You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαίη Σκορδά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.569
- Πόντοι
- 486
Μία παχιά για την ξανθιάΠοια θα παίρνατε;

μία για τη μελαχρινή

egutuolise
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 201
GeorgeST7979
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Φαίη μας τον κάνεις γρανίτη κάθε μέρα! Είσαι μουναρος,η απόλυτη φαντασίωση
HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
"Πόσοι καυλώνουν κάθε μέρα άραγε για την γυναίκα μου; Πόσα καυλια κελαηδούν για πάρτι της" αυτό πιστεύω σκέφτεται και καυλώνει και αυτόςΆραγε τι θα σκέφτεται ο μέλλον σύζυγος τώρα που καλοκαίριασε κ τα έχει βγάλει όλα έξω η καυλα του!;
Αυτό ή μήπως θα είναι γλάστρα της;"Πόσοι καυλώνουν κάθε μέρα άραγε για την γυναίκα μου; Πόσα καυλια κελαηδούν για πάρτι της" αυτό πιστεύω σκέφτεται και καυλώνει και αυτός
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.655
- Πόντοι
- 3.506
Συμπλήρωσα τα λεγόμενα σου."Πόσοι καυλώνουν κάθε μέρα άραγε για την γυναίκα μου; Πόσα καυλια κελαηδούν για πάρτι της αλλά μόνο εγώ τη γαμάω ενώ όλοι οι άλλοι τον παίζουν" αυτό πιστεύω σκέφτεται και καυλώνει και αυτός
HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Παίζει και αυτό πολύ δυνατά ως περίπτωσηΑυτό ή μήπως θα είναι γλάστρα της;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έδωσα την βάση, τώρα ότι μπορούμε να προσθέσουμε καλό είναιΣυμπλήρωσα τα λεγόμενα σου.
HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.685
- Πόντοι
- 216
Τι μαλακίες τον ρώταγε τον άνθρωπο! Βούρλο κανονικό!Η σημερινή εμφάνιση

Της έκανε εντύπωση που πρίν πάει να ψηφίσει ο Σκιαδαρέσης εξέτασε όλα τα κόμματα και πήγε και χήφισε ένα πού ούτε καν δεν το γνώριζε το Βούρλο! Μωρή σε έχουνε γιά σχολιάστρια στην τηλεόραση και δεν ξέρει ποιά κόμματα συμμετέχουν στις εκλογές;
Παρεμπιπτότως, πολύ σοβαρός ο Σκιαδαρέσης!

Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.815
- Πόντοι
- 10.131
Ρε τυπε τη περιμένεις απο την αμόρφωτη και χαζη ξανθια; Επειδη εχει σπουδάσει κατι μαλακιες στην Ιταλια πιστεύεις οτι εχει επίπεδο και μόρφωση;Τι μαλακίες τον ρώταγε τον άνθρωπο! Βούρλο κανονικό!
Της έκανε εντύπωση που πρίν πάει να ψηφίσει ο Σκιαδαρέσης εξέτασε όλα τα κόμματα και πήγε και χήφισε ένα πού ούτε καν δεν το γνώριζε το Βούρλο! Μωρή σε έχουνε γιά σχολιάστρια στην τηλεόραση και δεν ξέρει ποιά κόμματα συμμετέχουν στις εκλογές;
Παρεμπιπτότως, πολύ σοβαρός ο Σκιαδαρέσης!![]()
sentinel21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2025
- Like
- 7.974
- Πόντοι
- 1.056
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.569
- Πόντοι
- 486
Καλημέρα καύλα μου

guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.857
- Πόντοι
- 1.056
Ότι εσύ ξέρεις το κόμμα Βολτ ρε φιλαράκο; Σιγά τι είπε, επειδή το άκουσα (κοιτούσα να δω μπουτάρες αλλά εκτιμώ τον Σκιαδαρέση σαν ηθοποιό δεν έκλεισα ήχο) μια χαρά ερωτήσεις του κάνανεΤι μαλακίες τον ρώταγε τον άνθρωπο! Βούρλο κανονικό!
Παρεμπιπτότως, πολύ σοβαρός ο Σκιαδαρέσης!![]()
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.685
- Πόντοι
- 216
Όχι δέν τό ήξερα, αλλά δεν έχω δημόσιο λόγο σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας γιά κοινωνικοπολιτικά θέματα. Μία ανάγνωση των κομμάτων που εγκρίθηκαν γιά εκλογές θα τής ήταν αρκετό. Αλλά τι να σού κάνει ένα άτομο που δέν ξέρει το Αίγιο!Ότι εσύ ξέρεις το κόμμα Βολτ ρε φιλαράκο; Σιγά τι είπε, επειδή το άκουσα (κοιτούσα να δω μπουτάρες αλλά εκτιμώ τον Σκιαδαρέση σαν ηθοποιό δεν έκλεισα ήχο) μια χαρά ερωτήσεις του κάνανε
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.857
- Πόντοι
- 1.056
Σιγά μην το ξέρουν και δημοσιογράφοι που κάνουν πολιτικό ρεπορτάζ. Πάντως αυτό ότι πιστεύετε όντως τη χαζομάρα που δήθεν έχουν Σκορδά ή παλιότερα μενεγάκη ενώ πλουτίζουν με συμβόλαια εκατομμυρίων με ξεπερνάει, ναι φίλε όντως δεν ήξερε το Αιγαίο γι' αυτό 15 χρόνια στην τηλεόραση κάνει συμβόλαια πρώτης γραμμής σε μεγάλα κανάλιαΌχι δέν τό ήξερα, αλλά δεν έχω δημόσιο λόγο σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας γιά κοινωνικοπολιτικά θέματα. Μία ανάγνωση των κομμάτων που εγκρίθηκαν γιά εκλογές θα τής ήταν αρκετό. Αλλά τι να σού κάνει ένα άτομο που δέν ξέρει το Αίγιο!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 3K