You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στείλε πμΤρίτση σήμερα?
ΕγώΚανείς για Τρίτση αύριο να τον αδειάσω;
Στείλε πμ
Είμαι νέος χρήστης και δεν επιτρέπεταιΣτείλε πμ
Πρέπει να στείλεις 5 μνμτα νομίζω οπότε απλά γράψε σε μερικά νήματα κτ άκυρο και θα σε αφήνει μεταΕίμαι νέος χρήστης και δεν επιτρέπεται
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 456
στρινγκαρα φορας?Παραδοσιακός
ΑργησαΕίναι κανεις για Χοτελακι Σκαραμαγκά ενεργητικός εδω...
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 456
να σε γαμησουν δεν θες?μονο κατουρημα?Καλημερα θα ηθελα να μου πειτε καποιο σημειο που να εχει φορτηγατζιδες να τους βλεπω να κατουρανε ειτε γυμνουσς στα φορτηγα τους μεσα και τετοια
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 498
- Πόντοι
- 21
Παίζουν φάσεις στην ρεματιά; Χαλάνδρι μένω και εγώ![]()
Για κάποιο στέκι κοντά στη ρεματιά Χαλανδρίου και γύρω να στήσω κωλαράκι
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει: πριν 2 δεκαετίες περίπου είχα κάνει άγριες φάσεις στην Αγία Φωτεινή στον Ιλισσό (θυμάμαι μάλιστα σε μία περίπτωση είχα πάει απόγευμα και με βρήκε βράδυ αργά σχετικά- είχα παρθεί με 2-3). Ξέρετε αν γίνεται ακόμα εκεί παιχνίδι να θυμηθώ τα νιάτα μου?
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει: πριν 2 δεκαετίες περίπου είχα κάνει άγριες φάσεις στην Αγία Φωτεινή στον Ιλισσό (θυμάμαι μάλιστα σε μία περίπτωση είχα πάει απόγευμα και με βρήκε βράδυ αργά σχετικά- είχα παρθεί με 2-3). Ξέρετε αν γίνεται ακόμα εκεί παιχνίδι να θυμηθώ τα νιάτα μου?![]()
Ναι γίνονται. Διαφορες ηλικιες. Πετυχα φαση πριν κατι μερες εκει το μεσημερι. Το βραδυ παλι τιποτα(βεβαια δεν φαίνεται και τιποτα τετοια ωρα εκει. Λογικα εχει μεσα στη μερα μεχρι απογευμα;
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ, θα την έχω υπόψη για κανένα περασμα μεσημερι/απόγευμαΝαι γίνονται. Διαφορες ηλικιες. Πετυχα φαση πριν κατι μερες εκει το μεσημερι. Το βραδυ παλι τιποτα(βεβαια δεν φαίνεται και τιποτα τετοια ωρα εκει. Λογικα εχει μεσα στη μερα μεχρι απογευμα;
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 498
- Πόντοι
- 21
Στην Παλλήνη 5 λεπτά περπάτημα από τον Προαστιακό σε καβαντζα εγκαταλελειμμένο κτίριο μόνο απόγευμα καθημερινή κατά τις 5 περίπου όποιοι!!! αποκλειστικά!!! ενεργητικοί!!! θέλουν το κανονίζουμε ....
Είμαι αποκλειστικά και μόνο παθητική!!! Cross
Μπορεί να είμαι κάπως ντυμένη μπορεί και σαν άντρας πάντα όμως με το απαλό άτριχο σώμα μου.
Είμαι αποκλειστικά και μόνο παθητική!!! Cross
Μπορεί να είμαι κάπως ντυμένη μπορεί και σαν άντρας πάντα όμως με το απαλό άτριχο σώμα μου.
Grbtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2022
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς κανένα σημείο που να συχνάζουν καυλωμενοι φορτιγατζιδες- νταλικεριδες; Στην πιάτσα στο Χαϊδάρι (που είναι και πέρασμα), ένα διάστημα πήγαινα αρκετά συχνά, αλλά σπάνια είχα πετύχει φορτιγατζιδες, η οποίοι ήταν μέσα στο φορτηγό και δεν έβγαιναν