η μεν αννα παντα τα δινει ολα ( μπαζο ειναι βεβαια. αλλα την δουλιτσα τηs την κανει καλα. τα κερδιζει με τον ιδρωτα τηs.) για δε την μιχαελλα, πανεμορφο μωρο . χρειαζεται λιγο στρωσιμο. γιατι δουλευε αλλου και εχει μαθει εντελωs διαφορετικα. προσπαθει να κανει μια νεα αρχη στην ζωη τηs. (ευτυχωs που εχει πεσει σε καλα χερια τωρα πια) . εχει τραβηξει πολλα αν και ειναι μικρο.με εφερε ο δρομος και περασα σημερα - αφου ο κεμπαααπ ειχε φροντισει να περαστει το καρτοκινητο στη βαση δεδομενων της κ. Γιαννας
Μικαελα, νταρντανοειδης μελαχρινη Ρουμανα με ωραιο σφικτο δερματακι και Χριστινα, Σερβικο μιλφ κοντοξανθο και ολιγον ταλαιπορημενη απο αυτη τη παλιοζωη. Η 3η κοπελα, η Αννα, ηταν σε δωματιο εργαζομενη σκληρα αν κρινω απο τις κραυγες που ακουσα. Τις πηρα και τις 2 εναντι 80€.
Εντονη μυρωδια ψαροσουπας. τελικα η κ. γιαννα μου ειπε οτι επροκειτο για φασολαδα.
Πεοθηλασμος εναλαξ, ανευ περικαυλιδας καλος. Η Μικαελα, παροτι νεαρωτερη καμια 20αρια χρονια εδειξε μεγαλυτερη εμπειρια και ζηλο. Μεταξυ τους δεν εκαναν τιποτα αλλα και εγω δεν το ζητησα. Εναλαξ διακορευση σε 2-3 στασεις εκαστη. Εξπερματωση στο μακροστενο στηθος της Μικαελας δια χειρος Χριστινας. Πρεπει να καθησα 30-35 λεπτα.
Θα ξαναπερασω μονο αν με φερει ο δρομος μου οπως και σημερα.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

εσυ σε ποια κατηγορια ανηκειs ? φιλακια.
σιγά - σιγά ...!!!