Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Alexxxx777

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
658
Πόντοι
80
IMG_1770.jpeg

Κωλαρααα

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.837
Πόντοι
446
δυστυχώς σκέφτομαι ότι κάποτε την έχυνε ο λιαγκας και λειτουργεί ως φυσικό αντι-κούκου.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.399
Πόντοι
3.556
Θα πρέπει να έχυνε πολλά στη Φαίη ο Λιάγκας.
Πολ΄λές φορές η εικόνα απατά. Μπορεί στο κρεββάτι , επί τω έργω , να είναι τζίφος η κοπέλα ή ο περί ου ο λόγος

• Like
Αντιδράσεις: satov1

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
9.787
Πόντοι
1.056
Κατ αρχάς θέλω να ζητήσω σε όλους μια προκαταβολική συγνώμη για τι φώτο που ακολουθεί...πρώτον διότι παίζει να τρομάξετε και δεύτερον επειδή μπορεί να βλέπετε εφιάλτες για κάνα μήνα...αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...χωρίς πλάκα...υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που πραγματικά πιστεύει ότι ο εν λόγω μπουχεσας ήταν αρκετός ώστε να ικανοποιήσει μια γυναίκα σαν τη φαιη;...και δεν εννοώ μόνο στο σεξουαλικο κομμάτι αλλά αναφέρομαι γενικά σαν άνθρωπος...αλλά πείτε ότι αυτό το αφήνουμε στη άκρη και επικεντρονομαστε μόνο στο σεξουαλικο κομμάτι...δεν μπορώ να φέρω άποψη για το εργαλείο του μπουχεσακου μιας και δεν με ενδιαφέρει...αλλά ρε σεις...με τι αντοχές αυτός ο τύπος θα καταφερνε να φέρει βόλτα την υπερμιλφαρα φαιη στο κρεβατι...αλήθεια τώρα...το πιο πιθανό είναι να έβγαινε νοκ άουτ στο πρώτο δίλεπτο και πολύ λέω...
1000027827.jpg

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.923
Πόντοι
1.056
Για το Λιαγκα, γνωρίστηκαν εδώ το 2008

και παντρεύτηκαν το 2010 και έκαναν τότε και εκπομπή μαζί. Ο Λιαγκας τότε δεν ήταν λεφτάς αλλά απλός παρουσιαστής (στην ίδια εκπομπή με αυτήν, δεν νομίζω να διέφεραν τα λεφτά τους πολύ) οπότε κάτι είχε, μπλα μπλα, μεγάλο καυλί, δεν ξέρω οπότε απο μένα έχει ρισπεκτ που τα είχαν τόσο καιρό και έκαναν και παιδιά μαζί

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Κατ αρχάς θέλω να ζητήσω σε όλους μια προκαταβολική συγνώμη για τι φώτο που ακολουθεί...πρώτον διότι παίζει να τρομάξετε και δεύτερον επειδή μπορεί να βλέπετε εφιάλτες για κάνα μήνα...αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...χωρίς πλάκα...υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που πραγματικά πιστεύει ότι ο εν λόγω μπουχεσας ήταν αρκετός ώστε να ικανοποιήσει μια γυναίκα σαν τη φαιη;...και δεν εννοώ μόνο στο σεξουαλικο κομμάτι αλλά αναφέρομαι γενικά σαν άνθρωπος...αλλά πείτε ότι αυτό το αφήνουμε στη άκρη και επικεντρονομαστε μόνο στο σεξουαλικο κομμάτι...δεν μπορώ να φέρω άποψη για το εργαλείο του μπουχεσακου μιας και δεν με ενδιαφέρει...αλλά ρε σεις...με τι αντοχές αυτός ο τύπος θα καταφερνε να φέρει βόλτα την υπερμιλφαρα φαιη στο κρεβατι...αλήθεια τώρα...το πιο πιθανό είναι να έβγαινε νοκ άουτ στο πρώτο δίλεπτο και πολύ λέω...

Για το σεξ τον πήρε;Άμα ήθελε σεξ,θα'παιρνε καναν αθλητή

Εξάλλου,είναι δυνατόν γυναίκα να καυλώνει...με τον Λιάγκα;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom