Νέα

Φυλής - επιδρομή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητή συνάδελφοι,

Μόλις γύρισα από Φυλής. Να σας προετοιμάσω ότι οι photos μου δεν είναι τόσο καλές όσο του Μεταξουργείου και επισκέφτηκα λίγα μπουρδέλα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο. Επειδή όμως σας το είχα υποσχεθεί... ιδού!!! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Φυλής 134Β

To μωρό καταπληκτικό, μικρούλα, αδύνατο κορμάκι, ξανθούλα, μικρό βυζί. Ήταν το πρώτο που επισκέφτηκα. 20 ευρώ το αντίτιμο και τα έσκασα με την μία. Στο δωμάτιο πολύ ευχάριστη και κοινωνική, το μουνάκι ΟΛΟ ξούρα, αρκετά καλή πίπα (να σε κοιτάει). Μετά στα 4 και στο τέλος την έβαλα στο ανάσκελο. Όταν έχυνα η γκόμενα δεν πήρε το βλέμα της από τα μάτια μου.

Φυλής 134

Καλούτσικο κορμάκι, λίγο μεγάλος κώλος. Ταρίφα στα 20 ευρώ. Κάποιος εκεί ρώτησε επιδεικτικά "μόνο 20?" κι η τσατσά του απάντησε "αν είσαι καλό παιδί, δίνεις και 25 και 30 και ανάλογα απολαμβάνεις κάποιες υπηρεσίες!". Το τι υπηρεσίες εννοούσε... δεν διευκρίνησε.

Φυλής 59
Εδώ δεν έχω photo γιατί με το που μπήκα έβγαινε η πουτάνα και δεν πρόφτασα!!! Πάντως επρόκειτο για πολύ καλό μουνάκι, ψηλό, ξανθό, αδύνατο. Μου έσκασε ένα χαμόγελο σαν το παιδί της Crest! Ταρίφα στα 25 ευρώ (ως συνήθως σε αυτό το μπουρδέλο).

Φυλής (δεν κράτησα αριθμό)
Παρακάτω δεν συγκράτησα αριθμούς. Είναι εκεί που είναι το 65 και τα τρία απέναντι:

Eδώ είχε πλάκα. Είμαστε καμιά 10αριά άτομα και βγαίνει η τσατσά (πριν την κοπέλα) και λέει 20 ευρώ. Ανάμεσά μας είναι ένας γέρος (πάνω απο 60) ο οποίος την κάνει χωρίς να την δει, οι υπόλοιποι μείναμε. "Κρίμα που έφυγε ο παππούλης", μας λέει, "αυτοί είναι οι καλοί πελάτες!". Και μας αρχίζει μια ολόκληρη ανάλυση για το ότι οι γέροι γαμάνε και οι νέοι μαλακίζονται με τις τσόντες του Internet και τα video απο τα κινητά με άλλες πιτσιρίκες!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!

Εδώ ήταν ένα αρκετά καλό μουνάκι με ωραίο πάτο αλλά με χάλασε η φάτσα της... 20 ευρώ κι εδώ για τα κλασσικά (ελεύθερα πιασίματα, πισωκολλητό, τσιμπουκάκι και από πάνω).

Φωκαίας 25Β

Αυτή πρέπει να ήταν η Μιρέλα που λένε όλοι. 25 ευρώ, το κλασσικό petite πιπινάκι, όπως το έχουν περιγράψει εδώ όσοι έχουν πάει. Τα σκάω και μπαίνω. Μπαίνει μέσα χαμογελαστή και αρχίζει να μου τον χαϊδεύει. Βάζει καπότα με το στόμα και αρχίζει το τρομπόνι. ʼψογο παιδιά! Παρόλο που είχα γαμήσει πριν κάνα τέταρτο μου τον έκανε κάγκελο σε χρόνo dt. Την γυρνάω στα 4 και αρχίζω να την σπρώχω σιγά στην αρχή και μετά φουριόζος. Συμμετοχή, βογγητά... στο 10λεπτο έχυσα!!! ΔΕΝ κλαις τα 25 ευρώ εκεί. Το συνιστώ. Μόνο και μόνο η θέα της κωλοτρυπίδας της ανασταίνει και πεθαμένους!

