Νέα

FLEX Sauna -Μοναστηράκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperfect
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
144
Πόντοι
0
1. Αν δεν δέχονται κάρτα, βρισ' τους, στριψε, και φύγε, γιατί σήμερα πια είναι παράνομο να μην έχουν (δεν έχω πάει πρόσφατα, αλλά πριν μερικά χρόνια που δεν ήταν ακόμα υποχρεωτικά τα POS δεν είχαν)
2. Ναι έχει στον 1ον όροφο μετά την υποδοχή

Γενικά η συγκεκριμένη σάουνα μου ήταν πάντα η πιο αντιπαθητική. Παντελώς impractical με τα σκαλιά σε όλα τα επίπεδα, "δυσκοιλιοι" με τις κάρτες, και -το χειρότερο όλων- άκρως ρατσιστές με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας. Πριν 6-7 χρόνια αρνηθηκαν να βάλουν μέσα φίλο μου 60χρονο!!!!
Πλέον ξέρουν ότι θα φάνε κράξιμο, αλλά μια δυσανεξία στις μεγάλες ηλικίες την έχουν και το δείχνουν

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
73
Πόντοι
0
Γειά χαρά! Κάνω χθες ημέρα Παρασκευή το αστείο να πάω βραδυ. Δεν είχα περάσει ποτέ απ έξω, ούτε είχα ασχοληθεί πολύ να δω που είναι. Φτάνω εκεί. Στην γωνία έχει εστιατόριο, τίγκα κόσμος απέξω, πέρναγαν, στεκοντουσαν. Κοντοσταθηκα και εγώ, έκανα ότι χαζεύω στο κινητό και τελικά κωλοσα και δεν μπήκα γιατί είχε φουλ κόσμο. Και η ερώτηση μου είναι η εξής. Πως στο καλό πας και το κάνεις σε τόσο πολυσύχναστα μέρη ρε φίλε? Και Εντάξει να μπεις, βλέπουν την πλάτη σου, όταν βγαίνεις είναι το θέμα που τους κοιτάς και σε κοιτάνε οι περαστικοί. Τεσπα. Κατάλληλες ώρες και μέρες για εκεί? Είναι ακόμα καλό?

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
373
Πόντοι
21
Γειά χαρά! Κάνω χθες ημέρα Παρασκευή το αστείο να πάω βραδυ. Δεν είχα περάσει ποτέ απ έξω, ούτε είχα ασχοληθεί πολύ να δω που είναι. Φτάνω εκεί. Στην γωνία έχει εστιατόριο, τίγκα κόσμος απέξω, πέρναγαν, στεκοντουσαν. Κοντοσταθηκα και εγώ, έκανα ότι χαζεύω στο κινητό και τελικά κωλοσα και δεν μπήκα γιατί είχε φουλ κόσμο. Και η ερώτηση μου είναι η εξής. Πως στο καλό πας και το κάνεις σε τόσο πολυσύχναστα μέρη ρε φίλε? Και Εντάξει να μπεις, βλέπουν την πλάτη σου, όταν βγαίνεις είναι το θέμα που τους κοιτάς και σε κοιτάνε οι περαστικοί. Τεσπα. Κατάλληλες ώρες και μέρες για εκεί? Είναι ακόμα καλό?
Φορα καπελο και γυαλια ηλιου αν ντρεπεσαι.
Παντως μην νομίζεις οτι θα ασχοληθουν ιδιαίτερα,ειδικα αν ειναι τουριστες δεν τους καιγεται καρφι.

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
73
Πόντοι
0
Φορα καπελο και γυαλια ηλιου αν ντρεπεσαι.
Παντως μην νομίζεις οτι θα ασχοληθουν ιδιαίτερα,ειδικα αν ειναι τουριστες δεν τους καιγεται καρφι.
Πήγα βράδυ ρε φίλε, θα με κοίταγαν περισσότερο μετά..

BiSexTop

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Like
104
Πόντοι
0
Λέω κι εγώ, Κυριακή είναι, θα πεταχτώ μια Flex να ξελαμπικάρω πριν τη δουλειά. Δούλευα στις έξι, οπότε το κόβω να σκάσω τρεις που ανοίγει. Σκάω εκεί 3 παρά πέντε και – δεν κάνω πλάκα – είχαν ήδη μαζευτεί καμιά δεκαριά και περίμεναν στημένοι στην είσοδο. Μέχρι να πάει τρεις γίναμε δεκαπέντε, τρελό σκηνικό.

Μέσα σε δυο ώρες έγινε της τρελής, δεν έβρισκες ούτε γωνίτσα να σταθείς. Κυριακή Flex… είναι θεσμός, δεν το συζητάμε – όποιος ξέρει, ξέρει. Κόσμος διαλεγμένος, όχι ό,τι κι ό,τι, και κάτι σκηνικά… λες και γύριζαν ταινία. Έδωσα δυο γερά τελειώματα, αλλά γενικά έπαιξα μπάλα με έξι-εφτά άτομα και έφυγα κύριος, κοστουμάτος – μεταφορικά μιλάμε.

Η ανακαίνιση; Respect. Πολύ πιο προσεγμένη φάση από πριν. Έχουν ανοίξει και κάτι σκοτεινά περάσματα πίσω απ’ τα ντουλαπάκια που είναι ό,τι πρέπει για ήσυχες, διακριτικές επιχειρήσεις. Έτσι όπως πρέπει: λίγα φώτα, πολύ υπονοούμενο.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.371
Πόντοι
456
φορα μασκα
maska-geros-me-perouka.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom