Νέα

FKK Artemis

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
Ρε παλιόγερε..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:, απαντώ στον λατρεμένο mod που λέει ότι θα φάμε το κρύο της αρκούδας. Έτσι κι αλλιώς, εγώ πρόλαβα κι έκανα και βόλτα στην πόλη και επισκέφθηκα και 3 μουσεία (Φυσικής Ιστορίας, Τεχνολογικό, Τηλεπικοινωνιών)!!!

πω πω .. χαμένος χρόνος.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κατάλαβα απ΄οτο ένα μουσείο στο άλλο ήσουνα ποντικομαμή...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ίσα-ίσα, που κυκλοφόρησα στην πόλη και είδα την ποιότητα (τόσο από εξωτερική, όσο και από τρόπους) των γηγενών γυναικών.
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.345
Κριτικές
3
Like
6.953
Πόντοι
1.486
xaxaxxaxaxaxaxaaxxa!!Ελιωσα στο γέλιο....Μέσα φίλε Φεβρουάριο,μια χαρά μου κάνει....Ζερο ψήνεσαι ρε????θα πάρουμε και την (!!) TRAMOYNTANA μαζί μας!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.011
Κριτικές
490
Like
36.742
Πόντοι
41.447
xaxaxxaxaxaxaxaaxxa!!Ελιωσα στο γέλιο....Μέσα φίλε Φεβρουάριο,μια χαρά μου κάνει....Ζερο ψήνεσαι ρε????θα πάρουμε και [size=20pt]την (!!)[/size] TRAMOYNTANA μαζί μας!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μονο με αυτην την προυποθεση ερχομαι.
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Ρε παλιόγερε..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:, απαντώ στον λατρεμένο mod που λέει ότι θα φάμε το κρύο της αρκούδας. Έτσι κι αλλιώς, εγώ πρόλαβα κι έκανα και βόλτα στην πόλη και επισκέφθηκα και 3 μουσεία (Φυσικής Ιστορίας, Τεχνολογικό, Τηλεπικοινωνιών)!!!


....τι  μου  θυμισες  ρε  φιλε.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  μουσειο  ,  εχω  γυρισει  ολον τον κοσμο  αλλα  τετοιο  πολυωροφο  που να  αποδεικνυει  την αγαπη που εχουν οι Γερμανοι για τις επιστημες  και την τεχνολογια δεν εχωξαναδει....ισως μονο με  αυτο του Μοναχου  συγκρινεται.......σε  πιανει καταθλιψη γιατι συνειδητοποιεις ποσο πισω ειμαστε σαν  χωρα ! :headbang:
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
375
Πόντοι
366
Θυμάμαι ρε Ναύαρχε..... ξεχνιούνται αυτά που ζήσαμε βρε???

Όμως, για σένα δουλεύω ΝΑΥΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Βρήκα εισιτήριο απ'ευθείας με Aegean (μετάβαση & επιστροφή) μόνο με 147 ευρώ, και διαμονή σε *** ξενοδοχείο με δίκλινο δωμάτιο στο κέντρο (δίπλα στο εμπορικό κέντρο που είχαμε πάει) με πρωϊνό για 2 βράδια με 40 ευρώ για το Φεβρουάριο. Ψήνεσαι???

έχω αρχίσει να ψήνομαι κι εγώ. αν δεν φάω όλα τα λεφτά στην Πράγα που θα πάω πριν
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
έχω αρχίσει να ψήνομαι κι εγώ. αν δεν φάω όλα τα λεφτά στην Πράγα που θα πάω πριν

Τόσο καλές τιμές ισχύουν για κλείσιμο από τώρα για τότε...... Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία αναχώρησης, οι τιμές αναπροσαρμόζονται προς τα επάνω.....!!!
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Μετά από παρότρυνη πολλών φίλων στην εδώ ιστοσελίδα και ως σχετικός γνώστης της αγοράς αγοραίου έρωτα εδώ στην Γερμανία (Βερολίνο) αποφάσισα και επισκέφθηκα την περασμένη Παρασκευή τον «επίγειο παράδεισο» Άρτεμις στο Βερολίνο.
Όσοι έχουν διαβάσει άλλες μου παρεμβάσεις ξέρουν οτι διατηρώ μία επιφυλακτική στάση απέναντι στον αγοραίο έρωτα τόσο εκ φιλοσοφίας όσο  και εκ πείρας, οι δε απαιτήσεις μου από τα κορίτσια αυτά είναι περιορισμένες (έτσι ώστε κάθε φορά που βιώνω μία ευχάριστη έκπληξη να το απολαμβάνω δεόντως).

