Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε ποιητή δεν εχεις πάει???? :o :o :o :oΤελικά ρε σεις, υπάρχει ή όχι κουδούνι, που να το γράφει καθαρά :
" Αμα θέτε να χωθείτε
το κουμπί αυτό πατήστε "
Α ?

Δεν υπάρχει και στο youtube κανένα βιντεάκι που να λέει <είναι λίγα τα λεφτά στέλλα>Ανακριβης η πληροφορια του εξωθεσμικου....
Μάλλον δεν εχει πεσει σε ωρες αιχμης![]()
![]()
![]()

Μια φορά κίνησα να πάω παίρνω το αυτοκίνητο και κάνω έξι μήνες για να βρώ να παρκάρω στην κωλοπεριοχήγιατι ρωτας? Αφου δε θες να ερθεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αν ενθυμείσαι σου είπα κάτι, αλλά......... ;)Αλεξίπτωτο φοράω
και Φορμίωνος τραβάω
ρίχνω πήδο απ τ΄αροπλάνο
και παρκάρω απο πάνω
Κατεβαίνω τα σκαλιά
ανεμίζουν τα μαλιά
πάω πρώτα με τη Ρούλα
και μετά με τη μαυρούλα
Μετά παίρνω τηλ εκείνο τον τύπο απο τη κοκα κόλα ζίρο κι έρχεται και με παίρνει !![]()
Αλεξίπτωτο φοράω
και Φορμίωνος τραβάω
ρίχνω πήδο απ τ΄αροπλάνο
και παρκάρω απο πάνω
Κατεβαίνω τα σκαλιά
ανεμίζουν τα μαλιά
πάω πρώτα με τη Ρούλα
και μετά με τη μαυρούλα
Μετά παίρνω τηλ εκείνο τον τύπο απο τη κοκα κόλα ζίρο κι έρχεται και με παίρνει !![]()
Πότε θα αναλάβω να σε εκδώσω ποιητή εκ του προχείρου

Μια φορά κίνησα να πάω παίρνω το αυτοκίνητο και κάνω έξι μήνες για να βρώ να παρκάρω στην κωλοπεριοχή
Αλλά την επόμενη φορά βρήκα πως θα φτάσω άνετος και ωραίος

εγω ?chat ...τό κάνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
jerrrrrrry έσύ φταίς γιά όλα !!!!!!!
που βοηθαω τοσουs και τοσουs( καποιοι βεβαια το αξιζουν. αλλα κοντα στον βασιλικο ποτιζoνται και τα ψευτομαγκακια και οι κουτοπονηροι), και δινω τοσεs πληροφοριεs kai δεν ειμαι μονοφαγαs, παρτακιαs και λαθροαναγνωστηs ? χρειαζεται και λιγο παντωs το chat. oxi ολο τα ιδια και τα ιδια. φιλια amjik.εγω ?![]()
που βοηθαω τοσουs και τοσουs( καποιοι βεβαια το αξιζουν. αλλα κοντα στον βασιλικο ποτιζoνται και τα ψευτομαγκακια και οι κουτοπονηροι), και δινω τοσεs πληροφοριεs kai δεν ειμαι μονοφαγαs, παρτακιαs και λαθροαναγνωστηs ? χρειαζεται και λιγο παντωs το chat. oxi ολο τα ιδια και τα ιδια. φιλια amjik.

σταθμαρχη μου, εσυ.Το λεωφορείο 732 έχει στάση μόλις 50 μέτρα μακριά από την είσοδο του καταστήματος.