freedom1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτο ηταν παει το αποθυμενο , μετα το σημερινο θα με θυματε για καιρο. Και αν με ξανα δει η Θοδωρα στο εν λογω μπ......ο εμενα να μου γραψεις. Παμε για αλλα....!!!!
θες να μπεις σε λεπτομεριες?Αυτο ηταν παει το αποθυμενο , μετα το σημερινο θα με θυματε για καιρο. Και αν με ξανα δει η Θοδωρα στο εν λογω μπ......ο εμενα να μου γραψεις. Παμε για αλλα....!!!!
υπηρχε μεγαλη κομπλα. Οταν πηγα να φιλησω στο στομα την Νανσυ την ωρα που μου επαιρνε
η Ντορα μου εκανε νοημα σαν να μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να με φιλησει επειδη ηταν η Ντορα μαζι.Στο τελος οταν ηρθε η Ντορα να συμμαζεψει το δωματιο μου ειπε οτι αυτη κανει περισσοτερα αλλα δεν μπορουσε επειδη ηταν η Νανσυ μπροστα.(Ε τοτε τι χωθηκες για τριο ρε γαμωτο.)Αυτα ακομα κλαιω τα 140 γιουρα που μου πηγε το διπλο.θες να μπεις σε λεπτομεριες?
ο λαος αγωνια!!!
δεν θα ελεγα οτι ηταν και τρομερο. περισσοτερο ξεπετα θα το ελεγα. σε καποια φαση πηγα να της βαλω δαχτυλο απο πισω και μου εκανε νουμερα. αλλα δεν αντεξα τις το καρφωσα με την μια ολο εκανε οτι πονεσε, αλλα μας δουλευει κανονικα ειτε επεφτα σε πισινα ειτε στον πατο της το ιδιο και το αυτο ηταν , ανοιγμενα και τα δυο. απλα γουσταρα που 2 φορες μου ειπε οχι απο πισω αλλα το εκανα γιατι γουσταρα. στα @@ την εγραψα. κανα μιλφ αξιόλογο εργαζεται στο εν λόγο κατάστημα?

και αυτή με τισ ορέξεισ τησ φίλε STRATEGO!!
βοηθησε σε με σε παρακαλώ ....το τρίο το κατεει???

εσυ δε μας εγραψες τιποτα ...τίποτα ;) πες μου εντυπώσεις![]()

....εκ του γραφειου τυπου του καταστηματος..αφίχθη στο κατάστημα η Έμυ για τους λάτρεις των μεγάλων κώλων![]()