ʼσχετη αυτή εδώ. Ήταν ένα μουνί που έμπαινε στην πολυκατοικία, ακριβώς απέναντι από το μπουρδέλο της Μιρέλας!!!  :grin:

Φωκαίας 25

Μια νταρντάνα, μικρή σχετικά με πολύ καλό σώμα, ξανθιά. 20 ευρώ κι εδώ. Nothing too special.

Και για το τέλος, άφησα μία που τράβηξα στην Λ. Αλεξάνδρας από την μηχανή μου. Παπάκι μπροστά μου με ένα ξεκώλι. Φαινόταν ο στρίνγκος της. Διάφανο παρακαλώ το στρινγκάκι. Παρατηρήστε λίγο και θα καταλάβετε!

Αυτά από μένα για τώρα. Καλές τσάρκες!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.121
Πόντοι
8.235
liomas εισαι απιστευτος :2funny: :2funny:.

Την επομενη φορα ομως θελω και βιντεακι και αν ....... γινεται και την ωρα που τον μπηχνεις :).Αν γινει και αυτο νομιζω οτι ο προοροσμος του site ολοκληρωθηκε  :grin: :grin: :grin:.

Και παλι συγχαρητηρια !!!!!!!

Επισκέπτης
Παιδιά τις φωτογραφίες της Φυλής 134 και 134Β τις βλέπετε? Εγώ πάντως δεν τις βλέπω. Τις ανέβασα πάλι.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
168
Πόντοι
166
'Αψογος!

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δυνατος φιλε τα σεβη μου

p.s.και η τελευταια φωτο λιγο μετα την ασφαλεια και μετα  την πανορμου ετσι? ;)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μπραβο Liomas nice job!Δωσε φωτο στο λαο!!!!!!!!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
"Eδώ είχε πλάκα. Είμαστε καμιά 10αριά άτομα και βγαίνει η τσατσά (πριν την κοπέλα) και λέει 20 ευρώ. Ανάμεσά μας είναι ένας γέρος (πάνω απο 60) ο οποίος την κάνει χωρίς να την δει, οι υπόλοιποι μείναμε. "Κρίμα που έφυγε ο παππούλης", μας λέει, "αυτοί είναι οι καλοί πελάτες!". Και μας αρχίζει μια ολόκληρη ανάλυση για το ότι οι γέροι γαμάνε και οι νέοι μαλακίζοντα ι με τις τσόντες του Internet και τα video απο τα κινητά με άλλες πιτσιρίκες!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!"

κατι μου λεει οτι ο παππους ειναι φανατικος του bourdela.com!!!!
επιτιμο μελος εδω και τωρα!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
liomas εισαι απιστευτος :2funny: :2funny:.

Την επομενη φορα ομως θελω και βιντεακι και αν ....... γινεται και την ωρα που τον μπηχνεις :).Αν γινει και αυτο νομιζω οτι ο προοροσμος του site ολοκληρωθηκε  :grin: :grin: :grin:.Και παλι συγχαρητηρια !!!!!!!

σαφεστατα! liomas o λαος σου απαιτει μινι-συνεντευξη απο τσατσα, πληρες οπτικοακουστικο υλικο πηδηματος, γκαλοπ σε πελατες μπουρδελου και στατιστικα επισκεψιμοτητας μπουρδελου ανα μερα και ωρα!!!!!!

foithths22opa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες γιατί σε μένα δεν εμφανίζονται οι φωτο;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
785
Πόντοι
96
Αν η σύνδεσή σου είναι PSTN, ένα-δύο refresh ίσως λύσουν το πρόβλημα

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μάγκες γιατί σε μένα δεν εμφανίζονται οι φωτο;
Δοκίμασε ένα δύο refresh και αν δε σου κάνει τίποτε κάνε Control + F5 (αν παίζεις με Internet Explorer) , ή / και δοκίμασε να καθαρίσεις την cache memory κλπ απλά Ίντερνετικά τερτίπια

Επισκέπτης
Αυτή στο 134Β ήταν πράγματι ωραία,την είδα το μεσημέρι.Θα τη δοκιμάσω άλλη μέρα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
144
Πόντοι
4.215
Είσαι σπουδαίος φίλε!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom