Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν ρίχνω ευθύνες ούτως ή άλλως σε κανέναΚαλημέρα άγαπητέ , γιά να σας φύγη ή άπορεία τού τί
έγραψα στό π.μ άς μας πή ό taktak19 ........τί τού έγραψα ..
Μήν μού προσαύτετε έυθύνες έκεί πού δέν ύπαρχουν ;) :-*
Διακρινω καποια νευρα ???τι παρακαλατε ρε μαλακες ???????????
δεν πανε να γαμηθουν πριβε οπου θελουν..
λες κ ειναι στεκι τους εχει καταντησει το θρεντ για μερικα μελη..
50 μασατζιδικα, 200 μπουρδελα, αλλα τοσα στουντιο κ καμμια 400 call-girl k city tours υπαρχουν..
Το ειπαμε !!!ευχαριστω ολους οσους ετρεξαν να με βοηθησουν σε αυτο που ευγεννεστατα ζητησα...
καλα ρε παιδια κανεις?.... και στο αμνεζια εγραψα μιαν ερωτηση... και βουβαθηκατε.... τι να πω...

εε τοτε να κανετε την κουβεντα σας στο chat μοναχοφαηδες... και οχι εδω στο φορουμ που υπαρχει για να ενημερωνομαστε ολοι...
ακου πριβε !!! ας γελασω... εχει και ρεζερβε στις πουτανες τωρα... ρε ξυλο που το θελουν μερικοι...
Και ομως αγαπητε μου !!!Αντιφασκω.... δεν νομιζω...
αγαπητε φιλε αμτζικ,
δεν κολωνω να διαφωνησω με κανεναν. εχω τις θεσεις μου οπως και ολοι. αλλα νομιζω οτι εχω προσφερει με τον κοπο μου σε αλλα θρεντς οπου ειμαι και γνωστης... μπορει να ειμαι και οξυς μερικες φορες οταν ενας νεος συναγωνιστης ζηταει με το ετσι θελω και χωρις ευγενεια και χωρις να εχει προσφερει με τον δικο του κοπο πληροφοριες που δεν τις αξιζει... αυτο δεν ισχυει βεβαια για σενα που ενημερωνεις συνεχως για τα μασαζ αλλα ουτε για μενα στα σιτυ τουρς... Στο συγκεκριμενο μαγαζι απλα προλαβες να εχεις παει πριν του βαλουν πορτα... αυτη ειναι η διαφορα μας και μονον, τωρα αν θεωρεις οτι το μαγαζι δεν χρειαζεται νεους πελατες... να το δεχτω.
οσο το οτι μου εδωσες ενα τηλεφωνο δημοσια δεν σημαινει τιποτα για μενα... χωρις την συσταση δεν αξιζει μια... ασε που μπορει να ειναι και της παλιας σου γκομενας που την εχεις αχτι... ετσι και περισυ μας ειχες ποσταρει ενα σουπερ πιπινι που κατεβασες απο καποιο σαιτ, και μας ελεγες οτι γαμιεται στο μαν ρευ... Τελικα πηγαμε στο μαν ρευ... και ειχες δικιο ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση... σαν κωλομπαρο και σε χαιρετιζω που εισουν ενας απο τους πρωτεργατες που στηριξαν αυτη την πρωτοβουλια... απο τοτε σε διαβαζω και σε παρακολουθω και μαθαινω απο σενα, και σε ευχαριστω. Αν μου ζηταγες κατι και μπορουσα να σε βοηθησω με την γνωση μου δεν θα δισταζα. Επισης ξερω οτι σου αρεσει να δουλευεις πολυ κοσμο... αλλα πληζ... οχι εμενα, δεν το αξιζω... τωρα αν θελεις μιλαμε με πμ για να μην κουραζουμε το θρεντ. Το ιδιο ισχυει για σενα φιλε Λεων13...
τα σεβη μου μαγκες.... κι αμα δεν θελετε δεν σας το χαλαμε το μαγαζι...
Ακριβως !!!εεε ειδες ετσι!!!... απο το χερακι θελει, οχι ενα σκετο νουμερο... ξεροσφυρι, χωρις σαλιο, λιγο foreplay ρε παιδι μ'

θελω να πω οτι το τηλ που σου εδωσε αυτο ειναι που ισχυει.....αλλα αν το ονοματακι σου δεν ειναι αποθηκευμενο στο τηλ καταλογο αυτου του αριθμου η γιαννα θα σου πει οτι εχουν κλεισει οτι ειναι αρχιτεκτονικο γραφειο κλπ,γι αυτο κανονισε να πας με καποιον που γνωριζει(οπως εκανα εγω)παντος η φαση ειναι καμια σχεση με αλλα μαγαζια του χωρου....Αντιφασκω.... δεν νομιζω...
αγαπητε φιλε αμτζικ,
δεν κολωνω να διαφωνησω με κανεναν. εχω τις θεσεις μου οπως και ολοι. αλλα νομιζω οτι εχω προσφερει με τον κοπο μου σε αλλα θρεντς οπου ειμαι και γνωστης... μπορει να ειμαι και οξυς μερικες φορες οταν ενας νεος συναγωνιστης ζηταει με το ετσι θελω και χωρις ευγενεια και χωρις να εχει προσφερει με τον δικο του κοπο πληροφοριες που δεν τις αξιζει... αυτο δεν ισχυει βεβαια για σενα που ενημερωνεις συνεχως για τα μασαζ αλλα ουτε για μενα στα σιτυ τουρς... Στο συγκεκριμενο μαγαζι απλα προλαβες να εχεις παει πριν του βαλουν πορτα... αυτη ειναι η διαφορα μας και μονον, τωρα αν θεωρεις οτι το μαγαζι δεν χρειαζεται νεους πελατες... να το δεχτω.
οσο το οτι μου εδωσες ενα τηλεφωνο δημοσια δεν σημαινει τιποτα για μενα... χωρις την συσταση δεν αξιζει μια... ασε που μπορει να ειναι και της παλιας σου γκομενας που την εχεις αχτι... ετσι και περισυ μας ειχες ποσταρει ενα σουπερ πιπινι που κατεβασες απο καποιο σαιτ, και μας ελεγες οτι γαμιεται στο μαν ρευ... Τελικα πηγαμε στο μαν ρευ... και ειχες δικιο ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση... σαν κωλομπαρο και σε χαιρετιζω που εισουν ενας απο τους πρωτεργατες που στηριξαν αυτη την πρωτοβουλια... απο τοτε σε διαβαζω και σε παρακολουθω και μαθαινω απο σενα, και σε ευχαριστω. Αν μου ζηταγες κατι και μπορουσα να σε βοηθησω με την γνωση μου δεν θα δισταζα. Επισης ξερω οτι σου αρεσει να δουλευεις πολυ κοσμο... αλλα πληζ... οχι εμενα, δεν το αξιζω... τωρα αν θελεις μιλαμε με πμ για να μην κουραζουμε το θρεντ. Το ιδιο ισχυει για σενα φιλε Λεων13...
τα σεβη μου μαγκες.... κι αμα δεν θελετε δεν σας το χαλαμε το μαγαζι...