Νέα

Freeballing (Χωρίς εσώρουχα)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι σε κάποιους απο εμάς αρέσει να μην φοράμε τίποτα μέσα απο τη βερμούδα για να δροσίζεται καλύτερα η περιοχή μας.

Πόσοι απο εσας το κάνουν και τους αρέσει?

Προσωπικά μαρέσει πάρα πολύ και το κάνω σχεδόν συνέχεια!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
Εμενα τυπε τα αρχιδια μου επειδη ειναι μεγαλα σαν καμπανες, εχουν κρεμασει και οταν περπαταω μου χτυπανε στα γονατα :confused: Ασε που εχω και πιτυριδα :confused:
Δεν μπορω χωρις σωβρακο πλεον, ειχα ανοιξει και νημα αλλα δεν με πηραν στα σοβαρα τα υπολοιπα μελη :coffee:

Παντως αν πας ΤΩΡΑ στο βαζελονημα, εκει ολοι χωρις βρακι κυκλοφορουν, για να δροσιζεται η κωλοτρυπιδα τους και να απορροφαται καλυτερα η πρωκτοσυναλαρ που βαζουν εδω και λιγες μερες :assshake:

Τελευταία τροποποίηση:

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.051
Πόντοι
206
Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι σε κάποιους απο εμάς αρέσει να μην φοράμε τίποτα μέσα απο τη βερμούδα για να δροσίζεται καλύτερα η περιοχή μας.

Ναι ρε κι εγώ γουστάρω να τα χω free ειδικά καλοκαίρι να παίρνουν αέρα να δροσίζονται.Μινο οι γκόμενες θα φοράνε μινακια και θα δροσίζουν μιυνι και σουφρα;Εμάς μες το βρακί και το παντελόνι βράζουν τώρα το καλοκαίρι

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.051
Πόντοι
206
Άσε που γουστάρω να τα νιώθω να αναφέρονται ανάμεσα στα σκέλια μου και τα πασπατευεις και πιο εύκολα οποτε γουστάρεις (ωραία αντρικια συνήθεια..)

morfeass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Τύπε το σώβρακο έχει λόγο ύπαρξης.
Δεν είπαν απλά ας βάλουμε ένα έξτρα ρούχο χωρίς λόγο.
Προφανώς το κάνει σε κάποιες φάσεις /ώρες της ημέρας. Εγώ τα καλοκαίρια δεν φοράω σώβρακο στον ύπνο, μόνο τη βερμούδα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Btm79

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Μια φορα ξεxασα να βαλω εσωρουχο και το καταλαβα οταν με κοιτουσε ολος ο γυναικειο πληθυσμoς.
Will Smith Glasses GIF by netflixlat

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.051
Πόντοι
206
Τις ζεστές με΄ρες του καλοκαιριού και με συνθήκες καύσωνα, δεν φορώ τίποτα (ούτε σλιπάκι, ούτε βερμούδα)! Ελεύθερα και...επαναστατικά!:globeos-haha:
Να φανταστούμε ότι μένεις μόνος;

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.880
Πόντοι
23.656
Άσε που γουστάρω να τα νιώθω να αναφέρονται ανάμεσα στα σκέλια μου και τα πασπατευεις και πιο εύκολα οποτε γουστάρεις (ωραία αντρικια συνήθεια..)
...να θυμηθω να μν σε χαιρετησω με χειραψια αδελφε :confused::confused::confused:

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.051
Πόντοι
206
Είναι μέχρι να σου πιάσει το φερμουάρ τ αρχιδια
Ξέρω δεν είμαι κανας πιτσιρικάς αδερφέ,κι υπάρχουν και τ κουμπιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...να θυμηθω να μν σε χαιρετησω με χειραψια αδελφε :confused::confused::confused:
Πάνω απ' το παντελόνι η τη βερμούδα ρε τα χερουκλωνω όπως πολλοί στο δρόμο...

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.730
Πόντοι
456
Υπάρχει βερμούδα με κουμπιά;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.157
Πόντοι
9.195
Να φανταστούμε ότι μένεις μόνος;
Δεν το κάνω πάντα! Συνήθως, στον ύπνο μου όταν έχει πολύ ζέστη, προτιμώ για λόγους άνεσης και ελευθερίας, να μη φορώ τίποτα από κάτω...Δε μένω μόνος, παντρεμένος είμαι...

• Like
Αντιδράσεις: bulge

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.051
Πόντοι
206
Δεν το κάνω πάντα! Συνήθως, στον ύπνο μου όταν έχει πολύ ζέστη, προτιμώ για λόγους άνεσης και ελευθερίας, να μη φορώ τίποτα από κάτω...Δε μένω μόνος, παντρεμένος είμαι...
η γυναίκα θέλει κι αυτή την ίδια άνεση στον ύπνο;.....

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.051
Πόντοι
206
Γιατί εκεί αντί για δροσιά θ ανεβαίνει η θερμοκρασία....

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
89
Like
16.700
Πόντοι
26.250

Λοιπόν braki αγορινα επειδή όλο μαλακιες ρωτάς , άκου να μάθαιναν εις !!!
Αλά ανοίγεις νήματα με πουτσες κομμένες , και αν φοράμε σοβράνο καθώς ζεσταινόμαστε η όταν χεζουμε καλο είναι να τα ανοίγεις ημέρα Κυριακή , λίγο πριν το τέλος της θείας κοινωνίας .
Όταν χτυπήσουν οι καμπάνες το έχουμε σύνθημα εμείς μπαίνουμε μπου ενημερωνόμαστε .

Τώρα αν θες για όλους αρχειοθέτησης , επειδή σε βλέπω νέο και περίεργο , και εμείς εδώ αγαπάμε τα νέα μέλοι μας ,
Μπορείς να βοήθεια ένα νέο θέμα με τον εξής τίτλο :
Ο brakis ερωτάει γιατί δεν το σφυράει !!!!!!

Ενοείτο πλακα κάνουμε και χαβαλέ , καλώς όρισες μόνο πρόσεξε λίγο τις ημέρες χαχαχαχαχ

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.730
Πόντοι
456
Από σήμερα που κλείσανε τα σχολεία, κάθε μέρα θα είναι Κυριακή

OP
OP
Δ
Εγγρ.
2 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπόν braki αγορινα επειδή όλο μαλακιες ρωτάς , άκου να μάθαιναν εις !!!
Αλά ανοίγεις νήματα με πουτσες κομμένες , και αν φοράμε σοβράνο καθώς ζεσταινόμαστε η όταν χεζουμε καλο είναι να τα ανοίγεις ημέρα Κυριακή , λίγο πριν το τέλος της θείας κοινωνίας .
Όταν χτυπήσουν οι καμπάνες το έχουμε σύνθημα εμείς μπαίνουμε μπου ενημερωνόμαστε .

Τώρα αν θες για όλους αρχειοθέτησης , επειδή σε βλέπω νέο και περίεργο , και εμείς εδώ αγαπάμε τα νέα μέλοι μας ,
Μπορείς να βοήθεια ένα νέο θέμα με τον εξής τίτλο :
Ο brakis ερωτάει γιατί δεν το σφυράει !!!!!!

Ενοείτο πλακα κάνουμε και χαβαλέ , καλώς όρισες μόνο πρόσεξε λίγο τις ημέρες χαχαχαχαχ
Αυτο με τις ημερες;
Τί αγραφος κανονας ειναι αυτος;
Προσπαθω να μπω στο κλιμα...
Χελπ μι μπράδερς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom