Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπε θέλω κι εγώ το βίντεο της ΡαλληΠεταξε ενας μια μαλακια για ενα (ανυπαρκτο) βιντεο της Φαιης,ψαρωσαν τα λιγουρια-ζητουλες και κανανε λογαριασμο να το ζητανε...Βλεπω να γαμιεται το παρων θεμα οπως της Ραλλη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στον ΛιάγκαΣε ποιον στέλνουμε pm για το βίντεο της Φαιης στο κότερο;

ελα ρε φιλε που πεφτεις απο τα συννεφα.. εδω στις προηγουμενες εκλογες... 14.173 ψηφους δηλαδή το 0,25% του εκλογικού σώματος πήρε η Ελλήνων Συνέλευσις, το κίνημα δηλαδή που ίδρυσε ο Αρτέμης ΣώρραςΡε είστε τόσο αφελής!!! Είναι δυνατόν να υπάρχει βίντεο με την Φαιη να τον τρώει και να μην έχει βουίξει όλη η Ελλάδα!!;;;
Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι![]()
![]()
![]()
ομορφη ηταν η καρια... και το πιο ωραιο πανω της ειναι οι ποδαρες της... πινελο με το καβλι θελει να της ασπρισεις το ποδι απο ακρη σε ακρη..Την ομορφυνε ο κορονοιός![]()
Τυπε έχεις τηλέφωνακι;Στον Λιάγκα
Τυπε η Ελλάδα θα βουίξει μετά όλα πρώτα εδώ μαθαινονταιΡε είστε τόσο αφελής!!! Είναι δυνατόν να υπάρχει βίντεο με την Φαιη να τον τρώει και να μην έχει βουίξει όλη η Ελλάδα!!;;;
Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι![]()
![]()
![]()
Εσυ δηλαδη εχεις δει βιντεο με την Σκορδα να γαμιεται?Τυπε η Ελλάδα θα βουίξει μετά όλα πρώτα εδώ μαθαινονται
Έτσι βουίξε και με την Ράλλη που εσπευδαν κάποιοι να διαψευσουν
Εννοείται τυπε τι έχουν όλοι οι μύστες του σαι :SΕσυ δηλαδη εχεις δει βιντεο με την Σκορδα να γαμιεται?
Εννοείται τυπε τι έχουν όλοι οι μύστες του σαι :S
[/q..uote]Περιμενω να μου το στειλεις λοιπον.Ειδαλλως...