CraigTucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2026
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
'Εστειλα σε Carolina αν θα έρθει Αθήνα και δεν απάντησε. 'Εχουμε καμία άλλη εδώ εκτός από Μυρτώ ?
εχει φωτο απο το γυμναστηριο που παω!! gymwave ηρακλειο!
Μολις την ειδα εφυγα καρφι για συναντηση!
Ηρθε χθες Αθηνα, συγκατοικει με αλλη μια κοπελα ομορφη με τατου αλλα πιο γεματη, η οποια μιλαει και καλα αγγλικα.
Η Καρολ χαλια αγγλικα, δεν ειναι 1,65 αλλα 1,55, ΑΛΛΑ ειναι ΦΕΤΕΣ!!!
Δεν εχω ξαναπαει με τετοιο κορμι!
Θα κατσει λεει 2-3 βδομαδες μαλλον, η κοπελα εχει κοιλιακους απιστευτους, γαμπες, τετρακεφαλους, χερια, φλεβες, ολα πολυ ομορφα γραμμωμενα πολυ χωρις να ειναι υπερβολικο για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον...
Στην πραξη δεν ειναι να τρελαινεσαι κιολας, αλλα λογω εμφανισης το αντισταθμιζει.
Επισης, στα μηνυματα οτι να ναι, με εστησε και εγω εφυγα και μετα με παρακαλαγε να γυρισω, οπως κι εκανα.
Που την βρίσκουμεΕπέστρεψε η Μυρτώ.
Θεωρώ από τις λίγες που ταιριάζουν σε αυτή την κατηγορία και ιδρώνουν την φανέλα
Νομίζω πλέον θεωρείται αντικειμενικά gilf.Η Μυρτώ σε σχέση με την Πάμελα από YourAngels είναι πιο νέα η όχι? Γιατί η Πάμελα πχ είναι GILF.
Σε κάποιες φωτό της βγάζει μια λάμψη η Μυρτώ εδώ αλλά μου φαίνεται επεξεργασμένα φουλ και από κοντά θα δω ζαρωμένη σάρκα κλπ σαν την Πάμελα που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό στο σάιτ καθως είναι πάρα πολύ παλιέςΝομίζω πλέον θεωρείται αντικειμενικά gilf.
Την είχα δει αρκετά χρόνια πριν. Τα μπούτια και ο κώλος της ήταν καλύτερα και από 20χρονης, δεν το συζητώ, πέτρα, λεία επιδερμίδα, άψογα, αλλά σε χέρια και κοιλιά είχε αρχίσει νομίζω να φαίνεται σιγά σιγά η ηλικία. Πάντως ήταν πολύ καλή και καθαρή, δε μου άρεσε όμως το ψεύτικο στήθος, πολύ υπερβολικό για μένα και δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες κάνουν τέτοιες αντιαισθητικές επεμβάσεις. Σαν πορτοκάλια ήταν.Σε κάποιες φωτό της βγάζει μια λάμψη η Μυρτώ εδώ αλλά μου φαίνεται επεξεργασμένα φουλ και από κοντά θα δω ζαρωμένη σάρκα κλπ σαν την Πάμελα που δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό στο σάιτ καθως είναι πάρα πολύ παλιές
Έχουμε κάποια αγγελία για αυτή τη Μυρτώ?
Φοβερό.Κι αυτη η κοπελα Θεσσαλονικη, αν θυμαμαι καλα ηταν περυσι Αθηνα, αν ξαναερθει θελω να δοκιμασω.
Αν είναι αυτή μιλάμε για τούμπανο
ξερει καποιος κατι?
εγώ της είχα στείλει και όταν ζήτησα φωτογραφία μου είπε ότι έχει σηκώσει στο στορυ του Σιτέ , αλλά σήκωνε από γυμναστήριο στο Μαϊάμι λογικά αντιγραφή από influencerΑν είναι αυτή μιλάμε για τούμπανο
Είναι όμως?
με αυτή Θεσσαλονίκη πάμε στο ίδιο γυμναστήριο, όμορφη γυναίκα αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες από κοντά χάνει 30-40% , σίγουρα όχι για 300Φοβερό.
Αλλά είναι ακριβή ρε γμτ...