celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.863
- Πόντοι
- 6.256
εσυ εχεις εκεινο με τους αραβες ή με το κοτεροπρεπει να μπει διατιμηση.....καραντινα εχουμε
εσυ εχεις εκεινο με τους αραβες ή με το κοτεροπρεπει να μπει διατιμηση.....καραντινα εχουμε
ποιος ειναι ο ερεισερ με τα βιντεο? Που τον βρησκουμε?Σου εστειλε το βιντεο με τον κοντο; Γιατι εμενα μου εστειλε το βιντεο με τον μπασκετμπολιστα.![]()
eraser τυπε,κορυφαιο μελος του σαη,στειλε του πμ και θα σου απαντησει σε ότι ζητησεις :S :S :Sποιος ειναι ο ερεισερ με τα βιντεο? Που τον βρησκουμε?
ευχαριστωeraser τυπε,κορυφαιο μελος του σαη,στειλε του πμ και θα σου απαντησει σε ότι ζητησεις :S :S :S
τυπε αν δεν βγαλεις ακρη με eraser(ειναι δυσκολος ανθρωπος) ζητησε τα απο τον troubakh που ειναι καλο και ξηγημενο ατομο εδω στο σαη..ευχαριστω
Αυτος παλιοτερα ειχε και ενα της Μενεγακη, απο τοτε που εκανε τροχο της τυχης.τυπε αν δεν βγαλεις ακρη με eraser(ειναι δυσκολος ανθρωπος) ζητησε τα απο τον troubakh που ειναι καλο και ξηγημενο ατομο εδω στο σαη..
αυτο δεν το δινει γιατι ειναι λεει συλλεκτικο..Αυτος παλιοτερα ειχε και ενα της Μενεγακη, απο τοτε που εκανε τροχο της τυχης.
Το κωλοπαιδο, μου ζητησε μια τρακοσαρου για να μου το στειλει. :Sαυτο δεν το δινει γιατι ειναι λεει συλλεκτικο..
καλο παιδι αλλα μαυραγοριτης..Το κωλοπαιδο, μου ζητησε μια τρακοσαρου για να μου το στειλει. :S
αν υπάρχει βίντεο με σκορδα στείλε πμ πλιζ να δούμε και εμείς τίποτα.στο βιντεο που μου εστειλε ο ερεισερ παντως ειναι πιο ψηλη απο τον γκομενο που το κανανε

Παιδιά οποίος έχει το βίντεο με Σκορδά- Ράλλη ας στείλει ένα pm.. το εκτιμώ