαγκά ή Βοτανικό (Πολυκάρπου)
Στη Σουλτανη του Πειραιά (πίσω από Καραϊσκάκη) γινόταν φάση, δεν ξέρω πάντως αν παίζει κάτι ακόμαθενξ! Αν κ ακομα δν εχω καταλαβει ποια Σουλτανη ειναι. Ειδα στον χαρτη μια στα εξαρχεια κ μια καπου αλλου...μαλλον η δευτερη ειναι που γινεται φαση..
Ευχαριστω!Στη Σουλτανη του Πειραιά (πίσω από Καραϊσκάκη) γινόταν φάση, δεν ξέρω πάντως αν παίζει κάτι ακόμα