Χωρίς βέβαια όλα αυτά να σημαίνουν οτι υποτιμώ τους ανθρώπους που ασχολούνται με το σπορ, ακόμη και full time, παρά το οτι ήδη έχω γράψει οτι το σεξ με μία γυναίκα που σε γουστάρει (και οι πουτάνες κατά κανόνα ΔΕΝ μας γουστάρουν) έχει άλλες υψηλές συγκινήσεις.

Επίσκεψη λοιπόν στον «επίγειο παράδεισο» Παρασκευή απόγευμα στις έξι.
Στην ρεσεψιόν πληρωμή 80 ευρώ για χρήση όλων των εγκαταστάσεων, λαστιχένιο μπρασελέ με κλειδί για θυρίδα όπου βάζεις τα τιμαλφή σου και για την ντουλάπα των αποδυτηρίων όπου αλλάζεις. Δίπλα στα αποδυτήρια των ανδρών τα αποδυτήρια και των κοριτσιών, χαριτωμένες στιγμές με αθώα χαμόγελα όταν κάποιες από αυτές βγαίνουν και σε συναντούν πριν αρχίσει το πατιρντί. Διότι περί πατιρντί στην ουσία πρόκειται.

Επίσκεψη πρώτα στον χώρο wellness, καλά wellness το λένε τώρα. Η πισίνα σχετικά μικρή δεν προσφέρεται για ουσιαστικό μπάνιο, αλλά εντάξει κάτι κάνεις. Δύο σάουνς και ένα χαμάμ. Δεν τα επισκέφθηκα. Όπως επίσης και γυμναστήριο. Ήδη εδώ αρχίζουν να σε πλησιάζουν κοπέλες για να σε πείσουν να ανέβεις στο δωμάτιο. Βέβαια αυτά περί φλερτ οτι κάνεις παιχνίδι, χημεία κλπ τα ακούω βερεσέ. Όλες όσες με πλησίασαν (μαυρομάλλα ελεεινή Γερμανοτουρκάλα, μια δύο Βουλγάρες) μόλις τους είπα οτι θέλω να αράξω φύγαν αμέσως, καθόλου διάθεση για κουβεντούλα ή φλερτ. Γενικά έχω την διάθεση οτι οι κοπέλες βρίσκονται σε πίεση να βγάλουν δωμάτια συν γιατί η αναλογία γυναικών ανδρών ήταν υπέρ των ανδρών Παρασκευή.

Ανεβαίνεις στο ισόγειο όπου ο κύριος χώρος συνάντησης των δύο φύλων. Μιλάμε για την σεξοπορνοδιαστροφομπουρδελική παγκοσμιοποίηση στην πιο ακραία της μορφή. Οι γυναίκες από παντού εκτός από Γερμανία. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ! Εδώ στην Γερμανία έχουν την φήμη οτι κάνουν Abzocke, κάτι σαν την ξεπέτα αλλά ακόμη χειρότερα, δεν κανεις σεξ. Αυθάδεις, ψιλοπιεστικές και αλαζονικές. Ίσως γιατί ξέρουν οτι είναι συνώνυμο της πορνείας πλέον περισσότερο από τις Ρωσοουκρανέζες & Σία.
Κάτι που μου έκανε αντύπωση στο σημείο αυτό ήταν οτι υπήρχαν κάποιοι άνδρες που περίμεναν στις σκάλες τις γυναίκες που κατέβαιναν από τα δωμάτια για να τσιμπήσουν κάποια μόλις γαμηθείσα από άλλα άνδρα ενώ μέσα στον κυρίως χώρο ήταν τίγκα στα μουνιά που κάποια χασμουριόνταν από την βαρεμάρα. Τελικώς άβυσσος η ψυχή και ημών των ανδρών.

Στο μπαρ δίπλα μου κάθεται μία ωραία γυναίκα, 1,72 με καταπληκτικά μάτια και look woman next door type. Συμπαθητική και ταυτόχρονα καβλιάρα χωρίς να είναι το απίθανο μουνί. Όσοι όμως ξέρουν συνήθως κάτι τέτοιες σου κάνουν το καλύτερο κρεβάτι. Είναι Tσέχα από την Ostrava. Αυτή δεν δυσανασχετεί όταν της λέω οτι θέλω λίγη κουβεντούλα πριν κάνουμε σεξ. Κάθεται μαζί μου μιλάμε λίγο, την ρωτάει τι κάνει στο κρεβάτι. Πίπα, μέσα. Φιλιά, μέσα. Γλειφομούνι, ακόμη πιο μέσα. Κάτι στα μάτια της δείχνει μία μπέσα, δεν λέει ψέματα. Τσέχοι, λαός στην ουσία γερμανικής κουλτούρας.

Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, μου κρατάει το χέρι. Στην αναμονή πάνω στο ανάκλιντρο μέχρι να μείνει ελεύθερο κάποιο δωμάτιο ζεσταίνει τα κρύα από το κολύμπι στην πισίνα χέρια μου ανάμεσα στα μπούτια της. Στο δωμάτιο είναι πράγματι πολύ καλή. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, δεν έχει σημασία.
Κατεβαίνουμε, την πληρώνω 60 ευρώ, την στάνταρ ταρίφα του Άρτεμις για μισή ώρα με συνουσία με προφυλακτικό και πίπα χωρίς προφυλακτικό. Τα φιλιά και το γλυφομούνι στο Artemis προσφέρονται αν το θέλει η κοπέλα δωρεάν, εξτρά χρεώνονται η εκσπερμάτωση μέσα στο στόμα και το πρωκτικό.

Συμπέρασμα: Το Άρτεμις είναι καλό ως επίσκεψη για την εμπειρία, αλλά ακριβό αν συνυπολογίσει κανείς το κόστος εισόδου.  80 ευρώ είσοδο για μπάνιο σε μία μικρή πισίνα και μέτριο φαγητό συν 60 ευρώ για μισή ώρα σεξ σύνολο 140 ευρώ για μισή ώρα σεξ. Με αυτά τα λεφτά έχεις στο ή στο κορίτσια του ίδιου επιπέδου για μία ώρα (χωρίς εξτρά) ή μισή ώρα με ότι εξτρά θέλει η ψυχή σου. Και μάλιστα γερμανίδες που έχει και άλλη κάβλα (προσωπική εκτίμηση) να τις γαμάς από οτι βλαχορουμανοβουλγάρες. Σημειωτέον οτι στα δύο πιο πάνω ιδρύματα οι κοπέλες είναι κατά κανόνα Γερμανίδες part timers που αν σε γουστάρουν περνάς καλά. Και αν είσαι μαυρομάλλης με καφέ μάτια, χωρίς κοιλιά και κάτω των 50 όπως εγώ δεν είναι δύσκολο να σε γουστάρουν.


 

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Μηνύματα
99
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο Βερολινο και αφου εγραψα στο σχετικο thread γραφω και εδω για την εμπειρια μου στο Αρτεμις.
Πηγα 2 φορες την πρωτη μου μερα στο Βερολινο και την τελευταια.Και τις 2 φορες ''γευτηκα'' απο 2 γκομενες.
Δεν θα αναφερω τα διαδικαστικα με τα μπορνουζια κτλ ουτε για του χωρους με πισινες κτλ ειναι ηδη γνωστα απο προηγουμενους
συναγωνιστες που τα εχουν γραψει αναλυτικα.Το φαγητο παντως την πρωτη φορα το βρηκα απλα καλοκαι την δευτερη δεν μου αρεσε καθολου....
Την πρωτη φορα που πηγα λοιπον αρχισαν και μου επιαναν κουβεντα διαφορες.αλλα εγω κρατιομουνα και προσπαθουσα να
να σταμπαρω 2-3 ετσι ωστε μετα να διαλεξω και οχι να με διαλεξουν αυτες.Ετσι κατεληξα με μια βραζιλιανα στην αρχη η οποια
ηταν πραγματικη ''εργατρια'' στο κρεβατι και οτι μου υποσχεθηκε απο πριν το εκανε.Επετρεπε γλωσσοφιλα και μολις τελειωσα δεν εφυγε αμεσως αλλα μου εκανε μασαζ(μου το ειχε υποσχεθει) και μετα το μασαζ ξαναχαμουρευτηκαμε παλι για κανενα 5 λεπτο.Ενταξει το μασαζ που εκανε δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο αλλα τα λεφτα της τα τιμησε με το παραπανω συνολικα.Μαλιστα μου ειπε οτι αρχες μαρτιου θα ερθει ελλαδα και της εδωσα το τηλεφωνο μου.Τωρα αμα παρει τηλεφωνο πηρε.....
Μετα διαλεξα μια τσεχα η οποια ηταν απιστευτα ωραια αλλα κατι μου ελεγε οτι δεν θα ηταν τοσο καλη στο κρεβατι σαν την βραζιλιανα.
και ετσι ηταν αλλα ηταν τοσο ωραια σε σωμα και προσωπο που το ευχαριστηθηκα και παλι γιατι μπορει να μην ηταν σαν την βραζιλιανα αλλα δεν ηταν και εντελως επιπλο.
Η δευτερη φορα που πηγα τωρα για αρχη πηρα μια αλλη τσεχα(εμοιαζε μαλιστα πολυ με την Lindsay Lohan) η οποια εφτασε σε αποδοση στο κρεβατι τη βραζιλιανα.και αυτη γλωσσοφιλα,απιστευτη πιπα και καλη αποδοση συνολικα.Η βραζιλιανα και αυτη εδω η τσεχα δεν βαλαν καθολου κρεμα στο νινακι τους παρολλο που τα προσοντα μου ειναι πολυ παραπανω απο το νορμαλ! :dancing:
Και σαν δευτερη επιλογη κανω την απολυτη ''πατατα''.Περνω ενα ρουμανακι το οποιο κατα τα αλλα ηταν πανεμορφο(21 ετων) αλλα ηταν πραγματικα επιπλο.....η μονη κακη επιλογη απο τις συνολικα 4 των 2 ημερων....
Ηθελα να δοκιμασω και μια ισπανιδουλα που με ειχε πρηξει αλλα ηθελα να προλαβω το τραινο και πλησιαζε 12.....
Αααααα τη δευτερη φορα στο Αρτεμις συναντησα και 4 πατριωτες που ηταν παρεα και μολις ειχαν καταφθασει!κατσαμε λιγο μαζι τους ειπα λιγο ποιες να αποφηγουν για να μην την πατησουν και αυτοι και εφυγα για το τρενο γεματοσ αναμνησεις!
Παιδια χαιρετισματα και ελπιζω να περασατε καλα εκεινη την μερα!
 

gio_

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Μηνύματα
99
Like
0
Πόντοι
0
μολις επεστρεψα απο βερολινο και φυσικα απο artemis.οτι εχουν γραψει ισχυει εκατο τοις εκατο.απιστευτη εμπειρια.γεια σου ρε parasol χαιρετισματα απο ολους. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Μηνύματα
99
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Γεια σου ρε φιλε gio!
ποσες τελικα πηρατε ο καθενας εκεινη τη μερα?
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.501
Κριτικές
22
Like
369
Πόντοι
5.795
Μετά από παρότρυνη πολλών φίλων στην εδώ ιστοσελίδα και ως σχετικός γνώστης της αγοράς αγοραίου έρωτα εδώ στην Γερμανία (Βερολίνο) αποφάσισα και επισκέφθηκα την περασμένη Παρασκευή τον «επίγειο παράδεισο» Άρτεμις στο Βερολίνο.
Όσοι έχουν διαβάσει άλλες μου παρεμβάσεις ξέρουν οτι διατηρώ μία επιφυλακτική στάση απέναντι στον αγοραίο έρωτα τόσο εκ φιλοσοφίας όσο  και εκ πείρας, οι δε απαιτήσεις μου από τα κορίτσια αυτά είναι περιορισμένες (έτσι ώστε κάθε φορά που βιώνω μία ευχάριστη έκπληξη να το απολαμβάνω δεόντως).

Χωρίς βέβαια όλα αυτά να σημαίνουν οτι υποτιμώ τους ανθρώπους που ασχολούνται με το σπορ, ακόμη και full time, παρά το οτι ήδη έχω γράψει οτι το σεξ με μία γυναίκα που σε γουστάρει (και οι πουτάνες κατά κανόνα ΔΕΝ μας γουστάρουν) έχει άλλες υψηλές συγκινήσεις.

Επίσκεψη λοιπόν στον «επίγειο παράδεισο» Παρασκευή απόγευμα στις έξι.
Στην ρεσεψιόν πληρωμή 80 ευρώ για χρήση όλων των εγκαταστάσεων, λαστιχένιο μπρασελέ με κλειδί για θυρίδα όπου βάζεις τα τιμαλφή σου και για την ντουλάπα των αποδυτηρίων όπου αλλάζεις. Δίπλα στα αποδυτήρια των ανδρών τα αποδυτήρια και των κοριτσιών, χαριτωμένες στιγμές με αθώα χαμόγελα όταν κάποιες από αυτές βγαίνουν και σε συναντούν πριν αρχίσει το πατιρντί. Διότι περί πατιρντί στην ουσία πρόκειται.

Επίσκεψη πρώτα στον χώρο wellness, καλά wellness το λένε τώρα. Η πισίνα σχετικά μικρή δεν προσφέρεται για ουσιαστικό μπάνιο, αλλά εντάξει κάτι κάνεις. Δύο σάουνς και ένα χαμάμ. Δεν τα επισκέφθηκα. Όπως επίσης και γυμναστήριο. Ήδη εδώ αρχίζουν να σε πλησιάζουν κοπέλες για να σε πείσουν να ανέβεις στο δωμάτιο. Βέβαια αυτά περί φλερτ οτι κάνεις παιχνίδι, χημεία κλπ τα ακούω βερεσέ. Όλες όσες με πλησίασαν (μαυρομάλλα ελεεινή Γερμανοτουρκάλα, μια δύο Βουλγάρες) μόλις τους είπα οτι θέλω να αράξω φύγαν αμέσως, καθόλου διάθεση για κουβεντούλα ή φλερτ. Γενικά έχω την διάθεση οτι οι κοπέλες βρίσκονται σε πίεση να βγάλουν δωμάτια συν γιατί η αναλογία γυναικών ανδρών ήταν υπέρ των ανδρών Παρασκευή.

Ανεβαίνεις στο ισόγειο όπου ο κύριος χώρος συνάντησης των δύο φύλων. Μιλάμε για την σεξοπορνοδιαστροφομπουρδελική παγκοσμιοποίηση στην πιο ακραία της μορφή. Οι γυναίκες από παντού εκτός από Γερμανία. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ! Εδώ στην Γερμανία έχουν την φήμη οτι κάνουν Abzocke, κάτι σαν την ξεπέτα αλλά ακόμη χειρότερα, δεν κανεις σεξ. Αυθάδεις, ψιλοπιεστικές και αλαζονικές. Ίσως γιατί ξέρουν οτι είναι συνώνυμο της πορνείας πλέον περισσότερο από τις Ρωσοουκρανέζες & Σία.
Κάτι που μου έκανε αντύπωση στο σημείο αυτό ήταν οτι υπήρχαν κάποιοι άνδρες που περίμεναν στις σκάλες τις γυναίκες που κατέβαιναν από τα δωμάτια για να τσιμπήσουν κάποια μόλις γαμηθείσα από άλλα άνδρα ενώ μέσα στον κυρίως χώρο ήταν τίγκα στα μουνιά που κάποια χασμουριόνταν από την βαρεμάρα. Τελικώς άβυσσος η ψυχή και ημών των ανδρών.

Στο μπαρ δίπλα μου κάθεται μία ωραία γυναίκα, 1,72 με καταπληκτικά μάτια και look woman next door type. Συμπαθητική και ταυτόχρονα καβλιάρα χωρίς να είναι το απίθανο μουνί. Όσοι όμως ξέρουν συνήθως κάτι τέτοιες σου κάνουν το καλύτερο κρεβάτι. Είναι Tσέχα από την Ostrava. Αυτή δεν δυσανασχετεί όταν της λέω οτι θέλω λίγη κουβεντούλα πριν κάνουμε σεξ. Κάθεται μαζί μου μιλάμε λίγο, την ρωτάει τι κάνει στο κρεβάτι. Πίπα, μέσα. Φιλιά, μέσα. Γλειφομούνι, ακόμη πιο μέσα. Κάτι στα μάτια της δείχνει μία μπέσα, δεν λέει ψέματα. Τσέχοι, λαός στην ουσία γερμανικής κουλτούρας.

Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, μου κρατάει το χέρι. Στην αναμονή πάνω στο ανάκλιντρο μέχρι να μείνει ελεύθερο κάποιο δωμάτιο ζεσταίνει τα κρύα από το κολύμπι στην πισίνα χέρια μου ανάμεσα στα μπούτια της. Στο δωμάτιο είναι πράγματι πολύ καλή. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, δεν έχει σημασία.
Κατεβαίνουμε, την πληρώνω 60 ευρώ, την στάνταρ ταρίφα του Άρτεμις για μισή ώρα με συνουσία με προφυλακτικό και πίπα χωρίς προφυλακτικό. Τα φιλιά και το γλυφομούνι στο Artemis προσφέρονται αν το θέλει η κοπέλα δωρεάν, εξτρά χρεώνονται η εκσπερμάτωση μέσα στο στόμα και το πρωκτικό.

