FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 201
Τυπε μη το γελας,μου κανει τη πουτσα η φαιη ετσι που αμα παω να την ακουμπησω σε κανα τοιχο να ανοιξω τρυπαΤύπε εσύ είσαι εδώ?
![]()
Τυπε μη το γελας,μου κανει τη πουτσα η φαιη ετσι που αμα παω να την ακουμπησω σε κανα τοιχο να ανοιξω τρυπαΤύπε εσύ είσαι εδώ?
![]()

100% ισχύει, ιστορική εμφάνιση για άπειρα χύσια, βαράω ήδη να πετάξω τα πρώτα από τις πρωινές καύλες, μέχρι το τέλος της εκπομπής θα έχω στραγγίξειΞυπνήστε μύστες, δεν θυμάμαι ξανά τέτοιο πράγμα, πρέπει να θεσπίσουμε την ημέρα και να γίνει pinned

Έχυσε πολύς κόσμος με τις βυζάρες της σημερα
Να σε πατάει με τα τακούνια της και μετά να την γάμησεις εσύ για τιμωρία άγρια. Όνειρο τρελό
Λαστιχο το καναμε με τις βυζαρες της,ακομα με το καυλι στο χερι ειμαστεΈχυσε πολύς κόσμος με τις βυζάρες της σημερα
Μας άδειασες μωρη καύλα...
Μέχρι και οι διάσημοι τον χτυπάνε για την μεγαλύτερη καυλομιλφαρα της ΕλλάδαςΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ?
“Η ντοπαμίνη έχει πλημμυρίσει τον εγκέφαλό μου – Είσαι η φαντασίωσή μου”
![]()
Γιώργος Λάγιος σε Φαίη Σκορδά: "Η ντοπαμίνη έχει πλημμυρίσει τον εγκέφαλό μου – Είσαι η φαντασίωσή μου" – "Κόκκαλο" η παρουσιάστρια
Ο Γιώργος Λάγιος εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (28/3) στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno», με τη Φαίη Σκορδά να τον υποδέχεται χαμογελαστή. Ο ίδιος [...]www.thestival.gr