ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 16.000
- Πόντοι
- 3.556
Ισχύει.Μάλλον είναι για να μην πέσουν τα βίντεο για copyright, όπως και το εφέ που φαίνεται ανάποδα
Κατεβαίνουν μπαμ τα video για αυτό.
Ισχύει.Μάλλον είναι για να μην πέσουν τα βίντεο για copyright, όπως και το εφέ που φαίνεται ανάποδα
Υπάρχουν οι εκπομπές ολόκληρες στα sites των καναλιών αλλά για χύσιμο με τις καυλιάρες τα κοψίματα αυτά είναι απαραίτηταΙσχύει.
Κατεβαίνουν μπαμ τα video για αυτό.
Πάντα.Υπάρχουν οι εκπομπές ολόκληρες στα sites των καναλιών αλλά για χύσιμο με τις καυλιάρες τα κοψίματα αυτά είναι απαραίτητα
ΠιθανώνΜάλλον είναι για να μην πέσουν τα βίντεο για copyright, όπως και το εφέ που φαίνεται ανάποδα
Σωστό.Πιθανών
Καλύτερα μουγκο τοτε
ΑκριβώςΜάλλον είναι για να μην πέσουν τα βίντεο για copyright, όπως και το εφέ που φαίνεται ανάποδα
Βαζω μονο τις επιμαχες σκηνες με slow motion.Δυστυχως με το πολυ ζουμ χαλαει η εικονα γιατι τα καναλια τα ανεβαζουν μονο με ποιοτητα λιγοτερη απο 4ΚΥπάρχουν οι εκπομπές ολόκληρες στα sites των καναλιών αλλά για χύσιμο με τις καυλιάρες τα κοψίματα αυτά είναι απαραίτητα
Κάνεις πολύ καλή δουλειά, όταν έχω καυλώσει και είμαι αναμμένος θέλω έτσι best of για να τα ρίξω για τις καυλιάρες, δεν προλαβαίνω εκεί να ψάχνω σκηνές με το ένα χέρι στην καυλωμένη μου ψωλήΒαζω μονο τις επιμαχες σκηνες με slow motion.Δυστυχως με το πολυ ζουμ χαλαει η εικονα γιατι τα καναλια τα ανεβαζουν μονο με ποιοτητα λιγοτερη απο 4Κ
Πολύ όμορφη ναιΠολύ δυνατό μουνί ,λίγο πριν γίνει κυρία Λιάγκα.
![]()