Συμπέρασμα: Το Άρτεμις είναι καλό ως επίσκεψη για την εμπειρία, αλλά ακριβό αν συνυπολογίσει κανείς το κόστος εισόδου.  80 ευρώ είσοδο για μπάνιο σε μία μικρή πισίνα και μέτριο φαγητό συν 60 ευρώ για μισή ώρα σεξ σύνολο 140 ευρώ για μισή ώρα σεξ. Με αυτά τα λεφτά έχεις στο ή στο κορίτσια του ίδιου επιπέδου για μία ώρα (χωρίς εξτρά) ή μισή ώρα με ότι εξτρά θέλει η ψυχή σου. Και μάλιστα γερμανίδες που έχει και άλλη κάβλα (προσωπική εκτίμηση) να τις γαμάς από οτι βλαχορουμανοβουλγάρες. Σημειωτέον οτι στα δύο πιο πάνω ιδρύματα οι κοπέλες είναι κατά κανόνα Γερμανίδες part timers που αν σε γουστάρουν περνάς καλά. Και αν είσαι μαυρομάλλης με καφέ μάτια, χωρίς κοιλιά και κάτω των 50 όπως εγώ δεν είναι δύσκολο να σε γουστάρουν.
φίλε το αρτεμις δεν ειναι νά πας να πιεις ενα καφέ να ριξεις ενα καυλι και να φυγεις....
εαν ειναι ετσι φυσικα και ειναι ακριβα.
η φαση ειναι να πας μονος η με φιλους να κανεις χαζι στις πουτανες που ειναι ολοτσιτσιδες...
να πιεις τους καφεδες σου τα αναψυκτικα σου καμμια μπυρα που χρεωνετε εχτρα...
να κανεις το μπανακι σου στην πισινα ,μασσαζ ,σαουνα,γυμναστικη να παρακολουθησεις κανενα αγωνα ποδοσφερου να δεις την τσοντουλα σου να φας το φαγακι σου η το πρωινο σου που ειναι μετρια .....,
να διαβασεις και καμμια εφημεριδα ξαπλωμενος στην πισινα η στην καταπληκτικη καφετερια μπαρ που τετοιο δεν υπαρχει στον κοσμο...να πινεις καφε αναμεσα σε καμμια 30ρια ολοτσιτσιδες... απο 7 και πανω σε εμφανιση  οι περισσοτερες..ασε το ντεκορ την μουσικη και τα χαπεννινγκς...
και φυσικα να ριξεις και 2 με 3 καυλια,,,συνολικα 5 με 6 ωριτσες η και παραπανω.
εσυ φαινετε αγχωμενος και συνηθισμενος απο τις μπουρδελοτσαρκες της φυλης πηγες σαν κυνιγημενος μιση ωριτσα και την κοπανισες μην θυμωσει η γυναικα σου,,,
ετσι φυσικα και σου φανικε ακριβα..
τωρα εαν σε γουσταρουν επειδη εισαι ομορφος τα ακουω βερεσε
την δουλεια τους κανουν και πολυ καλα οι περισσοτερες..
πηδιουντε οι καλες  μπορει και με καμμια 10ρια ανδρες ημερησιως...
για τα καλα λεφτα ειναι εκει... τι γερμανιδες και ρωσσιδες κλπ αγαπητιλικια κλπ...
αμα καταλαβουν οτι δεν θα τις παρεις ουτε σημασια σου δεινουν..
















 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.970
Like
329
Πόντοι
36
μαρεσει που ο φιλος πιο πανω βαζει και χαρακτηριστικα...κατω απο 50 μαυρα μαλια καφε ματια..καλα...
 

fucktherest

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παίδες!

Θα σας παραθεσω την εμπειρια μου γυρω απο την τελευταια επισκεψη μου στο fkk του βερολινου στη γερμανια θέλοντας να ενημερωσω-πληροφορίσω-προειδοποιησω τους οποιους φιλους θελησουν να το επισκευτουν στο μελλον.

Το μαγαζι φυσικα δεν εχει κατι κακο, ισα ισα που ειναι ενας πολυχωρος στον οποιο καποιος περνα και μια ολοκληρη μερα πολυ ευχαριστα, ειτε πηδωντας, ειτε χαλαρωνοντας!

Ο λόγος που postαρα ειναι το οτι υπαρχει μια εντονη παραπληροφορηση απο τους ντοπιους και συγκεκριμενα τους ταξιτζηδες σχετικα με το συγκεκριμενο fkk οι οποιοι προσπαθουν να αποτρεψουν υποψηφιους επισκεπτες.

Πιο συγκεκριμενα οι ταξιτζηδες με το που τους πεις τον προορισμο σου ξεκινανε μια προπαγανδα εναντιον του artemis ενω παραλληλα σου προτεινουν διαφορα άλλα μερη τα οποια στα παρουσιαζουν καλύτερα και φθηνοτερα.Η πραγματικοτητα φυσικα ειναι διαφορετικη διοτι αυτα τα μαγαζια ειναι στην ουσια απλά κωλομπαρα στα οποια απλα μιλας με γκομενες και τις κερνας σαμπανιες χωρις επι της ουσιας να πηδας!Οι ατακες των ταξιτζηδων ειναι οι εξης:
-στο αρτεμις η εισοδος ειναι 80ευρω ενω εκει που λεω εγω να πας ειναι 30 ή 40 και οι γυναικες ειναι καλυτερες
-δεν ειναι ωραιο περιβαλλον το αρτεμις και εχει τοσο πολυ κοσμο που δεν θα το χαρεις κ.τ.λ κ.τ.λ ... ...

Το συμπερασμα μου ειναι οτι ειτε το αρτεμις δεν τους δινει προμηθεια (στους ταξιτζηδες) οταν φερνουν πελατες (ναι,αυτο γινεται παντου βλ. palace και oase fkk στην φρανκφουρτη, τα εχω επισκευτει και τα 2 με το δευτερο να είναι μαρκαν το καλυτερο από όλα οσα εχω παει), ειτε ότι τα κωλομπαρα του βερολινου εχουν χασει μεγαλο μεριδιο πελατων και εχουν ξεχυθει με μεθοδους δυσφημισης να ανακτησουν το οποιο πελατολογιο τους(ή ανιδεους τουριστες)!

