Θέλεις να μου πεις ότι, η Πάολα, η Κατερίνα, η Σαμάνθα, η Κωσταντίνα, η M.NATALΥ.RU, η Simone και οι άλλες για να μη τις απαριθμώ όλες, είναι, κοσμοκόριτσα?????Ναι,αλλα τωρα φεραν και τις φιλες τους!

Θέλεις να μου πεις ότι, η Πάολα, η Κατερίνα, η Σαμάνθα, η Κωσταντίνα, η M.NATALΥ.RU, η Simone και οι άλλες για να μη τις απαριθμώ όλες, είναι, κοσμοκόριτσα?????Ναι,αλλα τωρα φεραν και τις φιλες τους!

Προλαβαίνεις, έχει πτήσεις μέχρι τις 22.30.

Τι το λες και δε το κάνεις?εγώ να ρωτήσω κάτι?
Ναι,αλλα τωρα φεραν και τις φιλες τους!
ρε μπον ρε μπον θα σε μαλωσωωωωωωω....μη μας λες κοσμοκοριτσα!!!!Θέλεις να μου πεις ότι, η Πάολα, η Κατερίνα, η Σαμάνθα, η Κωσταντίνα, η M.NATALΥ.RU, η Simone και οι άλλες για να μη τις απαριθμώ όλες, είναι, κοσμοκόριτσα?????![]()
![]()
![]()
Αν θες στα λεω και απο κοντα...ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρεξε να ξεφυγετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τι το λες και δε το κάνεις?
Έχεις κάτι στο μυαλό σου ???από οτι είδα οι κοπέλες στοιχίζουν 250-300 ευρώ την ώρα.και υπάρχουν μερικοί που παίρνουν 2-3 κοπέλες την εβδομάδα και πολλές φορές παραπάνω από 2 ώρες.τόσα λεφτά σας περισσεύουν όλους εδώ μέσα?
αχ ναι ευχαριστώ! ;)Τσιχλιτσα κανεις..?
από οτι είδα οι κοπέλες στοιχίζουν 250-300 ευρώ την ώρα.και υπάρχουν μερικοί που παίρνουν 2-3 κοπέλες την εβδομάδα και πολλές φορές παραπάνω από 2 ώρες.τόσα λεφτά σας περισσεύουν όλους εδώ μέσα?
ε....καλά...κάποιοι μπορεί...μην το δένεις όμως για όλους......από οτι είδα οι κοπέλες στοιχίζουν 250-300 ευρώ την ώρα.και υπάρχουν μερικοί που παίρνουν 2-3 κοπέλες την εβδομάδα και πολλές φορές παραπάνω από 2 ώρες.τόσα λεφτά σας περισσεύουν όλους εδώ μέσα?
Καλή ερώτηση κι εύλογη απορία.από οτι είδα οι κοπέλες στοιχίζουν 250-300 ευρώ την ώρα.και υπάρχουν μερικοί που παίρνουν 2-3 κοπέλες την εβδομάδα και πολλές φορές παραπάνω από 2 ώρες.τόσα λεφτά σας περισσεύουν όλους εδώ μέσα?

Έχεις κάτι στο μυαλό σου ???
από οτι είδα οι κοπέλες στοιχίζουν 250-300 ευρώ την ώρα.και υπάρχουν μερικοί που παίρνουν 2-3 κοπέλες την εβδομάδα και πολλές φορές παραπάνω από 2 ώρες.τόσα λεφτά σας περισσεύουν όλους εδώ μέσα?