Νέα

Gay πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 935K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dim245

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Κανείς για Τρίτση αύριο να τον αδειάσω;

Manito96

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
20
Πόντοι
0
Κανά ωραίο παθητικό θηλυκό για καλοπέραση, Πειραιά και γύρω?

bokik1

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα θα ηθελα να μου πειτε καποιο σημειο που να εχει φορτηγατζιδες να τους βλεπω να κατουρανε ειτε γυμνουσς στα φορτηγα τους μεσα και τετοια

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.229
Πόντοι
456
Καλημερα θα ηθελα να μου πειτε καποιο σημειο που να εχει φορτηγατζιδες να τους βλεπω να κατουρανε ειτε γυμνουσς στα φορτηγα τους μεσα και τετοια
να σε γαμησουν δεν θες?μονο κατουρημα?

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
498
Πόντοι
21
IMG_20250804_003548.jpg

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει: πριν 2 δεκαετίες περίπου είχα κάνει άγριες φάσεις στην Αγία Φωτεινή στον Ιλισσό (θυμάμαι μάλιστα σε μία περίπτωση είχα πάει απόγευμα και με βρήκε βράδυ αργά σχετικά- είχα παρθεί με 2-3). Ξέρετε αν γίνεται ακόμα εκεί παιχνίδι να θυμηθώ τα νιάτα μου?:wink:

altop

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2020
Like
60
Πόντοι
0
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει: πριν 2 δεκαετίες περίπου είχα κάνει άγριες φάσεις στην Αγία Φωτεινή στον Ιλισσό (θυμάμαι μάλιστα σε μία περίπτωση είχα πάει απόγευμα και με βρήκε βράδυ αργά σχετικά- είχα παρθεί με 2-3). Ξέρετε αν γίνεται ακόμα εκεί παιχνίδι να θυμηθώ τα νιάτα μου?:wink:

Ναι γίνονται. Διαφορες ηλικιες. Πετυχα φαση πριν κατι μερες εκει το μεσημερι. Το βραδυ παλι τιποτα(βεβαια δεν φαίνεται και τιποτα τετοια ωρα εκει. Λογικα εχει μεσα στη μερα μεχρι απογευμα;

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Ναι γίνονται. Διαφορες ηλικιες. Πετυχα φαση πριν κατι μερες εκει το μεσημερι. Το βραδυ παλι τιποτα(βεβαια δεν φαίνεται και τιποτα τετοια ωρα εκει. Λογικα εχει μεσα στη μερα μεχρι απογευμα;
Σε ευχαριστώ πολύ, θα την έχω υπόψη για κανένα περασμα μεσημερι/απόγευμα

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
498
Πόντοι
21
Στην Παλλήνη 5 λεπτά περπάτημα από τον Προαστιακό σε καβαντζα εγκαταλελειμμένο κτίριο μόνο απόγευμα καθημερινή κατά τις 5 περίπου όποιοι!!! αποκλειστικά!!! ενεργητικοί!!! θέλουν το κανονίζουμε ....
Είμαι αποκλειστικά και μόνο παθητική!!! Cross
Μπορεί να είμαι κάπως ντυμένη μπορεί και σαν άντρας πάντα όμως με το απαλό άτριχο σώμα μου.

Georxxx7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Το βράδυ Τρίτση κάνεις παθητικός;;;

Grbtm

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
65
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς κανένα σημείο που να συχνάζουν καυλωμενοι φορτιγατζιδες- νταλικεριδες; Στην πιάτσα στο Χαϊδάρι (που είναι και πέρασμα), ένα διάστημα πήγαινα αρκετά συχνά, αλλά σπάνια είχα πετύχει φορτιγατζιδες, η οποίοι ήταν μέσα στο φορτηγό και δεν έβγαιναν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom