Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Σε όλες τις δουλειές γίνονται, σε αυτό τον χώρο όμως TV , ηθοποιοί , τραγούδια γίνεται χαμός. Ξέρω πολλα , δεν θέλω δημόσια να γράψω ονόματα, ουσίες που τις βάζουν να πιουν με το ζόρι κτλ.

Αυτά τα είπε και ο Χαϊκάλης ως μάρτυρας υπεράσπισης. Τον συνέφερε βέβαια αυτή η τοποθέτηση διότι θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που είχε αφήσει μια δήλωσή του. Πως είναι "άντρας παλαιάς κοπής" και δεν σταματάει στο όχι.

Το ότι το θέατρο είναι ένα τεράστιο κρεβάτι, είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι το αν πρέπει να περάσουν όλοι από αυτό το κρεβάτι.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.793
Πόντοι
216
Το ότι το θέατρο είναι ένα τεράστιο κρεβάτι, είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι το αν πρέπει να περάσουν όλοι από αυτό το κρεβάτι.

Θα γίνω αρχικαθικαράς και θα σου πω ότι είναι καθαρά ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ επιλογή το αν θα ξαπλώσεις. Δε σε υποχρέωσε κανένας να το κάνεις. Δε νομίζω ότι ο Φιλιππίδης και ο κάθε τέτοιος μαλάκας σε βρήκαν στη γωνία και σε τράβηξαν με το ζόρι. ΠΡΟΣΕΞΕ δε λέω ότι δεν το έκαναν σε κάποιες. Αλλά οι περισσότερες-οι ξέρουν ότι είναι ένα τεράστιο κρεβάτι. Ξέρεις που πας και μπλέκεις.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Θες ντρόγκια; Θες κλοπή; Δε νομίζω να το κάναμε ποτέ. Πάντα είχαμε τη φωνή της λογικής ότι είναι παράνομο και πρέπει να φύγουμε από εκεί. Αυτές γιατί κάθισαν; Ναι γίνομαι τεράστιος καργιόλης που τις κατηγορώ αλλά ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ. Το σουβλατζίδικο του Μήτσου είναι στη γωνία. Αλλά βλέπεις σε τρώει η ζέστα και ο βασικός. Δεν είναι το ίδιο να πετάς τα βυζιά σου στο Playboy και να μαλακίζονται τα πιτσιρίκια. Οι περισσότεροι δουλεύουμε σαν τους μαλάκες για ένα ρημάδι μισθό. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι "έξτρα"; Ξέρεις πόσες ευκαιρίες μου έχουν παρουσιαστεί; Αλλά βλέπεις έχω γυρίσει την πλάτη με ένα αμήχανο χαμόγελο και έχω φύγει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Θα γίνω αρχικαθικαράς και θα σου πω ότι είναι καθαρά ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ επιλογή το αν θα ξαπλώσεις. Δε σε υποχρέωσε κανένας να το κάνεις. Δε νομίζω ότι ο Φιλιππίδης και ο κάθε τέτοιος μαλάκας σε βρήκαν στη γωνία και σε τράβηξαν με το ζόρι. ΠΡΟΣΕΞΕ δε λέω ότι δεν το έκαναν σε κάποιες. Αλλά οι περισσότερες-οι ξέρουν ότι είναι ένα τεράστιο κρεβάτι. Ξέρεις που πας και μπλέκεις.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Θες ντρόγκια; Θες κλοπή; Δε νομίζω να το κάναμε ποτέ. Πάντα είχαμε τη φωνή της λογικής ότι είναι παράνομο και πρέπει να φύγουμε από εκεί. Αυτές γιατί κάθισαν; Ναι γίνομαι τεράστιος καργιόλης που τις κατηγορώ αλλά ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ. Το σουβλατζίδικο του Μήτσου είναι στη γωνία. Αλλά βλέπεις σε τρώει η ζέστα και ο βασικός. Δεν είναι το ίδιο να πετάς τα βυζιά σου στο Playboy και να μαλακίζονται τα πιτσιρίκια. Οι περισσότεροι δουλεύουμε σαν τους μαλάκες για ένα ρημάδι μισθό. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι "έξτρα"; Ξέρεις πόσες ευκαιρίες μου έχουν παρουσιαστεί; Αλλά βλέπεις έχω γυρίσει την πλάτη με ένα αμήχανο χαμόγελο και έχω φύγει.

Δεν θα αμφισβητήσω τίποτα από αυτά που γράφετε. Το θέμα που έθεσα έχει να κάνει με το αν πρέπει να είναι έτσι. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο Σταμάτης Φασουλής έχει πει εδώ και καιρό κάτι πολύ δηκτικό για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάματος "Τα τεκνά και οι γκόμενες κάποτε είχαν και ταλέντο". Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα.

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.798
Πόντοι
216

Εσύ ( κι εγώ) πολύ καλά κάναμε και αποφύγαμε τις κακοτοπιες και είπαμε όχι, αλλά κάποιοι και κάποιες δεν μπορούν να πουν για λόγους που είναι σύνθετοι. Και δε το κάνουν από κακία , αλλά από ας πούμε από αδυναμία

Τελευταία τροποποίηση:

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.798
Πόντοι
216
Αθωώθηκε είδα για τις κατηγορίες για βιασμό και καταδικάστηκε για τις απόπειρες βιασμού
Μήπως κάποιος ξέρει ποια τον κατηγόρησε για βιασμό και ποιες για απόπειρα?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.024
Πόντοι
6.256
Αυτός ο χώρος είναι τόσο βρώμικος που δεν μπορείς να πιστέψεις κανέναν ούτε τον καταγγέλοντα ούτε τον καταγγελόμενο.

Είναι κρίμα γιατί όταν πιάνουν το θέμα οι ''εκπομπές'' το ξεσκίζουν κατά το δοκούν για τηλεθέαση αλλά για πιο σκοτεινούς λόγους

και στο τέλος την πληρώνουν τα πραγματικά θύματα τέτοιων καταστάσεων...που μπορεί πραγματικά να έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.798
Πόντοι
216
Το τι θα εκανα εγω Τελλαρα ασε να το ξερω καλυτερα.

Στην ερωτηση μου στο ποστ που απαντησες, του εδωσα ξεκαθαρα την επιλογη της ειρηνικης καταγγελιας, χωρις αιμα.
Και ενω θεωρητικα συμφωνω οτι δεν πρεπει να γινουμε αγρια δυση, με τον καθενα να παιρνει την δικαιοσυνη στα χερια του, ακομα κι αν εχει δικιο, προσωπικα και ξεκαθαρα υποκειμενικα, δεν θα κατεκρινα κανεναν που υπερασπιστηκε την τιμη της οικογενειας του με βιαιο τροπο.

Αλλα δεν ηταν αυτο το νοημα της ερωτησης, μην χανεσαι. Το ερωτημα ειναι, που τελειωνει το φλερτ/πεσιμο και που αρχιζει η παρενοχληση/αποπειρα βιασμου. Χουφτωνουν την κορη σου, ειναι αγαρμπο φλερτ ή παρενοχληση; Αυτο ρωταω.
Παρενόχληση είναι το χιυφτωμα ή ακόμα και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Τελευταία τροποποίηση:

Rtsth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.798
Πόντοι
216
Στην προκειμένη μιλάμε για έναν αδιαμφισβήτητα ταλαντούχο, αλλά πιθηκομούρη εντελώς ξιπασμένο, υπερφίαλο με φούλ έπαρση, ηθοποιό, που όπου βρισκόταν δήλωνε ευκαίρως ακαίρως ότι είναι ο καλύτερος κωμικός ηθοποιός της γενιάς του. Στις σχολές δε που δίδασκε έβγαζε όλο του το κόμπλεξ πάνω στους εκκολαπτόμενους ζεν πρεμιέ, λέγοντάς τους ότι δεν θα γίνουν ποτέ Φιλλιπήδηδες. Απαιτούσε από όλους να τον σέβονται, χωρίς ουσιαστικά να σέβεται κανέναν. Η δε δήλωσή του: Είμαι άπιστος. Όχι βιαστής, είναι εντελώς γελοία και επιεικώς άσχετη με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Δεν σύρθηκε σε δίκη επειδή ξενοπήδαγε. Σύρθηκε σε δίκη, επειδή μέθυσε από την εξουσία που είχε και δεν δεχόταν το όχι σαν απάντηση.
Αν είναι έτσι, είναι ψυχοπαθής

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Όλοι θέλουν να γίνουν σταρ αλλά το ταλέντο είναι κάτι υποκειμενικό. Υπάρχει τεράστια προσφορά και πολύ μικρή ζήτηση.
Κι εγώ μπορώ να ανέβω στη σκηνή και ο καθένας.
Δεν είναι μπάσκετ που αν παίξεις με τον Ανετόκουμπο θα σε ξεφτιλίσει.
Είναι κάτι υποκειμενικό και είναι κάτι που ο μέσος άνθρωπος δεν έχει τα εφόδια για να κρίνει σωστά.
Πόσοι ηθοποιοί παγκόσμιας κλάσης είναι για τον μπέοντα και παίζουν τον ίδιο ρόλο σε όλη τους την καριέρα αλλά ο κόσμος τους αγαπά;
Πολλοί.
Αν δεν έχεις κονέ ετοιμάσου για :pipa1:
Πώς αλλιώς θα ξεχωρίσεις;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
ναρκισσισμος και ισως σοσιοπαθεια
αν ηταν ψυχοπαθης θα καταφερνε να γαμησει κι αυτες που του ξεφυγαν :coffee::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Όλοι θέλουν να γίνουν σταρ αλλά το ταλέντο είναι κάτι υποκειμενικό.
Κι εγώ μπορώ να ανέβω στη σκηνή και ο καθένας.
Δεν είναι μπάσκετ που αν παίξεις με τον Ανετόκουμπο θα σε ξεφτιλίσει.
Είναι κάτι υποκειμενικό και είναι κάτι που ο μέσος άνθρωπος δεν έχει τα εφόδια για να κρίνει σωστά.
Πόσοι ηθοποιοί παγκόσμιας κλάσης είναι για τον μπέοντα και παίζουν 1 ρόλο σε όλη τους την καριέρα αλλά ο κόσμος τους αγαπά;
Πολλοί.
Αν δεν έχεις κονέ ετοιμάσου για :pipa1:
Πώς αλλιώς θα ξεχωρίσεις;

Δείτε,

Όπως θεωρείται κατακριτέο να προχωρά κάποια γυναίκα με το μουνί της και κάθε πούστης με τον κώλο του, έτσι πρέπει να θεωρείται κατακριτέο να κρίνει κάποιος εργοδότης τις ικανότητες του εργαζομένου, όχι βάση των ικανοτήτων του πάνω στο αντικείμενο της θέσης που πρέπει να καλύψει, αλλά με βάση τις ικανότητές του στα τσιμπούκια.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.434
Πόντοι
456
Νομίζω ότι η απόφαση είναι αποτέλεσμα ''ισορροπίας'' και όχι εκτίμησης των πραγματικών γεγονότων: και καταδικάστηκε (άρα θεωρούνται ''ειλικρινείς'' οι άμοιρες παρ' ολίγον βιασθείσες- γλιτώνουν και τις μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση συν αγωγές), και δεν πάει φυλακή.
Ορθότατο.
Το ότι το Δικαστήριο εξάντλησε τα άκρα όρια της ευχέρειάς του και επέβαλε ποινή φυλάκισης και όχι κάθειρξης για απόπειρα κακουργήματος, δείχνει και την ασοβαροτητα των περιστατικών που αποδείχθηκαν.
Εκτός του ότι προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες.
Αν δεν κανω λαθος ολα αυτα μεχρι πριν μερικά χρονια ηταν σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια, με το metoo ομως πέρασαν στον βιασμό. Σημερα μπορεί να κατηγορηθείς πιο εύκολα για βιασμό απο τι πριν μερικά χρόνια.
Απαντώντας και σε σένα και στους απο πάνω σχολιαστές, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη κάθε φορά το βασικό στοιχείο που ειναι ο δόλος. Για να δούμε τι έκανε ο καθε δράστης πρέπει να δούμε τι ΗΘΕΛΕ να κάνει. Αν ήθελε να παρενοχλήσει έχουμε παρενόχληση, αν ήθελε να βιάσει και δεν το κατάφερε, έχουμε απόπειρα βιασμού.
Με καλή πρόθεση απαντάω, για χάρη της συζήτησης, μη παρεξηγηθω!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Δείτε,

Όπως θεωρείται κατακριτέο να προχωρά κάποια γυναίκα με το μουνί της και κάθε πούστης με τον κώλο του, έτσι πρέπει να θεωρείται κατακριτέο να κρίνει κάποιος εργοδότης τις ικανότητες του εργαζομένου, όχι βάση των ικανοτήτων του πάνω στο αντικείμενο της θέσης που πρέπει να καλύψει, αλλά με βάση τις ικανότητές του στα τσιμπούκια.
Αυτό δεν αναιρεί κύριε ότι σήμερα ΠΟΛΛΕΣ κάνουν ψευδείς καταγγελίες ή μετανιώνουν την επόμενη μέρα και κάνουν ιστορίες ή όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν βάζουν μπροστά το άρρωστο me too του φεμινισμού.

Γνωρίζω προσωπικά τέτοια «κυρία» που φλέρταρε με το αφεντικό της, το αφεντικό έκανε το ίδιο και όταν δεν πήρε προαγωγή τον κατήγγειλε.

Ο άνθρωπος προφανώς απαλλάχτηκε μιας και είχε αρκετούς μάρτυρες να στηρίξουν το αντίθετο. Η ίδια έβαλε το μανδύα του θύματος και το κουβάλησε στην επόμενη εργασιακή της θέση.

Αυτά σε μεγάλη πολυεθνική στην Ελλάδα. Η κυρία, 24 Μαΐων, καλύτερα να έδινε κωλο, μιας και ήταν μέσα στην ακμή

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Δείτε,

Κατακριτέο σίγουρα.
Αλλά επειδή κάτι είναι ανήθικο δε σημαίνει ότι είναι και παράνομο.
Εδώ ο κόσμος χάνετε οι αλλαξοκωλιές των ηθοποιών μας μάραναν.
Που το θυμήθηκαν μετά από 20 χρόνια όταν έγινε τρεντ στο ίντερνετ.
Ξέρασμα τελείως.
Και κρίνουμε όλοι στο μπουρδέλα τελεία κομ που είμαστε κολοσσοί ηθικής και αξιοπρέπειας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Αυτό δεν αναιρεί κύριε ότι σήμερα ΠΟΛΛΕΣ κάνουν ψευδείς καταγγελίες ή μετανιώνουν την επόμενη μέρα και κάνουν ιστορίες ή όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν βάζουν μπροστά το άρρωστο me too του φεμινισμού.

Γνωρίζω προσωπικά τέτοια «κυρία» που φλέρταρε με το αφεντικό της, το αφεντικό έκανε το ίδιο και όταν δεν πήρε προαγωγή τον κατήγγειλε.

Ο άνθρωπος προφανώς απαλλάχτηκε μιας και είχε αρκετούς μάρτυρες να στηρίξουν το αντίθετο. Η ίδια έβαλε το μανδύα του θύματος και το κουβάλησε στην επόμενη εργασιακή της θέση.

Αυτά σε μεγάλη πολυεθνική στην Ελλάδα. Η κυρία, 24 Μαΐων, καλύτερα να έδινε κωλο, μιας και ήταν μέσα στην ακμή

Δεν βλέπω κάπου αντίθεση.

Τουναντίον επικυρώνετε τα γραφόμενα μου, περί γυναικών που πορεύονται βάζοντας μπροστά το μουνί τους, πράγμα που ήδη χαρακτήρισα κατακριτέο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Κατακριτέο σίγουρα.
Αλλά επειδή κάτι είναι ανήθικο δε σημαίνει ότι είναι και παράνομο.
Εδώ ο κόσμος χάνετε οι αλλαξοκωλιές των ηθοποιών μας μάραναν.
Που το θυμήθηκαν μετά από 20 χρόνια όταν έγινε τρεντ στο ίντερνετ.
Ξέρασμα τελείως.
Και κρίνουμε όλοι στο μπουρδέλα τελεία κομ που είμαστε κολοσσοί ηθικής και αξιοπρέπειας.

Ναι. Το δόγμα του Βουλγαράκη. Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.362
Πόντοι
9.931
Αθωώθηκε είδα για τις κατηγορίες για βιασμό και καταδικάστηκε για τις απόπειρες βιασμού
Μήπως κάποιος ξέρει ποια τον κατηγόρησε για βιασμό και ποιες για απόπειρα?

... ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος γυναίκας ηθοποιού το 2010 μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη». Ακόμη ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και για την άλλη κατηγορία για την οποία δικάστηκε επίσης της απόπειρας βιασμού σε βάρος γυναίκας συναδέλφου του μέσα στο όχημά του το 2014 σε δρόμο του Παλαιού Ψυχικού...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
τιποτα το ανηθικο ή αναξιοπρεπες δεν συμβαινει εδω μεσα, περαν ελαχιστων εξαιρεσεων...
ενηλικες ειμαστε, συγκαταθεση υπαρχει :coffee:μονο τον καθωσπρεπισμο μας αφηνουμε απ'εξω οταν εισερχομαστε στο σαη.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.920
Πόντοι
216
Όπως είπε κ ο Μπαλάσκας που κλήθηκε να σχολιάσει τα μπατσογαμησια της Κύπρου, όλοι έχουμε ακούσει για τουλάχιστον ένα μπλοουτζαμπ..

Θέλω να πω ότι οποίος θέλει να μπλέξει μπλέκει..

Για μένα απόπειρα βιασμού ήταν η φάση με τον επενδυτή στην Ακαδημίας πρόσφατα..
Που υπήρχε επαφή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom