Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
TI καυλωπεδιλο ειναι αυτο παλι μας καυλωσεςΜιλφαρα
Καλά είναι τα καυλοπέδιλα, αλλά θέλουμε και καυλομαγιό από την πρώην κυρία Λιάγκα τώρα.TI καυλωπεδιλο ειναι αυτο παλι μας καυλωσες
δεν αντέχω την στέρηση των καυλομαγιό που μας έχει κάνειΚαλά είναι τα καυλοπέδιλα, αλλά θέλουμε και καυλομαγιό από την πρώην κυρία Λιάγκα τώρα.
Το έπιασε η Φαίη ή έκανε πως δεν το έπιασε?Βίκυ Παγιατάκη: Καις πούτσα
Φαίη Σκορδά: Το ξέρω.
Μαγιό θέλουμε από Φαίη.Καιρό έχει να κάνει μια εμφανισάρα η Φαίη στην εκπομπή. Ειδικά τώρα που καλοκαίριασε, επιβάλλεται.
Μαγιό δε θα ξαναδούμε εμφάνιση. Πάνε οι καλές εποχές που είχαμε εμφανίσεις με σέξυ μαγιό σε ψιλό ερημικές παραλίες τάχα μου από παπαράτσι.Μαγιό θέλουμε από Φαίη.
Η Φαίη μάλλον σοβάρεψε.Μαγιό δε θα ξαναδούμε εμφάνιση. Πάνε οι καλές εποχές που είχαμε εμφανίσεις με σέξυ μαγιό σε ψιλό ερημικές παραλίες τάχα μου από παπαράτσι.
Πλέον δεν την παίρνει εύκολα να το κάνει αυτό. Ειδικά τώρα που ξεκινάνε να μεγαλώνουν και τα παιδιά της.Η Φαίη μάλλον σοβάρεψε.
Δεν παίρνει παράδειγμα από τη Σταματίνα?Πλέον δεν την παίρνει εύκολα να το κάνει αυτό. Ειδικά τώρα που ξεκινάνε να μεγαλώνουν και τα παιδιά της.
Ισχύει.Η Τσιμτσιλή έχει και κορίτσια (και ένα γιο που είναι ακόμα μικρός) οπότε ίσως δε παίζει και πολύ ρόλο πιστεύω. Ενώ η Σκορδά έχει γιους και μάλιστα μπαίνουν στην εφηβεία. Φαντάζεσαι τί θα τους λένε τα άλλα αγόρια στο σχολείο αν πχ βγουν σέξυ φωτογραφίες μαγιό με τη μάνα τους?
Σκέψου την κατάσταση της σολωμού με τον 20χρονο γιό που την αποφεύγειΗ Τσιμτσιλή έχει και κορίτσια (και ένα γιο που είναι ακόμα μικρός) οπότε ίσως δε παίζει και πολύ ρόλο πιστεύω. Ενώ η Σκορδά έχει γιους και μάλιστα μπαίνουν στην εφηβεία. Φαντάζεσαι τί θα τους λένε τα άλλα αγόρια στο σχολείο αν πχ βγουν σέξυ φωτογραφίες μαγιό με τη μάνα τους?