Όταν λοιπον εμπιστευτηκα έναν ταξιτζη (και μαλιστα ελληνα) και πηγα στο κωλομπαρο που προτεινε (παρολο που τον ρωτησα επιμονα εάν είναι το ιδιο concept με το αρτεμις) στην ουσια πεταξα 50 ευρω στον κουβα! Βγαινοντας σχεδον αμεσως, αλλα με 50ε λιγοτερα στην τσεπη) αναζητησα ταξι τα οποια αρνιοντουσαν να με παρουν λεγοντας μου τις ιδιες παπαριες πριν καν μπω στο ταξι! Τελικα δεν μπηκα σε κανεναν και βρηκα αλλον ταξιτζη τον οποιο ρωτησα επιτηδες για το αρτεμις και ο τυπος μου ειπε ότι απλα δεν υπαρχει άλλο καλυτερο μερος στο βερολινο!

Στα συνολικα στα 6 ταξι που χρησιμοποιησα κατά την διαρκεια της παραμονης μου στο βερολινο (όχι όλα για το αρτεμις αλλα ρωταγα για αυτό)τα 5 μου προτειναν επιμονα καποια αλλα κωλομπαρα εκτος του αρτεμις!Συζητωντας με αλλους ελληνες μαχητες που βρηκα στο αρτεμις,τους εξιστορησα την εμπειρια με τα πεταμενα λεφτα και μου ειπαν και εκεινοι τα ιδια ακριβως και το πώς κλαινε τα λεφτα τους!

Οπότε (και για να μην σας κουραζω άλλο – αλλα παντα θελοντας να βοηθησω,εάν γινεται να μην χαθουν αλλα χρηματα από συναγωνιστες-διοτι χρεοκωπησαμε κιολας) σας προτεινω να γραφετε κανονικα εκει που δεν πιανει ποτε η μερκελ και να προτιμησετε αυτό το μερος!

Μπορει να εχει εισοδο 80εουρος αλλα μπορει να μεινεις εκει ολη μερα (φαγητο,soft drinks,χαμαμ,τζαγκουζι,cinema,wellness center είναι μεσα στην τιμη) και να κανεις τα γουστα σου, να αραξεις, να κοιμηθεις, να κανεις μασαζ .. γενικοτερα ο,τι γουσταρεις!Ναι, καλυτερα να μην πας για 1-2 ωρες.Συμφερει να πας και να αραξεις. Οι κοπελες φυσικα είναι για όλα τα γουστα και είναι πολύ προσγμενες και καθαρες!

Με εκτιμηση

FuckTheRest
----------------
Υ.Γ - Εάν καποιος φιλος ειχε παρομοια εμπειρια παραπληροφορησης από ταρίφα ας το μοιραστει (για να μην νομιζει κανεις ότι εχω και εγω καποιο οφελος από το artemis-λεμε τωρα, και γραφω υποχθόνια!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Περίεργο πάντως γιατί να σκεφτείς οτι το ARTEMIS προσφέρει στου συνταξιούχους και τους ταξιτζήδες Κυριακή και Δευτέρα είσοδο μόνο με 40 €. Τι αχαριστία ε?

Παρακάτω παραθέτω σχετικό εδάφιο από την ιστοσελίδα του ευαγούς ιδρύματος το οποίο βρίσκει κανείς στην ενότητα Aktuelles.

"Ab sofort zahlen Rentner und Taxi Fahrer gegen Vorlage der Rentenausweises bzw, Taxi-Scheins am Sonntag und Montag nur 40 EUR Eintritt."
 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Μηνύματα
2.676
Κριτικές
186
Like
11.829
Πόντοι
34.267
καλησπέρα παίδες!

Θα σας παραθεσω την εμπειρια μου γυρω απο την τελευταια επισκεψη μου στο fkk του βερολινου στη γερμανια θέλοντας να ενημερωσω-πληροφορίσω-προειδοποιησω τους οποιους φιλους θελησουν να το επισκευτουν στο μελλον.

Το μαγαζι φυσικα δεν εχει κατι κακο, ισα ισα που ειναι ενας πολυχωρος στον οποιο καποιος περνα και μια ολοκληρη μερα πολυ ευχαριστα, ειτε πηδωντας, ειτε χαλαρωνοντας!

Ο λόγος που postαρα ειναι το οτι υπαρχει μια εντονη παραπληροφορηση απο τους ντοπιους και συγκεκριμενα τους ταξιτζηδες σχετικα με το συγκεκριμενο fkk οι οποιοι προσπαθουν να αποτρεψουν υποψηφιους επισκεπτες.

Πιο συγκεκριμενα οι ταξιτζηδες με το που τους πεις τον προορισμο σου ξεκινανε μια προπαγανδα εναντιον του artemis ενω παραλληλα σου προτεινουν διαφορα άλλα μερη τα οποια στα παρουσιαζουν καλύτερα και φθηνοτερα.Η πραγματικοτητα φυσικα ειναι διαφορετικη διοτι αυτα τα μαγαζια ειναι στην ουσια απλά κωλομπαρα στα οποια απλα μιλας με γκομενες και τις κερνας σαμπανιες χωρις επι της ουσιας να πηδας!Οι ατακες των ταξιτζηδων ειναι οι εξης:
-στο αρτεμις η εισοδος ειναι 80ευρω ενω εκει που λεω εγω να πας ειναι 30 ή 40 και οι γυναικες ειναι καλυτερες
-δεν ειναι ωραιο περιβαλλον το αρτεμις και εχει τοσο πολυ κοσμο που δεν θα το χαρεις κ.τ.λ κ.τ.λ ... ...

Το συμπερασμα μου ειναι οτι ειτε το αρτεμις δεν τους δινει προμηθεια (στους ταξιτζηδες) οταν φερνουν πελατες (ναι,αυτο γινεται παντου βλ. palace και oase fkk στην φρανκφουρτη, τα εχω επισκευτει και τα 2 με το δευτερο να είναι μαρκαν το καλυτερο από όλα οσα εχω παει), ειτε ότι τα κωλομπαρα του βερολινου εχουν χασει μεγαλο μεριδιο πελατων και εχουν ξεχυθει με μεθοδους δυσφημισης να ανακτησουν το οποιο πελατολογιο τους(ή ανιδεους τουριστες)!

Όταν λοιπον εμπιστευτηκα έναν ταξιτζη (και μαλιστα ελληνα) και πηγα στο κωλομπαρο που προτεινε (παρολο που τον ρωτησα επιμονα εάν είναι το ιδιο concept με το αρτεμις) στην ουσια πεταξα 50 ευρω στον κουβα! Βγαινοντας σχεδον αμεσως, αλλα με 50ε λιγοτερα στην τσεπη) αναζητησα ταξι τα οποια αρνιοντουσαν να με παρουν λεγοντας μου τις ιδιες παπαριες πριν καν μπω στο ταξι! Τελικα δεν μπηκα σε κανεναν και βρηκα αλλον ταξιτζη τον οποιο ρωτησα επιτηδες για το αρτεμις και ο τυπος μου ειπε ότι απλα δεν υπαρχει άλλο καλυτερο μερος στο βερολινο!

Στα συνολικα στα 6 ταξι που χρησιμοποιησα κατά την διαρκεια της παραμονης μου στο βερολινο (όχι όλα για το αρτεμις αλλα ρωταγα για αυτό)τα 5 μου προτειναν επιμονα καποια αλλα κωλομπαρα εκτος του αρτεμις!Συζητωντας με αλλους ελληνες μαχητες που βρηκα στο αρτεμις,τους εξιστορησα την εμπειρια με τα πεταμενα λεφτα και μου ειπαν και εκεινοι τα ιδια ακριβως και το πώς κλαινε τα λεφτα τους!

Οπότε (και για να μην σας κουραζω άλλο – αλλα παντα θελοντας να βοηθησω,εάν γινεται να μην χαθουν αλλα χρηματα από συναγωνιστες-διοτι χρεοκωπησαμε κιολας) σας προτεινω να γραφετε κανονικα εκει που δεν πιανει ποτε η μερκελ και να προτιμησετε αυτό το μερος!

Μπορει να εχει εισοδο 80εουρος αλλα μπορει να μεινεις εκει ολη μερα (φαγητο,soft drinks,χαμαμ,τζαγκουζι,cinema,wellness center είναι μεσα στην τιμη) και να κανεις τα γουστα σου, να αραξεις, να κοιμηθεις, να κανεις μασαζ .. γενικοτερα ο,τι γουσταρεις!Ναι, καλυτερα να μην πας για 1-2 ωρες.Συμφερει να πας και να αραξεις. Οι κοπελες φυσικα είναι για όλα τα γουστα και είναι πολύ προσγμενες και καθαρες!

Με εκτιμηση

FuckTheRest
----------------
Υ.Γ - Εάν καποιος φιλος ειχε παρομοια εμπειρια παραπληροφορησης από ταρίφα ας το μοιραστει (για να μην νομιζει κανεις ότι εχω και εγω καποιο οφελος από το artemis-λεμε τωρα, και γραφω υποχθόνια!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Εύγε παλικάρι μου!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις-συμβουλές σου....γιατί η εκμετάλλευση γίνεται όπλο στα χέρια "πονηρών" που κατευθύνουν ανυποψίαστους τουρίστες στη λούμπα της παραμύθας για δήθεν απόλαυση με ελάχιστα χρήματα. Και στο τέλος κλαίνε τα πολύτιμα ευρουδάκια τους....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom