gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Κανεις να με ξεκολιασει σήμερα το βράδυ στο πάρκινγκ Χαϊδάρι ??
Καλά αυτοί μπορεί κ να κοιμούνταιΞέρει κανείς κανένα σημείο που να συχνάζουν καυλωμενοι φορτιγατζιδες- νταλικεριδες; Στην πιάτσα στο Χαϊδάρι (που είναι και πέρασμα), ένα διάστημα πήγαινα αρκετά συχνά, αλλά σπάνια είχα πετύχει φορτιγατζιδες, η οποίοι ήταν μέσα στο φορτηγό και δεν έβγαιναν
Παιχνίδι γίνεται στο δασάκι που είναι έξω από το πάρκινγκ, βγαίνεις από το αυτοκίνητο και πηγαίνεις για "περπάτημα" στα μονοπάτια στο δασάκι και όλο και κάτι μπορεί να τύχειΚαλησπέρα σε όλους
Ξέρω ότι θα φάω κράξιμο και τρολάρισμα αλλά μόλις σήμερα έμαθα για το parking στο Σκαραμαγκά.
Ώντας ένας άνθρωπος με πολλά κολλήματα και αναστολές δεν είχα ιδέα για αυτό το σημείο.
Το απόγευμα αποφάσισα να πάω και πιστέψτε με ήταν μεγάλο βήμα για μένα .
Απλά ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρετε τι παίζει. Και πώς…
Είχε αρκετά αμάξια και άντρες που τους έκοψα για str8 αν με ρωτάτε και δεν κάνω λάθος…
Εγώ έκατσα στο αμάξι μου. Δεν βγήκα καν έξω… αλλά δεν είδα κάτι άλλο.
Έρχονται και μου μιλάνε ; Πρέπει να βγω; Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να δείξω ότι είμαι διαθέσιμος και ψάχνομαι…
Κράξτε ελεύθερα τώρα.
Μόλις δεις πουτσα σκύψε και παρτην στο στωμαΠαιχνίδι γίνεται στο δασάκι που είναι έξω από το πάρκινγκ, βγαίνεις από το αυτοκίνητο και πηγαίνεις για "περπάτημα" στα μονοπάτια στο δασάκι και όλο και κάτι μπορεί να τύχει
Που θα ξέρουμε ότι είσαι εσύ ; Κρέμασε κάνα στρινγκ για να καταλάβουμεΛέω να πάω άλλη μια βολτα σημερα μετα τη δουλεια μετα τις 4...
Αν με δει κανείς στο αμάξι κομπλαρισμένο ελάτε να μου μιλήσετε...
![]()
Θα το φοραω... Ελα κοντα να τσεκάρεις.Που θα ξέρουμε ότι είσαι εσύ ; Κρέμασε κάνα στρινγκ για να καταλάβουμε
Ποιον ντρέπεσαι, αυτόν που θα στην δώσει ή το κοινό που θα παρακολουθεί; Αν θες να δοκιμάσεις απλά κάντο, στη χειρότερη να μην σ' αρέσειΘα ήθελα να δοκιμάσω πίπα αλλά ντρέπομαι
Δε θα υπάρχει κοινό.Αυτον που θα μου την δώσει.Δεν το έχω ξανακάνειΠοιον ντρέπεσαι, αυτόν που θα στην δώσει ή το κοινό που θα παρακολουθεί; Αν θες να δοκιμάσεις απλά κάντο, στη χειρότερη να μην σ' αρέσει
Μα ακριβώς αυτό λέω, μόνοι σας θα είστε γιατί να ντραπεις. Για τον άλλο αυτή είναι η καθημερινότητα του, δεν το βλέπει κάπωςΔε θα υπάρχει κοινό.Αυτον που θα μου την δώσει.Δεν το έχω ξανακάνει
Θα ήθελα να δοκιμάσω πίπα αλλά ντρέπομαι
Αν δεν έχει πολύ ζέστη μπορείΘα είναι κανείς το απγευμα στο Χαιδαρι από εδώ?
Είσαι εκεί ; Τι παίζει ζέστη ;Κανείς από το φόρουμ στο Χαϊδάρι ;