θες να μπεις σε λεπτομεριες?
ο λαος αγωνια!!!
Καταρχην με θυμοταν απο Μαρνης οταν ηταν, την ρωτησα πως και ξανα γυρησε σε μαασαζ και μου ειπε οτι τις ελειψε και οτι απο εδω και περα θα κανει και μασαζ (απο οτι καταλαβα πρεπει να παιζει οικονομικη στενοτητα). απο μασαζ δεν ελεγε και πολλα αλλα απο προγραμμα ειχε πολυ καλη συμμετοχη, η

δεν θα ελεγα οτι ηταν και τρομερο. περισσοτερο ξεπετα θα το ελεγα. σε καποια φαση πηγα να της βαλω δαχτυλο απο πισω και μου εκανε νουμερα. αλλα δεν αντεξα τις το καρφωσα με την μια ολο εκανε οτι πονεσε, αλλα μας δουλευει κανονικα ειτε επεφτα σε πισινα ειτε στον πατο της το ιδιο και το αυτο ηταν , ανοιγμενα και τα δυο. απλα γουσταρα που 2 φορες μου ειπε οχι απο πισω αλλα το εκανα γιατι γουσταρα. στα @@ την εγραψα.
και κατι ακομα επειδη την ρωτησα το πασχα ηταν εδω μου ειπε αλλα δεν δουλευε, πρην το πασχα ειχε παει στην χωρα της. οποτε μπορει και να εχουν δικιο τα παιδια που ελεγαν οτι την ειδαν μπορει να ετυχε να ειναι εκει οταν περασανε. εγω παλι δεν την ειχα πετυχει.
αυτα τα λιγα παντω πραγματικα δεν θελω να ξαναπερασω με την συγκεκρημενη ξανα απλα απομοιθοποιηθηκε για μενα. τωρα μπαινουν στο στοχος αλλες που εχουν προτεραιοτητα.
παντως και η μικρη η Θοδωρα αν και δεν την πειρα απο εμφανιση λεει πολλα και πρεπει να ειναι πολυ πουτ..ακι μεσα!!!! ειχε και καποιες αλλες στο συνολο 7, 2-3 να αξιζαν να κανεις κατι οι αλλες χλωμο το κοβω να εδεινα τα λεφτα μου για αυτα.